proasta familiei basescu

Mă uit la evenimentele ultimelor două zile și mă crucesc. Nu sunt om de comunicare, nu am valențe de PR, dar trăiesc în zona asta, cât de cât mai știu cu ce se mănâncă.

Întâi Ponta se duce la Cotroceni, la ordinul lui Băsescu. Deși era clar că Băsescu îi cheamă pentru a înscrie puncte electorale, constituțional, președintele nu are nici o treabă cu legile, el e obligat să le promulge și atât, poate cel mult să o retrimită parlamentului, după care e OBLIGAT să îi dea drumul.

Și așa, Ponta s-a dus la cotroceni, așezat frumos ca la judecată în fața marelui stăpân și jucat în foi de viță. Împreună cu proasta dejectată de Harvard, care habar nu are pe ce lume trăiește și singurul ei rol este cel de a fi paratrăsnetul lui Ponta, am numit-o pe Ioana Petrescu. Nu am văzut în viața mea un duet mai mare de incompetenți. Cum îl privește Ioana pe Viorel Victore, zi ceva, că nu știu ce să zic, ZI CEVA!! Și mai de râs este că niciunul din ei nu este opozabil celuilalt. Băsescu nu răspunde în fața lui Ponta, Ponta nu răspunde în fața lui Băsescu, sunt 2 puteri distincte.

Bun, Băsescu își face numărul, îl distruge pe premierul năuc publicând înregistrarea întâlnirii, în care Ponta și Petreasca apar ca doi idioți cu bale în colțul gurii, în fața omului responsabil care este, nu-i așa, Marele Om de Stat, Președintele Nostru Iubit. Practic, victorie mare pentru Băsescu, puncte importante în lupta pentru alegerile prezidențiale.

După care, vine proasta familiei Băsescu, eșecul sexual al Marelui Comandant și Cârmaci Iubit, ghinionul găurii din prezervativele aduse pe nașpa de la sârbi, cel mai rezistent spermatozoid olog după o noapte de beție, și anume Elena Băsescu, recunoscută pentru prostia imundă, pentru idioțenia exacerbată, pentru excesurile și succesurile proprii și aruncă căcat peste toată munca lui tac-su, amintindu-ne tuturor cine a fost de fapt prima retardată psihic din politica românească, cine a promovat-o pe fata lui tati la parlamentul european, cine i-a cumpărat fotoliul de eurparlamentar, cine a fost ridzi, cine a fost syda, cine a fost toată lumea.

Elena Basescu a scris luni seara pe Facebook, in urma discutiei de la Cotroceni intre presedinte, premier si ministrul finantelor, ca „pana si ea” isi da seama ca ministrul Ioana Petrescu „habar nu are de economie sau de finante”.

Pentru că de ce nu? Dacă tot am fost proastă 8 ani și l-am săpat pe tata, de ce să nu i-o dau și acum, pe final de mandat? Să simtă cu tărie eșecul său ca părinte și Cârmaci.

Da, politica românească duce lipsă de consilieri, consilieri cu școală, oameni cu experiență, oameni cu greutate, nu haimanale gen Lăzăroiu sau acadele ca Tapalabă.