Politicienii rromâni sunt tâmpiți

Mai țineți minte reclama la Efix, aia cu căruța cu GPS, senzori de parcare și boombox din Sâmbureni? Frumoasă, nu? Nu-i așa că niciunul dintre voi nu a crezut că e adevărată?

Pentru că dacă ați fi crezut asta, ați fi fost fix pe același palier cu cei 2 politicieni ratați din clipul de mai jos, care urmăresc reclama, după care o analizează pe bune. Pplz, oamenii chiar cred că ce e acolo e real! Căruță cu GPS și boombox!

`Am avut și eu un cal, fix ca cel din clip, a murit, ce mult m-a durut. Eh, țăranul vrea doar să se dea mare, câte căruțe cu GPS pot fi în rromânia, 10, maximum 15`.

Da, avem politicienii pe care îi merităm. Sorina Matei, fostă intact, actualmente beunuteve, și-a mai șters din bilele negre ce le avea la mine. Deși o cam pufnește râsul

Distracția începe pe la minutul 4.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”26409″]

19 comentarii

 1. #1

  „cum este perceputi romani de catre francezi”. atat

  0

  0

 2. Bă da nu era pe bune?

  0

  0

 3. bine ca avem politicieni destepti:))) gizuz…

  0

  0

 4. #4

  Ca politicienii e dastepti n-ar fi o problema. Ii stim. Dar ce ne facem cand si ziaristii ie la fel? PS: ca sa nu par deplasat am scris dupa cum vedeti.

  0

  0

 5. #5

  Mai trist este altceva: oare vom ajunge vremurile cand vom explica bancurile, reclamele, etc ?

  0

  0

 6. Si tu tocmai acum ti-ai dat seama ?

  0

  0

 7. Nu sunt tampiti, sunt autentici si se integreaza perfect in Romania. Romania e la nivel feudal, cum spune unul din ei, iar ei sunt cu un pas in fata celor ce ii voteaza pentru o caldare si o bricheta, doar cu un pas.

  0

  0

 8. mi-a adus aminte de faza cu vrei sa fii miliardar, ce-i mai mare, luna sau elefantul ? … acolo am putea spune ca depindea de perspectiva.. aici e clar, sau sa dau o fuga pan la tara sa numar gps-urile de pe caruta? :))

  0

  0

 9. Oamenii astia sunt reali? Nici nu apare Efix de prea multe ori in reclama….

  0

  0

 10. Titlul redundant al articolului e redundant. Sorina Matei face trolling de calitate.

  0

  0

 11. #12

  Daca politicienii nostri erau destepti, parca nici nu ne era ciuda ca ne fura, dar cand vezi toti repetentii si analfabetii ca ne fura zi de zi…
  Oare cel care vorbeste in engleza e Bogdan Gamalet?

  0

  0

 12. Si ziarul Gandul publica azi un articol cu reportajul facut de o televiziune britanica :))))))
  http://www.gandul.info/magazin/video-ce-face-un-oltean-cu-un-gps-daca-nu-are-masina-il-monteaza-pe-caruta-8847837

  0

  0

 13. a, s-au prins rapid si l-au scos :)..dar daca cauti pe google inca ramane indexat :)

  0

  0

 14. E cam „grele” limba romana :| pentru unii

  0

  0

 15. Reclama asta s-a dat si pe TVR HuneDoara? Poate de aia…

  0

  0

 16. #18

  nu înţeleg de ce scrii „România” şi „români” cu 2 de „r” ?

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]