Prefectul capitalei o face mincinoasă pe Carmen Dan

Hopa hopa penelopaaa

Când se lasă teama peste PSD…

Publicată de Vlad Dragomirescu pe Joi, 30 August 2018

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. #1

  Pixelu’, pixelu’. Să vină justiția.

  Thumb up 0
 2. #2

  „Sunt un cetățean și vreau să fiți conștientă de părerea cetățenilor despre dvs.” Îhâm… O doare-n cur de părerea ta, cetățeanule, marș înapoi pe Facebook. 😀

  Thumb up 5
 3. #3

  Meh, n-a fost o miscare tocmai ok?
  La ce se astepta, sa ia un proiector, sa-l puna pe un perete curat si sa-i indice ramura cu ramura fiecare membru din mafia PSD? :))
  Cateodata oamenii sunt nervosi si superficiali, daca le dai aceeasi mancare in fiecare zi si tot e naspa.Iar bucatarul spune: uite, eu fac mancarea proasta ca nu-l mai sufar p-ala…trebuie FACUT ceva.

  Cam asa sunt canalele TV.

  Scuze Cetin, dar imi bag p##a in televiziunea romaneasca,

  Thumb up 2
 4. #4

  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22677987-prefectul-capitalei-speran-cliseru-anun-depune-ngere-mpotriva-cet-eanului-care-filmat-pentru-amenin-are-ultraj.htm

  Iată că doamna înalt demnitar public, care se afla la o întâlnire privată, în timpul programului, plecată cu mașina și șoferul instituției, e jucătoare la două capete.

  Thumb up 0
 5. #5

  ultraj: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-257
  dna prefect o suge lejer, nu vad in filmul ala momente de amenintare. faptul ca ea s-a simtit in pericol cred ca tine mai degraba de context, respectiv atunci cand faci un cacat unor oameni poti sa ai un stres ca vor veni sa iti rupa gura.
  mai degraba intra in categoria de momente cand acesti oameni realizeaza ca e posibil ca niste oameni chiar suparati sa ii beleasca. de tot.

  Thumb up 0
  • #6

   Ea va declara ca a fost amenintata dupa ce s-a oprit filmarea .

   Thumb up 0
  • #7
   Arhi

   asta in cazul in care tipul nu a lasat filmarea sa curga