Presa πzdii

Am asistat, în ultimele zile, la un linșaj jurnalistic de mare calibru. Mihai Pleșu, un tip simplu din românia, întâmplător fiul lui Andrei Pleșu, a fost arestat cu mare tam tam, pentru trafic de droguri. Irelevant dacă e adevărat sau nu, momentan instanța l-a eliberat, ceea ce e ok. În paranteză fie spus, suntem fix ca regatul Bruneiului, în SUA canabisul e la liber, în lume sunt recunoscute proprietățile medicinale ale sale, în românia nu ai voie să îl folosești nici dacă ai cancer, iar dacă ești persoană publică, fiecare cap de cretă din poliție vrea să te dea drept exemplu de traficant, vezi și cazul Emei Zeicescu, care devenise un mare traficant de droguri de mare risc, după ce l-au prins pe gagiu-su cu un cui în rucsac.

Anyway, revenind.
Presa din românia e o mare comoară care, din păcate, nu mai e în adâncuri înfundată și baleiază aiurea prin țară. Mihai Pleșu nu a fost prezentat nicăieri drept cetțeanul Mihai Pleșu. Nu, frate, este Fiul lui Andrei Pleșu a făcut și a dres. PESTE TOT. Orice buletin de știri începea cu Fiul lui Andrei Pleșu a fost și a făcut. Unele instituții de presă, precum digi24, nici măcar nu se mai oboseau să îi menționeze numele, pe tot parcursul reportajului. Era doar fiul lui Andrei și atât.

Desigur, senzaționalul e ok și vinde, normal. Dar știrea trebuia să fie despre Mihai Pleșu care, întâmplător, este fiul lui Andrei Pleșu.
Sunt convins că la biblie a avut o contribuție impportantă și un dac. Faza cu părinții care suportă pacatele copiilor e pusă acolo de un supus burebistan sau ceva, altfel nu văd cum.
– Zalmoxe boss, cum facem să punem ideea de căpătâi a societății noastre astronaute în cartea sfântă a sălbaticilor ăstora?
– Du-te și fă în așa fel ca Isus ăla să fie răstignit, după aia preluăm noi.

Restul e istorie.

14 comentarii

 1. #1

  Patapievici ala sigur e si el implicat. La cum vorbeste sigur consuma chestii interzise.

  0

  • #2
   Dani Corban

   Plus că publică la aceeași editură cu Pleșu. Trebuiau săltați în zori și el și Liiceanu. De urgență verificat tușul la Humanitas! Am văzut o grămadă cum miroseau cărțile noi și se clătinau pe cinci cărări. Ăștia sigur au băgat aurolac în tuș: prima carte gratis, pe urmă ești sclavul Humanitas, vinzi salamul din frigider pentru două-trei pagini.

   0

  • #3
   Arhi

   mi a comentat unul in spam ca sunt o jigodie platita sa il spal pe plesu. SUNT PLATIT IN CERNELURI!!

  • #4
   Dani Corban

   Te-am bănuit de când te-ai tatuat. Sunt din breaslă, recunosc tușul Humanitas sub piele.

   0

  • #5

   exact despre asta vorbeam. fiul lui Liiceanu are magazin cu chestii din japonia, inclusiv cutite. fiul lui Andrei Plesu are tatuaj ca aia din Yakuza. vezi cum se leaga chestiunea?

   0

 2. #7

  Asta cu joint-ul nu mai prinde oricum decat la gusterii votanti de ciuma care au o boala (pe drogati si satanisti). Acu, sa ne fie cu iertare dar si sa bagi o lingurita de rahat intr-un butoi cu miere, nu se cunoaste la gust. Presa aia despre care vorbesti nu se va schimba niciodata, atata timp cat primeste cascavalul de unde trebuie si treaba merge ca unsa. De-asta, de regula sunt de parere ca presa de calitate nu are finantari in spate, dar ar trebui sustinuta de mana de oameni care o urmareste.

  0

 3. #8

  Sa vezi comentarii pe net de la dacii ortodoxi, frumosi, liberi si perfecti , parca (sigur) suntem in evul mediu intunecat cu inchizitie si tot ce trebuie…
  Pana la o societate ca in The Handmaid’s Tale nu mai avem mult noi astia toti din Europa de Est ….

  0

 4. #9

  Petcu al cărui tată este în închisoare

  0

  • #10
   Arhi

   da, saracu, iar Vali patimeste de pe urma lui, nevinovat

 5. #11

  I have to say…domnu Plesu are niste gene interesante, ar merge o bere cu domnul Plesu Jr.

  0

 6. #13

  Făcusem un research la un moment dat: Undeva la 20-30% din populația penitenciarelor din Romania e reprezentată de „traficanți” (multi dintre ei probabil cărau 2 jointuri sau creșteau ciuperci pe balcon). probabil luam lumina de la Dumnezeii democratiei, unde știm că lupta acerbă împotriva drogurilor a funcționat de minune.

  0

 7. #14

  Făcusem un research la un moment dat: Undeva la 20-30% din populația penitenciarelor din Romania e reprezentată de „traficanți” (multi dintre ei probabil cărau 2 jointuri sau creșteau ciuperci pe balcon). probabil luam lumina de la Dumnezeii democratiei, unde știm că lupta acerbă împotriva drogurilor a funcționat de minune. In continuare singurul drog al cărui sevraj poate fi letal, e legal pentru peste 70% din populație.

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]