gunoi

Fără cuvinte…

o jurnalistă de la Antena 3, Anamaria Roman, a provocat indignare după ce a postat pe Facebook aceste fraze:

De la arestarea lui Gigi Becali, când am stat 24 de ore pe teren, nu credeam că o să mai prind o astfel de zi la lucru. Ieri am început cu Udrea și am terminat acum, la ora 8, cu incendiul. La locul tragediei au rămas colegii mei. Deși sunt obosită nu pot să nu zâmbesc la gândul că am cea mai mișto meserie din lume. #antena3eaici.

Un alt jurnalist, Florin Bordeianu de la Pro TV, a publicat mai multe imagini terifiante de la locul tragediei. Fotografiile au indignat mai multe persoane, care le-au raportat. În cele din urmă, editorul de la Pro TV le-a șters.

Am și asistat la un eveniment regretabil. Realizatoarea tv Corina Drăgotescu a intrat pe holurile Spitalului Floreasca după ce se frecase la ochi, să și-i facă mai roșii, s-a așezat lângă părinții unui tânăr internat și a încercat să-i convingă că așteaptă, la rândul său, vești despre fiica ei.

„Și fiică-mea a fost aseară în club, toată vara a mers prin toate cluburile. Îi place rockul, îi plac trupele astea dubioase, nu puteam să o opresc, dar e bine. E bine acum”.

Apoi a ieșit pe ușă, a înhățat microfonul și a început să transmită în direct.

De aici