Poliția s-a sesizat instant de ilegalitate, după ce Excelenta sa, Mihail Vlasov, a intrat la zdup

vlasov

Romexpo a trimis o notificare lui Marian Nedelcu, ginerele lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, prin care il anunta ca in termen de trei zile trebuie sa evacueze Casa Leda, o vila aflata pe terenul Romexpo, potrivit unui document obtinut de HotNews.ro. Prin notificare se precizeaza ca Politia Locala Sector 1 a constatat lipsa autorizatiei de construire a vilei, motiv pentru care trebuie demarate lucrari de desfiintare a imobilului. Din 2012, Vlasov plateste o chirie de 115 euro pe luna pentru casa de peste 250 de metri patrati pe care o ocupa, impreuna cu fiica sa Ingrid si familia ei, in Romexpo.

În mod clar, cât timp Vlaov a fost șeful camerei de comerț, vila era în legalitate clară și nu avea nevoie de nici un aviz.
Cum Vlasov s-a transformat în skin of the dick, cum brusc vila nu mai are autorizație de construire, s-au dat amenzi, poliția locală și-a făcut datoria, justiția și-a urmat cursul, s-a făcut dreptate.

Păi cum romexpoul nostru, dacă nici noi nu, atunci cine?

Ca fun fact, dacă vă uitați în atașamentul de pe hotnews, veți remarca faptul că e vorba de documentul original, în word, cu antet și footer editabil, prin urmare trimis către hotnews de către romexpo, nu e vorba de vreo poză a actului oficial de înștiințare, cu semnătură și ștampilă, trimis lui Nedelcu.

Interesant, nu?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  a dracului skin of the dick, bre! si cum justitia romana este adepta circumciziilor…

  Thumb up 0
 2. #3

  oare cati vlasovi or mai fi pe acolo? n-ar merge un control mai amanuntit?

  Thumb up 0
  • #4

   numa asta este pe faras… Ceilalti sunt ok 🙂

   Thumb up 0
  • #5

   Las ca face ponta o comisie de control… asa.

   Thumb up 0
 3. #6

  Romexpo are monopolul targurilor si expozitiilor de amploare din Romania, prin simplul fapt ca este singura societate care detine spatiile necesare organizarii unor astfel de manifestari.
  Pana acum 3 ani, dividendele la actiunile Romexo erau extrem de mari, dupa aparitia lui Vlasov, Romexpo a trecut pe pierderi si probabil, cazinourile si-au marit profiturile

  Thumb up 0
  • Nu pot sa-mi dau seama cat poti sa furi si sa ajungi in pierdere cu asemenea taxe pe metru patrat. Acolo intr-o singura zi se fac bani de te sperii.

   Thumb up 0
  • #8

   sa mai vorbim de aia care vand suc si apa la pahar in interior cu 5-10 lei si nu dau un bon fiscal ? Sau de aia de te parcheaza in curte fara bon si iti iau 10 lei ? ce dracu sa mai zici de aia ? ca imi venea sa chem politia, n-am vazut asa ceva.

   Thumb up 0
 4. #9

  Fiindca vad ca nu se ofera nimeni, iau eu vila aia! Ofer 200 euro pe luna. Chiria platita anticipat pe 20 ani.

  Thumb up 0
  • Eu fiind boier ofer 300

   Thumb up 0
  • #11

   e mare, hai sa ne mutam amandoi si dam 400, ca sa ne asiguram de ea

   Thumb up 0
  • #12

   Cred ca are o vila in care intram toti cei ce-ti citim blogul si probabil ca nici n-o sa ne intalnim intre noi vreodata.

   Thumb up 0
 5. #13

  Stati, stati… poate nu am inteles eu bine, dar unde rahat a gasit ala vila, in sectorul 1, la 115 euro?!??

  Thumb up 0
  • #14

   LA ROMEXPO. romexpo a construit-o pentru el, dupa care i-a inchiriat-o. IN ROMEXPO

   Thumb up 0
  • #15

   E mare şmecherie cu vila asta. A fost construită pe vremea predecesorului lui Vlasov, George Cojocaru, care a locuit şi el acolo bine-merci. Iar ăsta nou, bucuros că l-a detronat de la şefia Romexpo, i-a luat şi casa şi masă, i-a dat afară toţi oamenii de încredere şi-a pus pe butuci întreg complexul. Prin 2008 se apucaseră să ridice 2 hale expoziţionale noi-nouţe, moderne şi, după venirea lui Vlasov, s-a oprit totul. Scopul lor era (şi cred că mai este) să bage Romexpo în faliment şi s-o pună de un mic cartier rezidenţial. Nu este spaţiu mult, doar vreo 30 ha!

   Thumb up 0
  • #16

   ca la aeroportul baneasa

   Thumb up 0
  • #17

   Cred ca este vorba despre vila construita prin 95-95 la o ghidusie a lui Tatulici, daca imi amintesc bine, e posibil sa gresesc.
   Atunci aparuse un fel de inventator cu nu stiu ce material care revolutiona industria constructiilor.
   Ca sa faca o demonstratie, a construit vila respectiva in cateva zile pe un spatiu pus la dispozitie de Romexpo
   Toata treaba a fost intens mediatizata de catre Mihai Tatulici la tv, ceva in genul in care „reputatul” om de televiziune a avut si reportajul cu Stoica de la Caritas

   Thumb up 0
  • #18

   Exact! Şi mişto e că tot varanu’ dă târcoale, ca şi la aeroport. A fost un scandal acum câţiva ani despre vânzarea unui depozit al Romexpo la preţ d-ăla de bogdaproste. Şi peste 20 de ani începe varanu’ să se plângă de cât de naşpa-i zona, c-a trebuit să bage milioane s-o aducă la faţă etc etc etc

   Thumb up 0
 6. Hotnews are atasament fata de cine? 🙂 Eu vad doar un fisier atasat…

  Thumb up 0