6 comentarii

 1. #1

  Niste cocalari…ma mir ca avea volan pe stanga.

  5

 2. Eu i-am pozat pe unii cu masina de politie, parcati perpendicular pe trotuar si blocand tot, pentru ca „ei sunt in misiune si trebuie sa fie gata sa decoleze in orice directie se cere. Deci s-au pus perpendicular ca sa poata pleca rapid”.

  Cand i-am interpelat (cu copilul de 4 ani de mana) mi-au zis ca nu e nici o problema sa ii depasesc prin strada, ca e strada linistita. nu vedeau absolut nimic in neregula cu asta.

  3

 3. #3

  Eu l-aș fi amendat pe cetățean pentru că filmează pe înalt. După care l-aș fi premiat pentru spirit civic!

  4

 4. #4

  Oare câți își dau seama de ce intrau într-un schimb valutar? 1. Schimbau șpaga primită în euro 2. Schimbau banii pt. că aveau rată în euro.

  1

 5. Bă da ce mers de ceafă lată are unul din badigarzi…milițieni

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.