Precizare

Avand in vedere discutiile sinistre pe care le tot aud in diferite colturi, tin sa fac precizarea ca http://www.cetin.ro functioneaza din mai 2007. Lamuriti?
Asta e spusa in cadrul discutiilor gen „bloggerii vechi se pisa pe noi astia care de-abia intram”. Nu sunt asa vechi. Treziti-va naibii odata.

6 comentarii

 1. ?i c?

  0

  0

 2. Am gasit si eu o referinta despre cetin.ro aici..http://www.piticu.ro/2007/05/03/ce-face-nevasta-din-om/index.html.
  Care este motivul pentru care ai renuntat la cetin.ro?

  0

  0

 3. cetin.ro e un blog care a functionat doua luni, iar motivele ptr care a fost inchis sunt absolut personale

  0

  0

 4. Arhi nu mai fio modest ! Vechii IRC-ari sunt bloggeri de azi ! Iar la tine nu tine de vechime. Asa esti tu construit. Si daca ai fi inceput ieri blogging-ul cu sigurantza te pisai pe careva ! „Aciditatea” nu tine de vechime ! Dar noi sa stii ca te placem asa… Nu te schimba si nu incerca sa fi trendinez !
  ;)

  0

  0

 5. Arhi, de ce te mai stresezi? Chiar nu are rost. Orice ai face, exista cineva convins ca esti „naspa”. Pe mine ma distreaza deja toata isteria asta cu bloggeri noi si vechi si faptul ca unii incep sa ma bage in categoria a doua (desi scriu numai de 3 luni), doar pentru ca vad un PR mai bunicel si niscaiva trafic.

  In loc sa isi bata capul bloggerii cu faze de genul „mania persecutiei”, ar face bine sa scrie mult si sincer. Sigur vor fi vazuti si vor fi bagati in seama.

  Noi sa fim sanatosi :)

  0

  0

 6. ma enerveaza ca isi mascheaza incompetenta in vendete teribiliste si comploturi stupide

  0

  0

Citește și...