Din presa sportivă de azi

De la Orlando citire.

GSP nu se poate spăla pe ochișorii albaștri de gunoiul menajer de la Intact, oricât ar încerca Tolontan să facă anchete și să le ridice nivelul și standardele.

În timp ce Gigi le-a ridicat acreditările celor de la Prosport, GSP dă acreditări către 2 pizduline

două angajate ale unui sponsor de la Chelsea, care ne-au ajutat pe timpul celor două-trei zile în care am fost prezenţi la Londra

Dar stai, de fapt se pare că una din ele nu lucrează la nici un sponsor, ci la Futuresteps.

În fine, citiți la sursă cum GSP trimite moka, pe banii Stelei, păsărici la meciuri, păsărici care nu au legătură cu sportul în nici un fel.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Ptiu, m-am linistit :) Cand am citit prima data ” păsărici care nu au legătură cu sportul în nici un fel „, am crezut ca au trimis-o pe Andries.

 2. #3

  Eu nu am înțeles exact, dacă un jurnalist are acreditare de la club, merge pe banii clubului sau a ziarului?

 3. #4

  @ Perkele: pe banii ziarului.

  • #5

   Pai atunci care e problema lui Orlando ca GSP trimite pe bani proprii pasarici la meci ? Iar Arhi, tu din „citiți la sursă cum GSP trimite moka, pe banii Stelei, păsărici la meciuri” ai dat de inteles ca Steaua plateste de fapt.

  • #6

   de ce?

 4. #7

  asta e un fel de „rade ciob de oala sparta”.
  prosport sint aia care publica declaratii si convorbiri fictive pe care nu au cu ce sa le probeze? mai nou au voie sa ii pronunte numele „unui anumit manager”?
  iar gsp sint aia care au cautat in pubelele de la stadionul steaua cartile de vizita ale lui mihai stoica si anuntau pompos „zicu la steaua”?

  • #8

   Pai gsp-ul rezista pe piata datorita prosportului. Daca n-ar exista un ziar atat de prost, de nivel tabloid, nici ziarul lor penibil n-ar avea sanse pe piata.

 5. #9

  De ce n-au ales doua mai faine?

 6. #10

  deci sa-nteleg si ca pana la urma nu l-au dat afara pe Stucan?

  • #11

   ba l-au dat, o da si orlando dupa garduri

  • #12

   l-au scos de pe tv, dat afara din sport.ro, dar ramas la prosport, tocmai de aia nu aveau aia acreditari

Citește și...

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]