7 comentarii

 1. #1

  Parca se dusese dracului deja…

  0

  0

 2. #2

  Se numește „Adevărul” deci sigur este un ziar de încredere

  0

  0

 3. A explicat Eftimie de mult timp de ce presa de la noi e degeaba. Am scos Adevărul de la sursele mele din Feedly de mult timp.

  0

  0

 4. „…nu au nici o explicatie” Cum dracu’ (doamne iarta-ma ;-)) sa nu aiba. Daca nu stiti voi sau sunteti atat de prosti, nu inseamna ca nu au nici o explicatie.

  0

  0

 5. #5

  De ce ingerul tre sa fie un bărbos batran si nu o binaciune cu cur tzatze mecla?

  0

  0

 6. Ăla din poză, pare mai degrabă un înger d-ala care se detonează.

  0

  0

 7. #7

  Am văzut filmulețul ăla. Am avut răbdare să mă uit până la capăt și apoi mi-am adus aminte de monologul lui Jeff Daniels din Newsroom, acela cu procentajul de americani care cred că îngerii există. Șoc și groază, n-o să-ți vină să crezi, abia acum s-a aflat, nu se mai poate face nimic! Pe vremea când exista doar presa scrisă nu puteai publica inepții din astea, așa a apărut găina cu puii vii.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]