„Poliția va verifica comportamentul polițiștilor”

Un năsărâmb de la PSD, ceva consilier local prin Prazilia, s-a dezbrăcat la organul gol, beat fiind. Anyway, nu e mare brânză, oamenii la beție fac multe chestii de care nu își aduc aminte și pe care nici măcar nu le-ar gândi, în stare de trezie. Acesta e unul din motivele pentru care eu nu mai consum alcool deloc când nu sunt acasă sau strict între prieteni. Pentru că mi se rupe filmul, dacă mă îmbăt, și nu mai țin minte nimic. Și mă săturasem să îmi tot dau palme când mă informa nevastă-mea, gradual, ce mai făcusem. Oricum, omul a înțeles câta-i prostia a făcut și și-a dat demisia din funcția publică deținută.

Alta e, de fapt, problema mea.
Poliția a anunțat și că cercetează modul în care agenții de poliție care l-au arestat și-au îndeplinit atribuțiunile.

Băi, chestia asta mă scoate din minți. Slugărnicia asta scârbavnică în fața politicienilor este de un gunoism maxim. Dacă arestatul era Costică Costel din Mioveni, nici măcar nu se sinchisea cineva să verifice/cerceteze ceva. Dar dacă e om politic, pac, toată lumea e preș de baie din jurul wc-ului în fața lui, vom cerceta, vom verifica.

Cum naiba să aibă amărâții ăia tupeul să aresteze un mizerabil de acesta? Cum să aibă tupeul să miște vacile parcate în fața molului, dacă sunt neveste de politicieni, cât timp, dacă fac asta, cu siguranță vor fi minim cercetați, dacă nu chiar sancționați de șefii lor?

Cum?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  În românia grupurile politice sunt clanuri mafiote, diferența o face culoarea care pune laba pe orașul cutare, în 20 și ceva de ani au ajuns să schimbe legile în așa fel încât să nu fie deranjați și să dețină controlul.

 2. #2

  Poate se refereau la faptul ca ar fi trebuit ca politistii sa ii dea caloriferul sa il tina in brate dupa primele 20s de injuraturi?

 3. #3

  Politistii romani trebuie educati. De exemplu ala care si-a luat-o de la Boureanu ar trebui pedepsit. Eu l-as intreba atat: De ce a ajuns Boureanu sa te plezneasca?

 4. #4

  Tu ai facut geografie cu profa de muzica, hatere?

 5. #5

  Corespondentul local, Baxty,, ai legatura!

  • #6

   Nu discut pe subiect pt ca sunt fix aia care m-au amendat pe mine pt șprei.
   Doar ca eu nu le-am aratat penisul si am scapat mai usor.

  • #7

   „Fix aia”…De parca ati si avea vreo enshpe mii de divizii in catunul cu catedrala

  • #8

   Mioveni e buricu’ Romaniei.
   Am zis buricu’, nu lindicu’, da?

  • #9

   @Baxt: boss, stai asa ca am pierdut firul. pana la urma cum s-a terminat povestea ta?

  • #10
   Arhi

   a luat amenda 100 de lei, pentru ca a fost un agresor imputit care a luat la bataie doua ciori nevinovate

  • #11

   N-are decat sa se invete minte si-ncepand de azi, sa lase naibii spreiul acasa! In sifonier, de exemplu.

  • #12

   Fix asa, doar ca nici macar cu bobarnacul nu i-am atins. Doar șprei.

  • #13

   @nea_zapada: mai da-i omului un indiciu. poate langa deodorant, ceva.

 6. #14

  Trecand peste scandal,eu daca o aveam atat de mica stateam dracului la locul meu si nu o mai aratam la nimeni.

  • #15

   Ca să fim cinstiți :nu-i scoți unuia 7 dinți cu-n pumn, poate doar cand esti plutonier major Tyson, îți dai seama că l-au aranjat frumos in arest, lucru pe care il salut cu bucurie

   așa sunt unii, n-ai loc de ei să iei o palmă sau un pumn

 7. #16

  Pai sa ii verifice, ca zici ca-s muieri. Ala cu boureanu zici ca erau in piata si se certau de la cartofi, pai tu stai la discutii cu unul beat si recalcitrant? Incatusat si dus la sectie, din cauza asta sper ca o sa fie dotati toti politistii cu camere si nu o sa ramana la stadiul de experiment.

 8. #17

  M-am interesat și nu e niciun Costică Costel în Mioveni…

 9. #18

  cum adica „cum” ? :))
  uite asa
  pentru ca sunt niste VIERMI
  toti militienii sunt o apa si-un cacat

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]