Tu poți da like pe facebook?

probleme de like

Eu nu reușesc să îmi dau seama dacă e cu adevărat o problemă sau i se întâmplă doar lui. Cred că trebuie să îmi angajez un specialist în Social Media, ceva, că în felul ăsta nu se mai poate.

Lăsând gluma la o parte, voi puteți da like sau puteți lăsa comentarii?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. #1

  Da. Din cate stiam, asta se intampla doar daca i-ai dat block, fiind pagina de like si nu cont personal, o mai poate vedea, dar nu mai poate comenta sau da like-uri .

  Thumb up 1
  • Na, eu asta nu am auzit-o niciodată. Eu știam că atunci când îi dai block nu mai te vede deloc, nu te mai găsește la căutări, nici unde. #sticezic?

   Thumb up 0
  • #3

   Mi-am batut joc cu niste prieteni de domnisoara cantareata Ruby ( mai exact, pusese mai demult o poza semiporno cu ea, si noi scriam prin comentarii tarifele pe care le practica prin cluburi inainte sa ajunga vedeta ), si a zis ca ne-a dat block, si asta se intampla. Ii pot vedea pagina, dar nu mai am optiunile de like sau comment, nici macar daca ii dau like la pagina.

   Thumb up 0
  • Probabil s-a exprimat greșit. Ți-a dat follow la contul personal, nu la pagină. La cont, într-adevăr,poate vedea ce scrii, poate da like, dar nu poate comenta, însă la pagină nu.
   Cât despre block, în momentul în care a primit asta, nu mai poate vedea nimic, nu că nu poate comenta.

   Thumb up 0
  • #5

   Si? Ne lasi asa, in suspans? Ce tarife practica prin cluburi? 😀

   Thumb up 0
 2. #6

  Haha:)
  Haideti ma, face misto boss.
  Vrea niste laicuri.

  Thumb up 0
 3. #7

  Datul de likeuri pare a fi cea mai raspandita activitate din zilele noastre. Pare a fi un viciu mult mai periculos pt sanatatea omului decat fumatul. De fumat te mai poti lasa dar de likeuri nu, nici chiar cu cure de dezintoxicare. Singura cale ramasa e sinuciderea dar chiar si asa, in majoritatea cazurilor, in momentul in care spiritul se desprinde de trup exclama: „Ia uite ba! Mi-a iesit din prima, nu ca lu’ proasta aia de Bianca lui Bote care se chinuie de ani de zile. +1 sa moara mama!”
  Chiar likeofilul din articolul de fata pare a fi un caz grav, irecuperabil. Daca citim putin printre randuri, ne dam seama ca frustrarea, depresia si disperarea au pus stapanire pe sufletul omului. Cu siguranta a scris acel mail, plin de emotie si durere… l-a scris, l-a rescris, a fumat doua pachete de tigari si pana la urma s-a decis sa se cenzureze putin si sa te roage respectuos sa faci ceva…. Probabil una din versiunile initiale ale mailului disperat suna cam asa:

  „Buna ziua! Sunt unul din aia care iti da likeuri pe unde te prinde, din toate pozitile. Ba chiar imi pun servetele sub genunchi sa nu ma murdaresc cand iti dau likeuri. Dar de la o vreme viata nu mai are sens. Nu mai exista optiunea de dat like… Ce plm se intampla?! Imi tremura mainile, m-am constipat, nu mai pot dormi noaptea, mi-am pierdut locul de munca… NU mai rezist! Fa te rog ceva…Sunt disperat… trebuie sa dau sute de likeuri pe zi, sa vad degetul ala mare in pozitie erecta…. Fa in PLM ceva pana n-o bat de-o rup pe mama! „

  Thumb up 0
 4. #8

  da

  Thumb up 0
 5. Eu nu pot vedea pagina.

  Thumb up 0
 6. #11

  A incercat sa stropeasca calculatorul cu ulei sfintit? Preventiv…

  Thumb up 0
 7. #13

  Un prieten a incercat sa-mi trimita 1000 de euro prin Western Union, apoi prin transfer bancar si chiar cu porumbei calatori, dar n-a mers nicicum. Eu nu reușesc sa imi dau seama daca e cu adevarat o problema sau i se intampla doar lui. Voi puteti sa-mi trimiteti bani? Incercati eventual si cu sume mai mari, ca nu se stie.

  Thumb up 0
 8. #14

  da, dar nu vreu!!!!

  Thumb up 0
 9. #15

  De ce am eu impresia ca omul nu a dat like la pagina?!
  Stiu pare banal dar gradina e mare…

  Thumb up 0
 10. merge.si sunt de pe ip de germania si tot vad pagina daca intru de pe link-ul din articol.

  Sa dea restart si daca nu sa reinstaleze windows 🙂

  Thumb up 0
  • Asta e ura de rasa.
   Tu din Germania vezi pagina eu din Italia nu.
   @Arhi, ai legatura.

   Thumb up 0
  • #20

   Dă-l dreq de Uindouz! Pune un Linux. Apoi reinstalează-l. Dă-i şi restart! Şi când tot nu merge, ori nu mai e nevoie, ori te laşi păgubaş…
   🙂

   Thumb up 0
 11. #21

  Nici eu nu văd pagina (IP de Germania). Asta e, lu’ conu Arhi nu i-or fi de trebuinţă expaţii 😀

  Thumb up 0
 12. nici eu nu pot da ‘like’ sau ‘comment’. ip uk.

  Thumb up 0
 13. #27

  Eu am o alta problema. Am intrat pe pagina si apare ca deja imi place. Nu-mi amintesc sa fi dat eu vreodata like, ca nu obisnuiesc. Cred ca imi plac vreo 3 lucruri maxim pe facebook. Dar pentru ca imi place totusi de Arhi, las asa cu Liked.

  Thumb up 0
  • #28

   Anca, cum as putea sa dau eu like in locul tau? da unlike, decat sa ma acuzi de asa ceva

   Thumb up 0
 14. #29

  Anca, te duci in View Activity Log > Likes > Pages and Interests si vezi acolo cand ai dat like la pagina. Cam 99,99% probabilitatea sa nu fie azi 🙂 0,01% sa fie azi doar daca ai vreo problema cu mouse-ul, s-a intamplat sa fie pozitionat pe ‘like’ si a reactionat cu ‘click’ cand l-ai miscat fara ca tu sa apesi pe mouse(mie mi s-a intamplat de doua ori) sau a fost pozitionat mouse-ul pe ‘like’ si, din reflex, ca sa-l misti, ai apasat si pe butonul din stanga mouse-ului. In ambele situatii insa, din cate imi amintesc, ti se afiseaza si un mesaj de la FB, deci ti-ai da seama imediat ca ai dat ‘like’.

  Posibil si sa fie un ‘glitch’ de la FB in cazul follower-ului din articol. Eu pot sa dau si like, si share, si sa comentez.

  Thumb up 0