M-am portat la Digi Energy

Într-un final, mi-a ieșit portarea la Digi Energy, de pe enel, așa că încep din februarie. Cam târziu, dar orișicât.

V-am povestit că, atunci când mi-a expirat contractul cu enel, mi-au trimis prin poștă un nou contract, identic cu cel anterior, deși tocmai se liberaliza piața. Singura concesie pe care mi-o făceau era că aveam un plic autoadresat în interior, cu care să trimit noua obligare. Da, nicio ofertă mai bună, nimic, doar o indicație scurtă.

Ia ghiciți, cine m-a sunat acum, ultragiat că îi părăsesc? Ați ghicit. Dar vai, de ce doriți să plecați, vă oferim un preț mai bun decât Digi. Mersi frumos, nu mă interesează.

The end.

Care mai sunteți pe la Digi, cum a fost iarna asta la prețuri?

113 comentarii

 1. #1

  E pe infrastructura deja existenta sau vin ei cu contorul lor?

  0

  • #2
   Arhi

   infrastructura existenta, contorul ala de platit de mine demult

  • #3

   Pe infrastructura concesionata de Enel de la statul român. Cu contorul Enel. (Firma de distribuție se cheamă E-Distributie și e fosta Enel Distributie

   0

  • #4

   Voi „decola” si eu curand. Pe decembrie mi-a venit de plata 300 lei pe motiv ca… ei bine, s-a citit contorul gresit. In conditiile in care factura trebuie platita si se va regla la „regularizare”. Pana una alta cel regulat aici sunt eu.

   0

  • #5

   @baxt nu le plati nimuc. Fa reclamație scrisă la factură. E o mizerie ce vor să facă. Vrei sa te ajut la reclamație?

   0

  • #6
   Arhi

   de acord. mie mi-a facut asta cu vreo 500 de lei. scandal maxim si nu am dat niciun ban. cum plm, pai daca faci asta la 1 milion de contracte, sunt bani de tigari, nu?

  • #7

   Ca doar vibratorul lui soacra-mea e clasa de energie A+++, nu ar avea cum sa consume atat.
   OFFTOPIC In alta ordine de idei, ăsta este comentariul meu cu nr 5000!!!
   Hai sa fie intr-un ceas bun!

   0

  • #8
   Arhi

   mie imi arata 4084

  • #10

   Soacra-ta o sa-si arda vibratorul de bucurie ca-n comentariul 5000 ai amintit de ea. Esti ginerele din visurile oricarei soacre!

   0

  • #11

   Asta nu e un compliment, inginere. Deloc 🙂

   0

  • #12

   @Baxt, „Piei satană https://imgur.com/a/Mt9ru

   de fapt e 5001, practic ai depasit umarul 5000, cifra rotunda. Asa ca nu fii carnat (scuze de exprimare), mai stai si tu pana la 10000.

   0

  • #13

   Noi am patit in 2011 la garsoniera de 18mp in Bucuresti ne-au facturat 1800 si, la reclamatia noastra, ne explica madam aia de la ghiseu ca „platiti dvs acum si se regularizeaza pe urma”. I-am explicat ca nu am fabrica in garsoniera sa platesc curent 1800 de lei si nici nu inteleg sa ma mulga de bani Enel-ul ca nu sunt creditorul lor… Cica gresise „colegul de pe teren” si a mai pus o cifra la citire… nu citise nimeni ca era in casa contorul si nu a fost nimeni… s-o fi „balbait” careva la tastat, dar m-a socat nonsalanta aleia… plateste 18 milioane ca vedem pe urma cand ti-i mai vedea banii…

   0

  • #14

   @Baxt, Arhi calculeaza in biti nu in byti

   0

  • #15

   Fix asta am primit si eu cand am cerut lamuriri.

   0

  • #16

   M-am portat la digi energy. A durat ceva peste 3luni de la semnarea contractului. Totul tine de procedura cu furnizorul vechi si se ocupa ei, oricum infrastructura e aceeasi.
   Costul final la enel era aprox 0.60 lei/kWh cu toate incluse (taxa rezervare, cogenerare, tva, bla bla bla)
   La digi e 0.45 cost final (val factura/ kWh)
   Dar asta pt ca e facut pe nume de pensiobar si are contract cu toate abonamentele (tel mobil si fix, internet, tv)
   Reducerea e considerabila . Aproape 30%

   0

 2. #17

  „Dar vai, de ce doriți să plecați, vă oferim un preț mai bun decât Digi. ” dar de ce nu ai acceptat daca iti ofereau un pret mai bun?

  0

 3. #20

  Sunt foarte curios de felul cum se va derula contractul. Oricand poti invata ceva de la concurenta.

  0

 4. #21

  Ce-a facut nenea cu mega firma cu rulaj care era de vanzare? Ca articolul a disparut in neant. 🙂

  0

  • #22
   Arhi

   iarta-ma, nu pari prost, in general, dar acum semnalizezi. cine a zis ca e mega firma de rulaj? era o firma veche de un an, de vanzare, eu am zis de faptul ca, pentru a scoate bani din firma, ai nevoie de una care are minim un an de functionare. am inteles ca vrei sa pari inteligent, dar nu esti. s-a vandut, cu 1000 de lei, costul de infiintare. vezi, nu ti-am zis ca esti prost direct.

  • #23

   Intreb si eu pt ca chiar nu stiu. Daca firma nu a avut rulaj sau a avut dar a scos dividendele, cum scoti banii dupa? Practic orice factura legal o scoti in urmatorul an fiscal. Sau se pot scoate dividende in orice luna?
   Legal vorbind. Omul orice incasari/cheltuieli vinde firma pe 0. Nu?

   0

  • #24
   Arhi

   e irelevant, case closed

 5. #25

  Si eu am patit faza cu plicul prin octombrie. Dar am intrat pe net si am vazut tarife diferentiate la enel din care poti alege. Am vazut si un alt comparator de pret cu furnizorii, care sunt foarte multi pe national. Ca chestie, am sunat la DIGI prin decembrie si au zis ca nu mai incheie contracte noi pe energie. ca e sistata treaba momentan. eu nu am niciun contract cu digi pe alte servicii. Dar asa mi-au comunicat. Am prelungit la enel pana la urma, pe un tarif mai bun ca inainte, fix online ii zice. un an am pretul fix, pe urma dumnezeu cu mila. mi-a venit factura cu vreo 50 lei mai mica decat inainte la un consum cam de 300 lei lunar.

  0

  • #26

   Prima factura pe noul contract Enel: 295.19 lei pe 600 kW

   0

 6. #27

  58.63 lei pentru 115 Kw
  Nu știu dacă este bine încă 🙂

  0

 7. #30

  Mie mi-au schimbat contoarul cu unul cu telecitire și nu înțeleg nimic, se tot schimba niște cifre pe-acolo, dar nu pricep ce înseamnă. Tre’ să iau o lanternă și un google, poate mă prind. Între timp ăștia telecitesc ce vor… Cred că deja m-au înșelat cu vreo 20 kWh.

  0

  • #31

   Postează tipul/marca aparatului și îți fac o descriere a afisajului.

   0

  • #32

   Balaure, din ala cred ca am si eu. E din cel ce clipocește un bec roșu si se schimba vreo 3 indexuri?

   0

  • #33

   Deci acele 3 indexuri sunt:dimineata ai un tarif..de la 7_10.al doilea de la 10 _19un tarif mai mare..iar dupa 19 tarif minim..sambata si duminica tarif minim toata ziua…
   Can in acelasi fel am si eu..numai ca nu am tarif fix..e pretul pietei libere,,cand petrolul are pret scazut platesc cam 30_40€ dar daca creste cam ma frige..dar tot convine

   0

  • #34

   Da, el e. Clipoci, clipoci cu rosu. Aparent ce plătesc eu este indexul de la 1.8.0, restul nu știu ce sunt și nu mă interesează. Oricum par înțepenite, numai ăla principal se mișcă. Nu am tarif diferențiat pe zi/noapte, am ceva numit monom cu rezervare. Cel cu tarife diferite cum se numește? Binom? :)))

   0

  • #35

   Cel cu tarife diferite se numeste monom diferențiat. Binom există, dar e altceva altceva. Și nu mă refer la „statul paralel”.

   0

 8. #36

  Da, contractul ăla cu plic în plic l-am primit și eu, chiar l-am pus pe masă să-l citesc când am timp și să iau o decizie informată. E pe masă și acum.

  0

 9. #37

  In decembrie 153.06 pentru 300 kWh. Pret total. Iese brut cu toate taxele 0.5102 lei/kWh. Vaslui.
  Glumeam, Suceava :))
  Sunt curios si eu cum mai e la altii

  0

  • #38

   Vreo 0,2 lei/kWh energia cu tot cu CV și fără TVA. Nu e chiar rău.

   0

  • #39

   Nu-i interesant ca ies mai ieftin acum cu liberalizarea decat inainte cand pretul era in parte subventionat?
   Monopol + pret subventionat > pret piata libera. 😉

   0

  • #40

   Undeva in Ilfov . Contract facut online cu ENEL . La 440 kw am de plata 200,8 lei .

   0

  • #41

   E bun. Digi estimeaza 210 lei pt. 440 kWh in Ilfov si 230 in Suceava. Noi avem curent de ala mai scump, premium

   0

 10. #42

  Chiar după ce am primit „plicul faimos ” de la enel, plic care a ajuns cu posta română și care a fost desigilat de catre vecinii foarte „curiosi si binevoitori”, plic ce conținea toate datele mele personale în condițiile în care solicitasem in mod express să îmi fie transmise pe adresa mail toate informarile am contactat digi, în cazul meu a durat doar 1 luna portarea (la fel enel-ul nu voia să își dea acordul). Costu

  0

 11. Abonat Digi Energy de mai bine de un an – nici o fluctuatie pretului in nici un sens, pana acum.
  Bucale, s2.
  Nici ca m-as duce la altii acum.
  Deci, numai de bine, as zice. Din punctul meu de vedere cel putin; calculand, pretul pe KWh nu este nici cel mai bun de pe piata, nici cel mai rau, putin sub 0.5LEI/KW, dar este super OK.

  0

 12. #44

  Din martie, și eu voi fi pe digi energy. Enel, 0 oferte, costuri mari, servicii ce sa zic, na, ca nu stau fără curent, dacă asta e un serviciu.
  Deci bravo, încurajează trecerea la alt furnizor, ca poate asa înțeleg și ei ca trebuie să ofere lucruri mai bune către clienți.

  0

 13. #45

  Din păcate nu am terminat comentariul precedent: costul energiei a scazut cu 8.7% în prima lună, a doua lună fiind decembrie nu am putut calcula deoarece 30 % din perioada nu am locuit în apartament.
  Per total sunt super mulțumită de digi, evident toată infrastructura este aceeași, același contor…doar cel care factureaza este diferit.

  0

 14. Din aprilie 2017 am depus cererea de mutare la Digi. Enel refuza să își dea acordul. De juma de an nu mai plătesc facturi la niciun furnizor. Fiecare consideră că celălalt e furnizorul 🙂

  0

  • #47
   Arhi

   :))))))

  • #48

   Da si cand te lasa fara curent…

   0

  • #49

   Ah, uitasem! Bine ca ne-ati amintit!

   0

  • Dar si cand or trimite factura amandoi…o sa platesti curent la Tribunal, ca vei sta mai mult pe acolo.

   0

  • #51

   Fa-i reclamatie pe site la anre. Au raspuns in 2 zile lucratoare si ii obligau printr-o notificare pe Enel si Digi sa raspunda in maxim 5 zile. Dupa 4 zile portarea s-a finalizat, in sensul ca apar client la Digi acum.
   Sper totusi sa nu mai primesc facturi si de la Enel.

   0

 15. #52

  Daca sunt la fel de seriosi ca cei de la digi mobil cred ca ai sa lacrimezi cu gandu la enel

  0

  • #53
   Arhi

   m am gandit la asta…

  • #54

   Cu ce sa fie neseriosi? Digi nu face nimic in afara de a scoate o factura. Nu produce energie, nu transporta energie pana la tine (nici macar 1 metru) si nici interventii la avarii nu face. In cel mai „rau” caz poate sa nu-ti scoata factura. Chiar si numarul pentru deranjamente de la ei de pe pagina e numarul de la delgaz (fostul e.on distributie la mine).

   0

  • #55

   Nu-mi dau seama care-i treaba cu seriozitatea DigiMobil. Că eu nu am avut vreo problemă cu ei până acum, totul a mers și merge perfect. Și încă nu am uitat cum a vrut Vodafone să mă facă de vreo 200 lei când am plecat de la ei…

   0

  • #56
   Arhi

   cred ca se refera la momentul cand incerci sa vorbesti cu un operator:)))

 16. #57

  Bai eu nu inteleg o chestie..enel este si in italia..si in romania..ok aici au preturile in euro..in romania la fel..din ce inteleg..apoi conversia in ron.
  Da cum se face ca pt aceasi tip de facturare..eu platesc cu tot abonamentul Rai impus..care este 18 euro,factura ajunge la 50 € pe doua luni….si totusi economie nu fac..iar consumul e undeva la 300kw

  0

  • #58
   Arhi

   pentru ca aici e la salbatici

  • #59

   Si totusi o autoritate ceva..aici sunt atatea firme concurente..dar multi raman la enel .pt ca au posi ilitatea de a plati factura de gaz in rate..ceilalti nu ofera…la noi din ce stiu nu e posibil

   0

  • #60
   Arhi

   autoritatea le a dat monopo pe 50 de ani la distributua energiei

  • #61

   La fel ca si in albania..doar ca pretul il au adaptat pietei locale..dar si acolo nu lipsesc scandalurile..enel cam fac magarii in alte tari in domeniul energiei

   0

  • #62

   din albania i-a dat afara guvernul

   0

  • #63

   Sunt inca prezenti..nu stiu de unde ai luat informatia…cam greu cu enel sa ii dai afara dupa ce ai monopol…si in plus albania italia au acorduri destul de stranse..atat economic cat si politic

   0

 17. #64

  A si am uitat..am vazut printre comentatori..ceva calatori prin tari exotice..m_ar interesa cum este cu siguranta prin costa rica..puerto rico..avand in vedere o mica croaziera cu nevasta

  0

  • #65

   Uhm… Ai fost vreodată prin Ferentari? Cam așa e-n Puerto Rico. Acuma depinde și pe unde te duci. Dacă mergeți cu ghidul, vă urcați în microbuz și vă trage ăla o tură prin oraș, e ok, dar dacă vrei s-o iei la pas ca prin Cișmigiu, nu recomand. În primul rând că o să miroși de la o poștă că ești european și-o să pună ochii cabrones pe tine. Nu neapărat c-o să-ți facă ceva rău dar o să încerce să-ți ia cam tot ce ai de valoare. Uneori chiar și hainele. https://www.google.com/search?q=puerto+rico+crime+rates
   Despre Costa Rica nu știu ce să-ți spun, n-am fost, mai întreabă.

   0

  • #66

   In Puerto Rico vasele de croaziera merg in San Juan (capitala) care este unul din cele mai tari orse din Caraibe. In Old San Juan te poti plimba linistit peste tot. A fost cam daramat de uraganul Maria in Septembrie si nu stiu exact care este situatia acum. In Costa Rica mai degraba ai grija si de baschetii pe care-i ai in picioare.

   0

  • #67

   Multumesc, nea ilie,am sa pun in vedere si sefei de apartament,,ea tot vrea prin tarile alea,,ca e cald,,peisaje faine,,de daca te uiti la videoclipuri latine,,eu vroiam pe aici prin mediterana sau macar prin golful persic dar nu ai cum sa convingi nievasta gravida nici daca e razboi prin zonele alea.
   Agitate,multumesc de informatii vom vedea ce excursii ne vor da in pachet,,eu as prefera sa stau pe vas sa beau ceva si sa citesc arhiblog,pana atunci mai vad ce informatii mai apar pe aici.

   0

  • #68

   Pentru Costa Rica intră pe blog la animaloo.

   0

 18. Si cand pica lumina tot la enel sunati ca „moare copilasii de frig in casa”. Nu tu, zic de toti astia care au fugit la rds, punandu-si toate ouale intr-un singur cos.
  Si cand o pica una, pica toate.
  M-as muta de la enel daca n-ar fi ei de niciun fel in spate. Insa acum, indiferent de situatie, si de cine e furnizorul de energie, tot enelul vine sa remedieze.
  Daca ar veni rchipa rds sau alta, mai zic de alta companie.

  0

  • #70
   Arhi

   nu au voie sa iti taie lumina pentru ca nu ai platit internetul, m am interesat

  • Dar invers?
   Oricum ar fi, parca tot nu m-as baga si cu lumina la ei. nu ca i-as lua apararea enelului.
   Apropos, cat iti venea lunar inainte si cat vine acum?
   Ah, la rds am vazut alta treaba misto, ca daca esti client de nush cata vreme, iti da vreo 4 luni abonament redus cu 50%. Adica in loc sa platesc 150 lei cat platesc acu, platesc 75. As fi curios cat ar veni lumina lunar. ca daca ma scoate si cablu, net, telefon si lumina in 200-250 lei, ar fi bine

   0

  • #72

   Si invers ce? Fara curent poate sa iti taie tot ca oricum nu functioneaza…

   0

  • #73
   Arhi

   nu pot fi legate

  • #74

   Ma refeream ca daca ii taie curentul oricum nu ii merge nici macar routerul care este alimentat la priza, deci ciuciu WiFi.

   0

  • #75

   Firma care asigura distributia este aceeasi pentru toti. Furnizorul de energie este altul de la caz la caz. Daca ai probleme cu reteaua suni in acelasi loc indiferent ca platesti curent la ENEL sau RCS sau unde vrei tu.
   Eu am vrut sa dau o sansa Enel si am cerut oferta de la ei intai. Oferta lor personalizata era mai mare decat oferta lor generala de pe site… ceva 0.19 si ceva vs 0.18 pe site…Am semnat cu RCS – 0.15 RON/kwh. Restul costurilor sunt la fel.

   0

 19. #76

  Nu vreau ca sa te dezamagesc, stiu ca nu pot, doar zic. Instalatia si contorul sunt ale enel-ului. Pretul pe kwh este cu 7 bani mai mic decat la enel pe piata reglementata nu pe piata libera. Contractul cu enel nu iti expirase, era un contract nou prin care treceai de la piata reglementata pe piata libera. Orice contract pe piata libera are un pret promotional, dupa care esti la mana lor, sau trebuie ca sa jonglezi mereu intre furnizori ca sa gasesti cel mai bun pret.
  In caz de vreo avarie vei fi luat in calcul ultimul,pentru ca prioritari vor fi abonatii enel si se vor face multe sicane ca sa te intorci, tu abonat digi, engie sau alte entitati.
  Cel mai important aspect…nu vei mai putea reveni niciodata la statutul de abonat pe piata reglementata.
  Nu stiu daca e rau, sau bine ce ai facut, vei constata asta in timp, eu doar am vrut sa stii cum sta treaba.
  Enel nu sufera prea tare pentru ca ai plecat de la ei, atat timp cat reteaua de distributie e lor, pentru ca tariful lor de distributie este acelasi si il regasesti in pretul kwh de la digi.

  0

  • #77

   sa zicem ca ai ceva puncte valide, dar…
   „In caz de vreo avarie vei fi luat in calcul ultimul”
   pai daca pusca tabloul pe zona / transformatorul etc. ce treaba are aia cu prioritizarea?
   si situatii ca poate moare contorul as zice ca sunt prea rare sa fie o chestie de luat in considerare.

   0

  • #78

   De fapt omul abereaza grav. Sunt obligati prin lege sa remedieze orice avarie in 24 ore in conditii normale si 48h in conditii meteo deosebite, ba chiar se pot cere si despaguiri pentru intreruperi de curent mai mari de un anumit numar de ore(sub acele 24).

   0

  • #79

   @Mihai : asta cu „tot blocul” merge cand ai un bloc si un punct trafo….cand esti la casa…nu mai merge.

   asta m-a facut si pe mine sa raman la Enel

   0

 20. #80

  E interesant de văzut cât timp poate susține Digi prețul ăsta. În trimestrul 3 din 2017 știu că au reziliat unilateral toate contractele cu clienții non-casnici pentru că s-au aruncat cu prețuri de dumping și si-au furat-o prin februarie 2017 când a crescut piața spot.
  Într-o zi când o să găsesc o fereastră de vreo doua ore o să scriu o postare, dacă gazda e de acord, despre piața de energie din România.

  0

  • #81
   Arhi

   ai mai zis odata, dar nimic…

  • #82

   Susțin în continuare ce am zis atunci.

   0

  • #83

   Și dacă te refereai că am zis ca o sa scriu, promit să nu mai comentez la chefuri și sub influența. Sorry, berea e de vina pentru reacția la comentariu. Credeam că te referi la Digi, nu la ce am zis ca scriu eu.

   0

  • #84
   Arhi

   pai da, la articol:))

 21. #85

  Eon flash, contract pe 2 ani cu preț fix, 3 luni gratuite, am portat 2 apartamente și 2 case, doar socrii nu au înțeles cat și-a bătut joc monopolul de ei. Încă sunt in alea gratuite.

  0

 22. Ca sa-ți răspund foarte concis despre Digi Energy, desi ar trebui sa umplu pagini întregi, sunt niște NĂTÂNGI.
  Doar ANRE și ANPC a reușit sa-i sperie și au aplicat sancțiuni majore pentru ca nu si-au făcut treaba.

  0

 23. Intrebare: daca vine o supratensiune pe retea si bubuie tot prin casa, cine plateste? Digi? Enel ?

  0

 24. #93

  ar trebui sa-ti educi putin si tu vizitatorii tai privind ce e un furnizor, distribuitor, ce inseamna sa te muti la alt furnizor etc. multi traiesc inca in pestera, cred ca daca te muti la digi e la fel ca si pe cablu

  0

 25. #94

  Am vazut pe protectia de la contoare niste abtibilduri portocalii de la CEZ si unele verzi, un soi de E sau @ de la vreun competitor, aveti idee de la cine sunt alea verzi?

  0

 26. #96

  Ba, la mine e in felul urmator:
  -ajung seara acasa,undeva pe la 5-6, exceptand unele weekend-uri cand stau acasa de dimineata pana seara.
  -a venit citirea pe 10 decembrie cu vreo 1333 kw(m-am mutat in august-septembrie,ar fi prima citire)
  -pe 15 ianuarie, mi-am amintit sa ma uit la contuar si aveam vreo 1845 kw, gen vreo 512 kw intr-o luna si cateva zile.
  Nu vi se pare putin cam mult?
  Am sunat la electrica si cica e destul de mult.
  Pe cine dracu sa injur?
  Unii zic ca s-a facut citirea prost, altii ca as avea consumatori…

  0

  • #97
   Arhi

   apăruse un articol in care zicea ca astea gresesc si cu 2000%. eu am 3 tv, xbox, playstation, 2 laptopuri, 2 pcuri, 4 monitoare, frigider, 2 aer conditionat, dezumidificator si tot nu sar de 300, maxim 4 kw

  • #98

   Cum plm sa greseasca cu 2000%.Pai in cazul asta daca extrag 3 numere random dintr-o caciula am sanse mai mari sa ma apropii de valoarea corecta.

   0

  • #99

   Raz vad ca scrie 14 Iulie undeva in mesajul tau… deci ai avea 1845 kW de pe 14 Iulie 2017 si pana pe 15 Ianuarie 2018. Asta implica 307 kW/luna.
   Ai AC clasa inferioara?
   Incalzire electrica?

   Pare o medie mare dar nu nerezonabila… depinde ce consumatori ai.
   Nota bene: Atentie, TV diagonala mare sunt consumatori semnificativi! Nu sunt neglijabili!

   0

  • #100

   kw e unitate de putere si kwh e unitate de energie exact cum platesti pe factura.
   Un calculator de 500W ( 0.5Kw) care merge 24 de ore intr-o luna consuma 360 kwh.

   0

 27. #101

  uite un grafic
  En. activa zona orara 1 10 Dec. 2017 Citire regularizare (Distribuitor) 1333
  En. activa zona orara 1 11 Sep. 2017 Citire regularizare (Distribuitor) 307
  En. activa zona orara 1 14 Iul. 2017 La montarea apar. mas 0

  Pe 15 ianuarie aveam 1845 kw.
  Uitandu-ma acum, parca si din 11 sept pana in 10 dec sa consum in 3 luni vreo 1000 de kw mi se pare mult rau

  0

 28. #102

  M-am portat instant. A venit un tip de la Digi acasa la mine, a facut cateva poze la toate documentele pe care ar fi trebuit sa le duc eu la sediu, mi-a spus ca se ocupa el de tot. In 20 de minute deja aveam contract cu ei. Intr-adevar, a fost putin mai neortodox procesul, dar tipul spunea incantat ca asta este jobul lui. Ca sa fac o gluma, mi-a crescut factura pe care o aveam la Digi :). Nu cu mult. 50-70 de lei platesc pe luna la curent in conditiile in care si plita si cuptorul le am electrice. Dar nu sunt cel mai bun etalon.

  0

 29. #103

  De la 01.01.2018 a dispărut piața reglementată în domeniul energiei electrice. Până la sfârșitul lui 2017, daca ieșeai de pe piața reglementată, nu puteai sa te mai întorci la ea. Din 2018 nu mai este cazul. Daca noul tau furnizor, la un moment dat, nu îți mai poate furniza energie electrica (da faliment, ….) atunci nu ramai fara curent electric – te preia automat (conform legii) furnizorul de ultima instanta din zona ta (probabil vechiul tau furnizor). De deranjamente se ocupa o firma terță (de obicei cea care citește contoarele) cu care toți furnizorii au contract.

  0

 30. #104

  În aprilie fac 2 ani de când am trecut la digienergy. Prețul a rămas același contractat inițial.

  0

 31. #107

  Ca o mica paranteza, in cazul in care isi fac unii griji ca eon ii vor trata naspa daca sint la concurenta cu facturile. Am avut curentul picat dintr-un motiv cretin, siguranta de 10 A la panou, probabil cuiva i s-a pus pata pe mine cindva. Ei, pica aia, cumpar inca vreo 3 de 10 (fix nu m-am gindit, ca doar in casa am de 20 pe prize si 16 pe lumina), nu merge cu nici una, asa ca sun la Eon Distributie. Imi raspunde o duduie, ii zic ca eu cotizez la Digi dar pe contor scrie Eon Distributie, imi zice ca nu e nici o problema si o sa trimita o echipa. In mai putin de o ora au aparut doi cetateni, mi-au pus frumos o siguranta de 25, biserica ma-sii de siguranta, le-am multumit, s-au carat, si asta a fost tot. Jos palaria! La pret chiar nu m-am uitat in mod deosebit. Platesc lunar si factura e mai putin indescifrabila ca inainte. Cam atit. 🙂

  0

 32. #108

  Am fost iar in seara asta la contuar si aveam asa:
  1928 kw.
  Asta e fix la 7 zile dupa ce m-am uitat si aveam 1845 kw.
  Asta inseamna ca in 7 zile am consumat 83 kw.

  Cum vi se pare, e mult, e putin, e ok?

  0

 33. #112

  Am fost si in seara asta si am comparat cu ce am avut ieri.
  De ex., in seara asta am ajuns pe la 18:30-19:00 acasa.
  Am plecat de acasa in jur de ora 9 dimineata.
  Ce am avut in priza:
  TV-ul (deschis ptr catei), e LED.
  Frigiderul
  Boilerul
  De ieri si pana azi cand am ajuns acasa aveam 9 kw consumati…

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]