O poveste de succes de 100 de milioane: TransferGo[P]

Sunt momente, în viața mea de publisher, când mă simt chiar bine că am participat la unele campanii. Știți cum e, ai pus mâna, ai muncit la ceva și, la final, se văd rezultatele, nu ai cum să nu te umfli puțin în pene.

Așa mă simt când e vorba de TransferGo. Am scris anul trecut despre ei, am popularizat serviciul lor extrem de mișto, cel de trimitere gratuită a banilor în țară și, iată, acum au anunțat rezultatele pe anul trecut. Iar rezultatele sunt excelente.

În total, românii au transferat în țară peste 100.000.000 de euro, dublu față de anul precedent.
TransferGo a înregistrat, în 2018, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.
Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Vă spun, e un sentiment plăcut când faci parte dintr-o poveste de succes.

9 comentarii

 1. #1

  Sincer ma bucur ca exista o concurenta serioasa la Western Union si Moneygram deoarece aceste servicii acaparasera piata pe domeniul transferurilor internationale si aveau niste taxe nesimtite.Imi aduc si acum aminte cand trebuia sa trimit bani prin Western Union si la 300 euro plateam taxe de transfer de 17 euro.

  0

 2. #2

  Revolut?

  0

 3. E mai bun decat Revolut, unde transferurile sunt gratuite?

  0

 4. sunt oameni care nu doresc sa isi faca card revolut, din varii motive si prefera sa transfere, simplu, bani, fara complicatii. si oamenii ăia transfera vreo 100 de milioane, se pare

  • Nu la asta ma refeream, adica folosesc Revolut pentru transfer de bani (e drept in sens invers) si e simplu, fara complicatii. Adica folosim aplicatia strict in sensul de transfer, fara card de la ei, nici fizic nici virtual.

   0

 5. #6

  E interesant transfergo, din pacate cred ca a venit un pic prea tarziu: nu vad cum ar putea creste in urmatorii ani, au inceput foarte multi romani sa-si faca revolut.

  0

 6. Voi ati comparat cursul de schimb al Revolut cu alte optiuni din piata?

  0

 7. In RO mai am un singur cont la RZBR din care platesc in lei diverse cheltuieli locale.
  Cursul de schimb in cont astazi a fost £1 = 5.4350 lei.
  La Revolut cursul era £1 = 5.3640.
  La £100 inseamna o diferenta de 7.1 lei.
  La £300 inseamna o diferenta de 21.3 lei.
  Comisionul de transfer HSBC – RZBR este de £4 (comision fix, indiferent de suma transferata).

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]