Cum poți trimite bani rapid DIN România în străinătățuri

Una din chestiile neștiute ale acelor momente când pleci din țară, pe termen lung sau mai puțin lung, este că, în continuare, depinzi de treburile pe care le făceai în țară. Trebuie să ai mulți bani, mult mai mulți decât mine, de exemplu, ca să poți spune Stop, gata, închid taraba complet aici și o mut în altă parte.

Plus, dacă ești în nevoie bruscă și rapidă și trebuie să apelezi la un prieten, deja situația se complică, pentru că metodele tale de a primi bani în cont tocmai au devenit inaccesibile.

Și aici intervine TransferGo, care au lansat plata cu cardul dinspre România spre alte țări, ceea ce înseamnă că transferurile devin, brusc, mult mai rapide. Ce înseamnă plata cu cardul. Înseamnă că transferul tău de bani nu mai e văzut ca un transfer bancar, care urmează drumul sinuos al tuturor transferurilor bancare, ci apare ca o simplă plată, ce este executată de bancă în mod foarte rapid, ca pentru un magazin online.

Asta înseamnă că, de acum, la TransferGo avem 2 opțiuni rapide, Astăzi (în această zi) sau Acum (în 30 de minute). Să ți ajungă banii din România în Germania în 30 de minute e o chestie mai mult decât minunată, atunci când ești ușor singur, printre mulți, foarte mulți străini.

Dacă vă decideți să folosiți sistemul, e bine de știut că aplicația TransferGo (iOS și Android) este cea mai folosită de către români (65% dintre tranzactii se intampla prin intermediul aplicatiei), probabil datorită faptului că este mult mai rapid totul, încărcarea documentelor necesare este mult mai simplă, există opțiunea de OneTouch Payment plus urmărirea în timp real a banilor.

29 comentarii

 1. #1

  Cinspe mii de moduri de a transfera bani dar nici unul de făcut bani…

  0

  • daca cei ce fac bani ar spune tuturor cum fac banii, nu ar mai face bani, pentru ca toti ar face bani. e un cerc din care nu poti iesi.

  • #3

   intreaba-l pe baiatu cu cardurile, cred ca te poate ajuta :)

   0

  • #4

   Dar exista cei care vor sa faca bani explicand unora care vor sa faca bani cum sa faca bani. Primii reusesc sa faca bani din pacalirea celorlalti pentru ca ei de fapt nu stiu sa faca bani in afara de escrocheria asta.

   0

  • #5

   Degeaba iti spun cum sa faci bani pana nu pui tu mana si ai expertiza in domeniu nu o sa faci bani

   0

  • #6

   Cu mistria si gletiera. Ar trebui sa organizez un seminar. Pot sa predau si tehnici avansate de pastrare a jobului: ‘sa nu stai niciodata in fata sefului sau in spatele calului’, ‘nu te pisa contra vantului’ sau ‘nu musca mana care te hraneste’.

   0

 2. #8

  Eh, sunt si banci care se misca f rapid, de ex HSBC UK -> ING Ro dureaza 2-3 ore (testat lunar in ultimii 5 ani). Si cu Neteller m-am inteles ok (dar sa ai card de la ei. Banii intra instant in cont, dar ai nevoie de card sa ii retragi/sa faci plati)

  0

  • înțelegi că vorbim de plăți DIN Romania spre exterior, da?

 3. #10

  Same thing, si ING ro catre HSBC tot atat dureaza. Tine foarte mult de numarul de banci prin care trece transferul. Daca e transfer direct dureaza 2-3 ore. Daca ai BCR, pana in germania sau uk trece prin vreo 6 banci si dureaza 2-3 zile. Iar la faza cu Neteller, chiar nu are relevanta tara. E ca un western union doar ca primitorul are un card, iar comisioanele sunt mult mai mici. Doar impartaseam din experienta proprie :)

  0

  • #11
   Arhi

   e bine de știut. dar către bănci din Germania, așa ceva nu exista:))

 4. Intrebare de noob: transfergo spre cont monese, makes sense?

  0

 5. Nu e suficient ca multinaționalele scot miliardele din tara, acum or început si blogării să mute banii din romania cu internetu. Slavă cerului ca mai avem rude care ingrijesc bătrâni in Italia sau lucrează pe câmpiile Spaniei, altfel se alegea praful de tarisoara noastră.

  0

  • #15

   numai mânca câcat
   psd’ul e la guvernare, de ce nu impozitează multinaționalele?
   pentru că deja’s taxate și asigură milioane de locuri de muncă’n rromânia

   0

 6. #16

  TransferGo&Co … tine vie dragostea la distanta !!! :D

  0

 7. #17

  E comision unic sau e in functie de suma?

  0

 8. #18

  Andra lu’ Maruta?

  0

  • #19

   da

   0

  • or mai fost si altii inainte de Maruta…
   Dar asta a stiut cum s-o bata incat sa nu plece :))

   0

 9. #21

  șmecheria adevărată e să trimiți bani în rromânia sau să’i faci și să’i cheltui în rromânia

  0

 10. #22

  Da o aplicatie sa trimit in Moldova nu stii? Ca nici-una nu merge cand e vb de MOLDOVA… Cu revolut maxim ce pot face e sa platesc cu cardul… dar sa trimit bani – nope…

  0

  • #23
   Arhi

   cunoștințele mele se opresc la marginea civilizației:)))

  • #24

   pentru moldova și rusia western union
   sau îți faci card bancar, i’l dai/trimiți persoanei căreia vrei să’i trimiți bani și voila, mai rămâne doar să trimiți bani
   recomand erste bank

   0

  • #25

   Din cate stiu, Transerwise poate sa trimita in Moldova.

   0

 11. #26

  prin aplicatia asta pot sa trimit bani brazilia, costarica sau madagascar?

  0

  • #27

   Nu, dar poti face gemeni.

   0

  • daca „nu” atunci e doar un alt revolutz

   Aka : Numai pentru (si intre) tari „Europene”… pentru ca #SEPA

   0

 12. #29

  La ce exemplu afiseaza acolo, suma initiala minus comision, impartita la suma in euro, da cam 4.73 pe euro. Schimba la ING? Dar e frumos cum camufleaza, afisand curs ron – euro nu euro – ron.

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]