4 comentarii

 1. Toshiba in valoare de 850 Euro… iti da premiu ca sa stii cat tre sa platesti cand iti ajunge acasa :-\”

  0

  0

 2. Gata, s-a terminat cu premiul respectiv. Nu ne apartinea, era un studiu de audienta comandat de Regia de publicitate Arbomedia, cea care ne vindea spatiul de publicitate. Studiul era efectuat de o companie belgiana specializata, InSites. Ei stabileau ce premii dau, de cate ori etc. si era destinat celor care raspund la chestionar. Probabil ai vazut respectiva invitatie de a completa chestionarul pe mai multe site-uri din reteaua Arbomedia.
  Cu scuze daca s-a inteles altceva!

  0

  0

 3. Cezar, eu imi cer scuze ca s-a inteles ca as spune ceva de vinul.ro:) Eu am ce am cu InSites, nu cu site-urile participante.

  0

  0

 4. Aa, multumesc frumos, Arhi! Pe moment, ma speriasem, recunosc. Apropo de premii, noi – daca tot ne ocupam cu vinurile – am dat niste premii faine mai demult: excursii pt doua persoane la Azuga, la o pivnita de spumante de-acolo, si sticle de vin :-) Si chiar s-au dat premiile.
  Acum, din pacate, nu mai avem, dar lucram cu spor sa mai facem rost. Spor la treaba in continuare si tie!

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]