4 comentarii

  1. Toshiba in valoare de 850 Euro… iti da premiu ca sa stii cat tre sa platesti cand iti ajunge acasa :-\”

  2. Gata, s-a terminat cu premiul respectiv. Nu ne apartinea, era un studiu de audienta comandat de Regia de publicitate Arbomedia, cea care ne vindea spatiul de publicitate. Studiul era efectuat de o companie belgiana specializata, InSites. Ei stabileau ce premii dau, de cate ori etc. si era destinat celor care raspund la chestionar. Probabil ai vazut respectiva invitatie de a completa chestionarul pe mai multe site-uri din reteaua Arbomedia.
    Cu scuze daca s-a inteles altceva!

  3. Cezar, eu imi cer scuze ca s-a inteles ca as spune ceva de vinul.ro:) Eu am ce am cu InSites, nu cu site-urile participante.

  4. Aa, multumesc frumos, Arhi! Pe moment, ma speriasem, recunosc. Apropo de premii, noi – daca tot ne ocupam cu vinurile – am dat niste premii faine mai demult: excursii pt doua persoane la Azuga, la o pivnita de spumante de-acolo, si sticle de vin :-) Si chiar s-au dat premiile.
    Acum, din pacate, nu mai avem, dar lucram cu spor sa mai facem rost. Spor la treaba in continuare si tie!

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex