Președintele COSR a fondat firma care furnizează echipament contrafăcut sportivilor de la olimpiadă

oprea morariu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016, a fost fondată de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul președinte Octavian Morariu, acum membru CIO, și secretarul general Ioan Dobrescu, cel care a anunțat înainte de Rio că se va retrage.

Știți glumele alea cu olimpismul, cu bunătatea și drăgălășenia și cum suntem noi egali între noi în fața marii întreceri? Mda, glume. În 2008, Morariu era președintele comitetului olimpic român și, alături de secretarul general al acestui comitet, înființa o mică firmă care să furnizeze echipament sportivilor.

Doar nu e vreun conflict de interese aici, nu?

Cu tot respectul pentru sportivi, dar la COSR s-a lucrat luni întregi. Și sâmbăta, și duminica! Dacă sunt probleme, unde este solidaritatea olimpică de care se vorbește?”
Carmen Tocan, șefa Biroului juridic COSR

Să fim solidari. Doar este firma fostului președinte COSR, trebuie să ne raliem în spatele său, nu să criticăm.

– Am cumpărat corect, așa cum ne obligă SEAP-ul

Au cumpărat corect. De la firma președintelui. Păi nu?

Te doare bila. Pur și simplu devine din ce în ce mai clar că tot ce este finanțat de stat în românia este corupt. Dacă încă nu am aflat este pentru că încă nu a ajuns DNA la ei.

Dar stați liniștiți, din noiembrie nu mai ajunge nimeni, vine domnul Dragnea să rezolve problemele.

8 comentarii

 1. #1

  Echipamentele astea nici nu trebuiau cumparate.Trimiti simplu un mail la Adidas, Kappa, Asics, Joma si mai mult ca sigur pentru o suma modica sau eventual gratis iti furnizau echipamantele.Ei beneficiau de expuenere si reclama gratis iar tu de echipament.

  0

 2. #7

  Pune-o în ramă, fă-i un transcript, arhivează, orice, dar să rămână stabilit care e percepţia: https://www.youtube.com/watch?v=KyxLfdyavao

  Memento. Într-una dintre video-urile postate de Sorin Ovidiu Vântu, la un moment dat, vorbeşte despre bani şi stat/guvern. A spus o treabă de care, practic, m-am chinuit câteva zile să-mi imprim în memoria creierului, parafrazez: „Statul e acolo ca noi (probabil se referea la alogenii prin care se adună şi aseamănă; ca preşedintele ăsta de altfel) să-l furăm/jefuim. Ăsta e rostul statului.”

  0

 3. #8

  Morariu asta era in consiliul de administratie al Viarom firma ce a castigat executia centurii Bv( ce mai ramasese de construit). Tot el avea si compania CCT, firma devine subantreprenor al Viarom. Ce face Viaromul? Spune ca Cct nu si-a facut treaba, nu mai plateste, Morariu baga firma in insolventa si toti furnizorii raman neplatiti! Pam pam:)!

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]