Președintele COSR a fondat firma care furnizează echipament contrafăcut sportivilor de la olimpiadă

oprea morariu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016, a fost fondată de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul președinte Octavian Morariu, acum membru CIO, și secretarul general Ioan Dobrescu, cel care a anunțat înainte de Rio că se va retrage.

Știți glumele alea cu olimpismul, cu bunătatea și drăgălășenia și cum suntem noi egali între noi în fața marii întreceri? Mda, glume. În 2008, Morariu era președintele comitetului olimpic român și, alături de secretarul general al acestui comitet, înființa o mică firmă care să furnizeze echipament sportivilor.

Doar nu e vreun conflict de interese aici, nu?

Cu tot respectul pentru sportivi, dar la COSR s-a lucrat luni întregi. Și sâmbăta, și duminica! Dacă sunt probleme, unde este solidaritatea olimpică de care se vorbește?”
Carmen Tocan, șefa Biroului juridic COSR

Să fim solidari. Doar este firma fostului președinte COSR, trebuie să ne raliem în spatele său, nu să criticăm.

– Am cumpărat corect, așa cum ne obligă SEAP-ul

Au cumpărat corect. De la firma președintelui. Păi nu?

Te doare bila. Pur și simplu devine din ce în ce mai clar că tot ce este finanțat de stat în românia este corupt. Dacă încă nu am aflat este pentru că încă nu a ajuns DNA la ei.

Dar stați liniștiți, din noiembrie nu mai ajunge nimeni, vine domnul Dragnea să rezolve problemele.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  Echipamentele astea nici nu trebuiau cumparate.Trimiti simplu un mail la Adidas, Kappa, Asics, Joma si mai mult ca sigur pentru o suma modica sau eventual gratis iti furnizau echipamantele.Ei beneficiau de expuenere si reclama gratis iar tu de echipament.

  Thumb up 19
 2. #7

  Pune-o în ramă, fă-i un transcript, arhivează, orice, dar să rămână stabilit care e percepţia: https://www.youtube.com/watch?v=KyxLfdyavao

  Memento. Într-una dintre video-urile postate de Sorin Ovidiu Vântu, la un moment dat, vorbeşte despre bani şi stat/guvern. A spus o treabă de care, practic, m-am chinuit câteva zile să-mi imprim în memoria creierului, parafrazez: „Statul e acolo ca noi (probabil se referea la alogenii prin care se adună şi aseamănă; ca preşedintele ăsta de altfel) să-l furăm/jefuim. Ăsta e rostul statului.”

  Thumb up 0
 3. #8

  Morariu asta era in consiliul de administratie al Viarom firma ce a castigat executia centurii Bv( ce mai ramasese de construit). Tot el avea si compania CCT, firma devine subantreprenor al Viarom. Ce face Viaromul? Spune ca Cct nu si-a facut treaba, nu mai plateste, Morariu baga firma in insolventa si toti furnizorii raman neplatiti! Pam pam:)!

  Thumb up 0