Preoții, acești păstrători de neam și țară

Via Visurât

Un preot ortodox din Bucea, preşedinte al unei instituţii financiare nebancare i-a scos la licitaţie casa unui bărbat care a luat un împrumut pe care nu l-a mai putut plăti. Omul s-a adresat Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, arătând că i s-au impus suprataxe de peste 10.000 de lei.

„Noi am făcut un control undeva în primăvară la care am aflat de problema acestei persoane. Bărbatul a luat un împrumut de 20.000 de lei din care a plătit aproape toţi banii, dar în acte figurează cu 30.000 de lei datorie. În primăvară am cerut conducerii instituţiei să nu execute omul, dar se pare că de curând i-au scos la licitaţie casa. Mai mult, i-au pus şi poprire pe pensie până la suma de 900 de lei”, a explicat Mircea Radu, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. Potrivit părintelui Mircea Dejeu, CAR Concordia a fost înfiinţat în urmă cu zece ani, iar rolul său în această instituţie este de preşedinte

No comment.

14 comentarii

 1. Sunt trimisi pe pamant sa raspandeasca vointa celui de sus, doar…
  Isn’t it?

  0

  0

 2. meserie, i mean la propriu; se numeste camata

  0

  0

 3. Hai, mă, nu înţelegi tu că aşa a vrut dumnezeu, ce dracu’? :))

  0

  0

 4. #4

  Popii astia sunt mai spurcati decat belzebut…

  0

  0

 5. @Faust-nu puteai asocia mai bine…:))

  0

  0

 6. Deja mi se face scarba de chestiile astea.
  Am fost crescuta intr-o familie religioasa in care tot ceea ce tinea de biserica era respectat si incercam cu toti sa ne facem ca nu vedem faptul ca popii sunt niste turnaturi (la cateva zile dupa spovedanie, unii erau saltati de securitate) insa ceea ce se intampla in zilele astea trece cu mult de limitele decentei. Auzi … popi camatari, popi batausi, popi curvari … mai dai in mortii lor de popi atunci :)

  0

  0

 7. #7

  Stii ce am primit ieri in posta? Una bucata formular pentru donarea celor 2% din impozit, si la beneficiar era deja trecuta biserica (o biserica, nu stiu care) si contul ei bancare.

  0

  0

 8. Ala sa se lase de preotie si sa se faca camatar

  0

  0

 9. Branza e pe bani si cand pastoresti oile…

  0

  0

 10. Pai cu ce bani sa construiasca marea catedrala a bantuirii neamului ?

  0

  0

 11. #11

  Futu-i in gat de jeguri! Astia trebuiesc luati la maruntit cu bata de baseball!

  0

  0

 12. #12

  …si zice la Biblie ca e interzisa camataria. Rusine !

  0

  0

 13. Ar trebui aplicata chestia asta cu „sutana nu te apara de katana”. Banii sunt ochiul dracului, nu tot ei spun asa? atunci de ce trag de bani ca dupa apa in desert. Mi-e rusine cu oamenii care ne reprezinta religia.

  0

  0

 14. #14

  eu ma intreb un lucru:dintre toti popii care se dedau la nefacute ma gindesc ca exista totusi si popi care chiar cred in dumnezeu, credinta, facerea de bine, cinste, judecata, rai, iad etc. astia nu se gindesc la propria lor soarta cind le vine armaghedonul? astia nu dirdie putin in lenjerie cind se gindesc ca vor fi dati la perpelit? au asemenea strabateri? sau se gindesc ca lor nu li se va intimpla, ei fiind decit popi, deci niste smecheri inclusiv in cartile domnului?

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]