Din povestirile lumii: românul și bătaia

virginitate

Cetățeanul B.G, unde G vine de la Gheorghe, voia să se însoare și să se pună și el la casa lui, așa cum îl bătea mă-sa la cap de când terminase liceul. Tre’ să-ți găsești o femeie de treabă, devreme acasă, să nu fie prea frumoasă, că e curvă, nici prea deșteaptă, că e curvă și nici bani să nu aibă, că înseamnă că e curvă.

Cetățeanul B.G. a reușit, printr-un concurs de împrejurări, să o cunoască pe cetățeana G.V. unde V vine de la Vasile. Cetățeana V era destul de săraca, destul de urâțică și nici mintea nu o scotea afară din casă. Visa și ea să se mărite, pentru că deja lumea, la ea în sat, îi spunea că e fată bătrână și că până la vârsta ei, 24 de ani, trebuia deja să aibă câțiva copii, nu să umble brambura pe la oraș.

Clar, având amândoi practic aceeași țintă, au decis să se căsătorească. Cetățeanul B.G. a reușit să treacă destul de ușor peste faptul că cetățeana G.V. era urâțică, pentru că, după nuntă, a putut să îi arate maică-sii cearceaful plin de sânge, dovada unicei consumări a iubirii lor și a faptului că nimeni nu o mai explorase vreodată atât de adânc pe soția sa.

Fast forward, peste 10 ani, un bloc din Berceni.
Vecinii abia o scot din mâinile cetățeanului B.G. pe cetățeanca G.G., fostă G.V. Motivul? Cetățeanul nostru o bătea pe doamna sa în fiecare seară, cu toată pasiunea de care era disponibil. Motivul bătăii? Era urâtă.

– De aia te-ai măritat cu mine virgină, că erai așa de urâtă de nimeni nu a vrut să te fută! De aia! Nu că era ceva de capul tău!

Practic, cetățeana G.G., fostă G.V., era singura femeie din lume care era bătută în mod constant din cauză că își oferise virginitatea soțului.
#truestory, mates

28 comentarii

 1. #1

  Sau pentru că nu avea bască.

  0

 2. #2

  Cu B de la bătaie.

  0

 3. Daca ne luam dupa Papa Francisc, BG o batea din motive religioase:

  http://www.breitbart.com/london/2016/08/01/pope-francis-speak-islamic-violence-must-speak-catholic-violence/

  „In his response, Pope Francis seemed to suggest that jihadists killing innocent people in the name of Allah is not significantly different from a Catholic who kills his girlfriend or mother-in-law, presumably for motives unrelated to the Christian religion.”

  0

  • #4

   Cu mențiunea că arabii nu au pretenții de frumusețe.

   0

  • #5

   Conform bibliei, femeia e ierarhic inferioara barbatului. Deci nu e bataie, e feedback agresiv.

   0

 4. #6

  povestea asta e ca si cutia milei. iti vine sa lasi rasul sau plansul acolo sa poti pleca usurat ca ai facut ceva.

  0

 5. Poza este din cina cea de taină a lui da Vinci, dar este o reprezentare a lui imaginară, artistică. Nu a stat la masă lângă Isus vreo femeie. În primu rând că femeile pe vremea aia nu aveau voie să stea lângă bărbat cot la cot la masă sau în altă imprejurare. Deci exclus. Femeile mergeau în urma bărbatului. Maria Magdalena era o simplă curvă pe care Isus prin puterile lui a vindecat-o că suferea de isterie și nebună ca toate femeile. Și pe celelalte curve care au venit în contact cu el, la fel le-a vindecat prin puterile lui paranormale. Cei 12 ucenici erau bărbați, restul ce se vehiculează acum cu iubita sau soția lui isus, sunt pure baliverne ale presei efeminate și jidovești.

  0

  • #8

   insemna ca le-a scos p**a din cap si din curve au redevenit femei normale. astea da minuni. mai nou sunt niste doftori de le coase pe alea curve sa redevina femei cuminti. cre ca jupanu era si el ceva chirurg,

   0

 6. #9

  Normal că mai trebuie altoită femeia din cînd în când să știe de jupân. Eu n-am fost însurat 2 luni, ce o mai cotonogeam

  0

  • #10

   ce culoare avea ochi ei?

   0

  • #11

   Albaștrii dă-o-n gura mă-sii că m-a băgat în pârnaie. Voi pt ce credeți că am făcut eu pârnaie 8 luni aproape 9

   0

  • #12

   Unguroaică cu ochi albaștrii. O mai altoiam din când în când. Păi dacă io pun șosetele mele aici, și tu le iei d-aici, ce meriți? Dacă io las șosetele mele cu care mă încalț lângă pat, și tu le iei de lângă pat, ce înseamnă asta? Io mă descalț iarna de șosete și le las lângă pat jos. Că nu mă culc încălțat cu șosete. Și într-o dimineață mă trezesc și dau cu mâna instinctiv să iau șosetele să mă încalț. Șosetele nu erau. Dă-i uită-te sub pat, pe lângă pat, peste tot. Unde or fi șosetele. Zic- fă, tu știi ceva de șosetele mele? Că le caut disperat de o juma de oră. Zice- da, știu. Ce? Păi eu le-am luat. A, da? E, atunci stai să vezi ce-o să te iau io acu la palme :))) Aia a fost prima bătaie pe care i-am dat-o pt șosete. Au urmat și altele mai spectaculoase, de exemplu cu mătura.

   Dar treaba pt care m-a băgat la mititica a fost că am bătut-o și aș fi amenințat-o. A avut și-o martoră , o prietenă de-a ei, și uite așa mi-a făcut cheie :)))))))))

   0

  • #13

   Am bătut-o pt că mi-e furat 3000 de lei din geantă. Avem un fel de geantă ca o borsetă. Și aveam acolo 3000 de lei. Și am fost la ea acasă, că avea un apartament curva. Că ne certasem, fugise a dracu, nu i-a convenit la mine la țară la găini, și ne impăcasem și mai mă duceam pe la ea s-o fut. Nu mai stăteam împreună da măi mă duceam pe la ea, așa din când în când s-o fut. M-am dus țin era o sâmbătă, am venit dimineața pe la ea, țin m-am că m-am dus să cumpăr ceva și țin minte că am lăsat geanta aici jos, lângă dulap. Când am venit nu m-ai mi-a dat mie prin cap să mă uit în plicu ăla în care aveam 3000. Abia pe urmă când am ajuns acasă a doua zi am văzut că nu-i mai am. Zic mă ce pula mea s-a întâmplat?… Am încercat să dau de ea s-o sun , nimic. Abia a treia zi mi-a răspuns la telefon. Zic, fă …mi-era și rușine să-i zic…zic, fă io am avut un plic cu niște bani când am fost la tine…Știi ceva de asta? Ea că nu, că habar n-are despre ce vorbesc vrăjeli.
   Și ce-am zis atunci. Bă nene, ea i-a luat mai mult ca sigur. Cine mai era in afară de noi doi în casă? Nimeni. Cine, venea omu invizibil, vreo fantomă să-mi ia banii?
   Deci ce era să fac? S-o dau în judecată? Ce probe și ce credibilitate aș fi avut?? Probabil și azi m-aș fi judecat cu ea. Singura soluție era să-mi fac eu dreptate, s-o pedepsesc eu. Și asta am făcut. Pt cei 3000 am paradit-o puțin, dar repet nu grav, dar am paradit-o. Ea și-a primit pedeapsa pt că mi-a furat banii, iar eu mi-am făcut pedeapsa pt că am paradit-o. :))

   0

 7. #15

  O vorba din poporul asta intelept zice „o bate ca a facut ea ceva”.

  Trist. Prostia si lipsa educatiei la.astea duc.

  0

 8. #16

  Cetățeanul Gheorghe s-a căsătorit cu cetățeanca Vasile. Well…

  0

 9. #17

  era virgina? inseamna ca voia sa se futa. merita bataia.

  0

 10. #18

  N-am inteles nicodata ideea cu bataia si femeile. Am impresia ca majoritatea barbatilor sunt educati sa nu bata femei pentru ca sunt femei ceea ce suna aiurea si intr-o oarecare masura cam sexist.

  Adica oricum ai privi situatia n-ar trebui sa bati oamenii in general indiferent de sex pentru ca asa e civilizat decat in cazul in care trebuie sa te aperi.

  0

  • #19

   dar daca omul si-a luat femeie nu are dreptul sa faca ce vrea cu ea?

   0

  • #20

   am intalnit una care chiar o cauta. si zicea ca daca nu si-o ia din cand in cand viata ar fi prea monotona. am trimiso la psiholog. dar a gasit ce cauta. ultima data cand am vazut-o ii lipsea un dinte din fata.

   0

  • #21

   Omul a simtit ca femeia lui vrea sa faca lucruri si s-a simtit amenintat. Asa ca a inceput sa o bata. Temeinic. Chestie de bun simt. Trebuie sa existe un echilibru.

   0

 11. #22

  Omul are dreptul sa faca ce vrea cu femeia lui.

  0

 12. #24

  Daca era frumoasa probabil ca nu se intampla asa ceva. Ziceti voi ca ala e un animal pentru ca si-a batut femeia, dar daca ati fi fost in locul lui ati fi facut si voi la fel. Eu recunosc, la fel as fi facut.

  0

  • #25

   Așa zic toți și-și dau ochii peste cap, că vai, că cum, că ți-ai bătut femeia, dar ei uită că oricui i se putea întâmpla asta. E ușor să-i judeci pe alții.

   0

 13. #26

  Imi place cum argumentati dar in loc sa va bateti nevasta/prietena nu este mai bine sa va despartiti de persoana respectiva? sau in cazul femeilor nu e mai bine sa va despartiti de barbatul care va bate. Nu inteleg cum judeca unii oameni.

  0

 14. Cu o femeie urâtă ai două opțiuni. Ori o bați, ori o ….modifici în paint :))

  0

 15. #28

  >>Motivul bătăii? Era urâtă.

  Vrei să ştii care ar fi fost o alternativă şi mai îngrozitoare, pe lângă omor? Să-şi bată plozii c-ar fi urâţi. N-ai cum să întreci asta cu ceva mai rău de atât.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]