7 comentarii

 1. #1

  Parca se dusese dracului deja…

  0

 2. #2

  Se numește „Adevărul” deci sigur este un ziar de încredere

  0

 3. A explicat Eftimie de mult timp de ce presa de la noi e degeaba. Am scos Adevărul de la sursele mele din Feedly de mult timp.

  0

 4. „…nu au nici o explicatie” Cum dracu’ (doamne iarta-ma ;-)) sa nu aiba. Daca nu stiti voi sau sunteti atat de prosti, nu inseamna ca nu au nici o explicatie.

  0

 5. #5

  De ce ingerul tre sa fie un bărbos batran si nu o binaciune cu cur tzatze mecla?

  0

 6. Ăla din poză, pare mai degrabă un înger d-ala care se detonează.

  0

 7. #7

  Am văzut filmulețul ăla. Am avut răbdare să mă uit până la capăt și apoi mi-am adus aminte de monologul lui Jeff Daniels din Newsroom, acela cu procentajul de americani care cred că îngerii există. Șoc și groază, n-o să-ți vină să crezi, abia acum s-a aflat, nu se mai poate face nimic! Pe vremea când exista doar presa scrisă nu puteai publica inepții din astea, așa a apărut găina cu puii vii.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]