Preoții, acești păstrători de neam și țară

Via Visurât

Un preot ortodox din Bucea, preşedinte al unei instituţii financiare nebancare i-a scos la licitaţie casa unui bărbat care a luat un împrumut pe care nu l-a mai putut plăti. Omul s-a adresat Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, arătând că i s-au impus suprataxe de peste 10.000 de lei.

„Noi am făcut un control undeva în primăvară la care am aflat de problema acestei persoane. Bărbatul a luat un împrumut de 20.000 de lei din care a plătit aproape toţi banii, dar în acte figurează cu 30.000 de lei datorie. În primăvară am cerut conducerii instituţiei să nu execute omul, dar se pare că de curând i-au scos la licitaţie casa. Mai mult, i-au pus şi poprire pe pensie până la suma de 900 de lei”, a explicat Mircea Radu, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. Potrivit părintelui Mircea Dejeu, CAR Concordia a fost înfiinţat în urmă cu zece ani, iar rolul său în această instituţie este de preşedinte

No comment.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Sunt trimisi pe pamant sa raspandeasca vointa celui de sus, doar…
  Isn’t it?

  Thumb up 0
 2. meserie, i mean la propriu; se numeste camata

  Thumb up 0
 3. Hai, mă, nu înţelegi tu că aşa a vrut dumnezeu, ce dracu’? :))

  Thumb up 0
 4. #4

  Popii astia sunt mai spurcati decat belzebut…

  Thumb up 0
 5. @Faust-nu puteai asocia mai bine…:))

  Thumb up 0
 6. Deja mi se face scarba de chestiile astea.
  Am fost crescuta intr-o familie religioasa in care tot ceea ce tinea de biserica era respectat si incercam cu toti sa ne facem ca nu vedem faptul ca popii sunt niste turnaturi (la cateva zile dupa spovedanie, unii erau saltati de securitate) insa ceea ce se intampla in zilele astea trece cu mult de limitele decentei. Auzi … popi camatari, popi batausi, popi curvari … mai dai in mortii lor de popi atunci 🙂

  Thumb up 0
 7. #7

  Stii ce am primit ieri in posta? Una bucata formular pentru donarea celor 2% din impozit, si la beneficiar era deja trecuta biserica (o biserica, nu stiu care) si contul ei bancare.

  Thumb up 0
 8. Ala sa se lase de preotie si sa se faca camatar

  Thumb up 0
 9. Branza e pe bani si cand pastoresti oile…

  Thumb up 0
 10. Pai cu ce bani sa construiasca marea catedrala a bantuirii neamului ?

  Thumb up 0
 11. #11

  Futu-i in gat de jeguri! Astia trebuiesc luati la maruntit cu bata de baseball!

  Thumb up 0
 12. #12

  …si zice la Biblie ca e interzisa camataria. Rusine !

  Thumb up 0
 13. Ar trebui aplicata chestia asta cu „sutana nu te apara de katana”. Banii sunt ochiul dracului, nu tot ei spun asa? atunci de ce trag de bani ca dupa apa in desert. Mi-e rusine cu oamenii care ne reprezinta religia.

  Thumb up 0
 14. #14

  eu ma intreb un lucru:dintre toti popii care se dedau la nefacute ma gindesc ca exista totusi si popi care chiar cred in dumnezeu, credinta, facerea de bine, cinste, judecata, rai, iad etc. astia nu se gindesc la propria lor soarta cind le vine armaghedonul? astia nu dirdie putin in lenjerie cind se gindesc ca vor fi dati la perpelit? au asemenea strabateri? sau se gindesc ca lor nu li se va intimpla, ei fiind decit popi, deci niste smecheri inclusiv in cartile domnului?

  Thumb up 0