Postacii porcului Oprea primesc excursii la Veneția pentru că îl apără în online

unpr oprea porc excurise venetia
Foto: http://social.unprbucuresti.eu/regulament-postari-si-concurs/

Știți mesajele alea plătite care sunt distribuite în online de echipa UNPR, condusă de Alexandra DObre, consiliera de 23 de ani a domnului vicepremier? (în paranteză fie spus, se pare că îl consiliază în probleme de erecție în timpul plimbărilor ilegale cu coloană oficială)

Eh, mesajele alea sunt răsplătite inclusiv cu excursii la veneția.

În acest moment, primele şase mesaje pe care participanţii trebuie să le distribuie au legătură cu cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Astfel, primul material este declaraţia de luni a ministrului cu privire la accident, iar cel de-al doilea este al Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, care îi ia apărarea lui Oprea, susţinând că membrii săi nu trebuie să cedeze presiunilor publice.

Cel de-al treilea mesaj care trebuie distribuit este comunicatul MAI de duminică, iar al patrulea este cel al UNPR Bucuresti care „condamnă cu fermitate transformarea unei tragedii într-o formă de manipulare a opiniei publice, prin susţinerea unor acuzaţii neîntemeiate şi în afara oricărui context real”.

Participanţii trebuie să distribuie şi două materiale laudative la adresa ministrului, preluate pe site-ul UNPR Bucureşti din Gazeta Poporului şi stiricentrale.ro.

Vă spun cu sinceritate, oamenii ăștia sunt atât de incredibili de proști, încât nu reușesc să înțeleg ce îi menține la putere. Sunt proști, sunt penali, sunt anal de incompetenți și totuși sunt acolo.

De ce, e un mister.

Sursa

Later edit: Mizeria este extrem de mare și mult mai detaliată.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Nicaieri nu apare sursa si nu am dibuit nici pe pagina UNPR.

 2. arhi, nu e un mister: „prietenii stiu de ce”!

 3. @arhi L-au pus in construction mode, sper ca ai făcut screenshot-uri la greu :)

 4. Nu, da’ acuma serios, daca l-ar apara in strada am avea inundatii de scuipat.
  Si nu suntem pregatiti pentru inundatii de scuipat atunci cind iarna ne ia prin surprindere.

 5. „sunt anal de incompetenți și totuși sunt acolo.” să nu uităm că în continuare avem un premier plagiator și penal dovedit și totuși vb în continuare in guvern, la tv-u și conduce rrumânia. băi oamenilor, ăștia nu pleacă de bună voie, nici cu proteste sau mai știu eu ce huiduială, îi doare fix în pix. vă spun eu când or să-și dea demisia și or să plece, la prima criză economică globală, exact cum s-a întâmplat în 2009 când a ieșit lumea în stradă.

 6. #13

  Vedeti, de asta e bine sa ai consilieri tineri. Daca Iliescu ar fi avut pe langa el o tanara ar fi existat acum 20 de ani promotia „bati 5 intelectuali si primesti o sticla de votca”.

 7. #14

  de ce ? pentru ca sunt pusi la putere de acelasi gen de om.

 8. UNPR – această aripă de proşti ai PSD-ului. Tot ce a cauzat reacţie în PSD de-a dat pe-afară, toată smegma aia de trebuie s-o răzuieşti cu cuţitul după ce-ai închis bine borcanul cu rahat, cam tot goz-ul ăla e acum în UNPR. Groaznic.

 9. #16

  Păi ce mai stăm ?
  Haideți toți membrii comunității blogului să ieșim în stradă.
  Haideți să facem ceva.
  Arhi sigur iese cu noi.

 10. #17

  la cati au vrut aragazul si paltonul, iti dai seama cati vor la Venetia? Eu nu vreau la Venetia. Era 6 EURO un pahar de bere la terasa cand am fost ultima oara. Dar ii dau un sfat de berar castigatorului: Mergi la piata de langa podul rialto, ca acolo gasesti bere la doza, rece, la 1,5 EUR

 11. #18

  Cu ultimele evenimente, am constatat un lucru: țara asta a ajuns în stadiul în care se află cu larga complicitate a cetățenilor ei.

  De exemplu, la mineriadă: jurnaliștii era împotriva manifestanților, se zice că și majoritatea populației era de aceeași părere. Cu scandalul de la Năvodari, legat de taberele de copii distruse după rețeta clasică, pentru a dobândi terenul de sub ele: în același reportaj, de la antena 3, se vorbea și de tabăra de la Tuzla, unde oamenii furau mobilierul și cărămizile pentru uz personal. Popa își făcea biserică nouă din cărămizile primite de la Dumnezeu, după dărmâmarea taberei. Când s-au distrus, pe toate câmpurile arabile, sistemele de irigații, cine le-a distrus? Tot sătenii au furat dalele de beton și țevile. La fel și utilajele din C.A.P.-uri. La DACIA, se fura cu camionul, până să vină Renault. Se fură și acum, dar la un nivel mult mai redus. Combinatul siderulgic din Călărași, cine l-a distrus? În câțiva ani a fost ras de pe fața pământului, nici nu zici că a fost vreodată acolo. Au spart betonul, ca să fure țevile din el. Polițiștii nu se gândesc că ar putea fi ei următorii martiri. În fine, sunt multe.

  Țara asta se autodistruge, oamenii politici se trag dintre noi, nu vin de pe altă planetă. Sunt născuți, crescuți, educați printre noi și au aceeași mentalitate ca majoritatea inhabitanților acestei țări.

  În altă ordine de idei, cunoașteți vreun băiat valabil, care să fie membru de partid? Serios. Taică-miu a vrut să mă angajeze la R.A.R. (fără să știu, nu aș fi vrut să lucrez acolo) și a fost întrebat în ce partid sunt. Am avut colegi de facultate, care activau în partid. Nu sunt genul de oameni în care să îți pui încrederea. Bugetarii din instituțiile publice cine sunt? De obicei sunt absolvenții de Hyperion sau Biotera, care nu se pot angaja la nici o companie respectabilă. Orice om serios se ferește de politică, locuri de muncă la buget și alte astea. Trierea așa se face, hoții și leneșii ajung la buget, iar restul își văd de treaba lor.

  Ideea e, pe scurt, că viitorul politicii românești nu promite mare lucru.

  • #19

   Nu-s de acord cu „Sunt născuți, crescuți, educați printre noi”. Toti rahatii cu ochi din politica isi trimit plozii pe la scoli straine.

  • #20

   aia care-s in politica acum n-au fost educati prin strainatate. poate era mai bine.

  • #21

   De fapt da, nu stiu de ce mi-a fugit mintea la urmatoarea generatie de politicieni. Preprogramare?

  • trebuia sa spui ca esti adeptul meritocratiei ca sigur te angajau. credeau ei ca poate e o structura de care nu au auzit inca :))

 12. #23

  eu cred ca esti gelos ca pe tine cand te plateu basescu si udrea nu te-au trimis decat in bulgaria si in buzau (aici sigur a fost udrea) :MB