Porția de cultură: Muzeul din Liverpool

Ca să nu mai zică lumea că nu împrăștii cultură în jur, mi-am dus nevasta la muzeu, să vedem niște schițe de-alea bune de-ale lui DaVinci și ce mai era prin jur. Mna, schițele lui DaVinci erau cam mici și era omor în jurul lor, cam cum e la Monalisa, în Luvru, așa că mai puțin. În rest, frumos, fu cu cultură.

21 comentarii

 1. #1

  Misto! Abbey Road, The Beatles, ceva?

  0

  0

 2. #4

  Luna zici ca are 17 ani
  tu 71 :D

  0

  0

 3. Cum era mancarea la restaurantul muzeului?

  0

  0

 4. #9
  Dani Corban

  Ce e pânza aia roșie, zdrențuită?

  0

  0

 5. #12

  Daca va place Da Vinci si ajungeti la Venetia inainte sa se scufunde, e un muzeu Da Vinci foarte misto https://www.davincimuseum.it/, multe camere, multe din inventiile lui facute la scara 1:1, au si o zona unde poti construi tu niste chestii. Nu e aglomerat deloc, probabil pentru ca sunt chestii mult mai impresionanate de vazut decat asta.

  0

  0

 6. #14

  Plm, Cetine, mitul romanului in strainatate, multi la spital putini la cultura…

  0

  0

 7. #16
  Flocea

  În Londra la Național Galeria, vis-a-vis de Nelson Mondialu’ și leuții fuseși?

  0

  0

 8. #18

  Ce am reusit eu sa vad prin Liverpool si mi-a placut:

  Liverpool Cathedral- coplesitor de mare.
  Maritime Museum- 4 etaje, nu se mai termina. Când am fost eu, era o expozitie despre sclavie si era plini de negri. Citeam si imi venea sa imi cer scuze ca sunt alb.
  Biblioteca Centrala. Are un atrium central de zici ca-i din filme.
  Museum of Liverpool- foarte foarte bine facut. O istorie a locului foarte bine spusa.

  0

  0

 9. #19

  Boss, oarecum off topic. Daca mai esti pe acolo, cum e cu brexitul? Ca nu prea se mai intelege nimic. Mai pleaca sau nu?

  0

  0

 10. #21

  Au un Rubens misto acolo, e doar unul deci nu ai cum sa il ratezi ;)

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]