Poze pe net

Daca ati observat, in sidebar in dreapta, eu am un widget de la mybloglog, care arata moacele celor care imi intra pe blog. Eu chiar iau in serios chestia aia, si cand apare o moaca noua, ma duc sa vad ce si cum. Acestea fiind zise, am o intrebare, adresata personalului feminin ce imi viziteaza capodoperele.

Domnisoarelor, de ce toate aveti, la profil sau prin pagina, poze care contin obligatoriu un pat dezordonat si o pereche de chiloti sau un prosop aruncate aiurea pe el? E mai sexi? Va da impresia de lascivitate? Arata sau incearca sa denote siguranta?

Intreb pentru ca mie nu imi evoca decat niste gagici dezordonate si nespalate, care mai sunt si mandre de feminitatea lor excesiva.

[tags]muieri, gagici, copile, fete, pasarici[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Pentru ca asa sunt ele. Sub patura de farduri, fixative si haine sexoase, se ascunde multa mizerie (si nu ma refer aici numai la cea fizica). Am trait destul de mult prin internate, am apucat sa vad destul de multe camere si apartamente intretinute numai de fete si desi pare greu de crezut, intotdeauna le-am gasit mult mai jegoase, murdare si mai neingrijite decat camerele baietilor de exemplu.

 2. „Buba la cap” plus Green sick face 😀
  Merge?

 3. Cred ca l-ai scos, in firefox nu-l arata 🙂
  clicky

 4. da, dar tu esti speciala:))

 5. hai ma simple ma, tu ai stat prea mult printre dame 😀

 6. #6

  Vin de pe pagina Blogaria de la neogen… ma tu le-ai blocat feedreaderul lor… cred ca-i frumos, nu?

  Asa multumesti tu. Noroc mai departe

 7. dude, nush despre ce vb tu, dar eu le-am zis de cand ne-am intos ca e ceva in neregula acolo…

 8. man, da misogin rau esti. Ceea ce nu e tocmai rau:))