30 comentarii

 1. din cate tin minte in jur de 60 100 max am dat si tot la un cabinet respectat, da depinde si ce interventie a ajut ce material a folosit etc. :)

  0

 2. depinde de loc si de oras, dar cam astea-s preturile din pacate :(

  0

 3. Sunt pre?urile pie?ei. A?a este cam pest tot! Nu ?i-a luat prea mult.

  0

 4. stii ce-i cel mai nasol? ca dupa ce ti-a umblat prin gura si te-a vindecat, ti-e rusine sa-i ceri o chintanta sau ceva in care sa-ti justifice toti banii aia pe care i-ai dat

  0

 5. deci am platit ok?? unde sunt vremurile cand plateai 40 de lei pe-o plomba cu tot cu tratament??

  0

 6. stiau ca ai blog si faci bani multi din el

  0

 7. @Arhi: Da` si tu te-ai dus la ala din centru, cu vedere spre…. whatever. Sincer mi se pare scump

  0

 8. cam scump. sunt si cabinete cu scoruri mai mici in cta, si totusi moderne.

  0

 9. #9

  Io am dat pe 2 obturatii de canal si 2 plombe 130 RON :)
  Da` asta in Brasov.. daca vrei sa te muti.. iti dau adresa dentistului ;)

  0

 10. kappaciko, e la gara dude, prin spate pe la BCR…

  0

 11. Pe mine m-a costat 80 RON o plomba.Inainte de Craciun.Deci e relativ proaspata.E de portelan…E in Bucuresti…:D

  0

 12. E pretul corect , stai linistit , se putea si mai rau :)

  0

 13. mai, sa explic. 150 e cu tot cu tratament. adica intai i-a curatat-o, dupa trei zile i-a pus o plomba temporara, si ulterior plomba buna. pusul plombei a costat 80 de lei, restul 70. eram curios daca e scump….ca nu am de unde sa stiu preturile

  0

 14. Da,Arhi. Acestea sunt preturile.
  Suma platita de catre tine a fost una cat de cat rezonabila. Exista preturi mult mai piperate. Am un amic a carui familie(inclusiv el) lucreaza in domeniu`… Preturile sunt raportate la mai multe criterii: renumele medicului stomatolog-calitatea lucrarilor, dotarea cabinetului, materialele cu care lucreaza, si multe altele.(daca vrei sa vezi cat costa un scaun stomatologic, cu dotari complete ,la standardele actuale ,du-te la targul anual de la Bucuresti de la ROMEXPO…si ai sa lesini cand vei vedea preturile aparaturii si produselor stomatologice necesare unui cabinet – uneori depaseste pretul unui automobil).

  P.S. :

  Aquafresh ucide –

  http://patriahotilor.blogspot.com/2008/01/aquafresh-ucide.html

  0

 15. Nu te-a inselat. asta e „meniul”.

  0

 16. #16

  La dentist plateste romanasul fara sa cracneasca.
  Dar daca te opereaza un doftor si ii dai 100 de euro… e sfarsitul pamantului. Spagari nenorociti.
  Operatie care afara l-ar costa 20 000 euro.

  Nu zic de tine, vorbesc in general. Stiu ca matale ai avut intamplari nefericite cu spitalele.

  0

 17. #17

  E normal ca un dentist sa fie muuuuult mai bogat decat un medic?
  E normal ca o buna parte din absolventii de medicina sa isi bage **** in ea de saracie, sa renunte la medicina si la 27 de ani sa inceapa facultatea de stoma?
  Se intampla. Cunosc cazuri.

  0

 18. mai nou ma duc pe gratis la dentist, dar acum 3 sau 4 ani in arad mi`am refacut toata gura (scos plombe metalice si pus din astea albe, de culoarea dintelui) si preturile erau 50 lei pe plomba mica si 75 lei pe crater.
  e scump la dentist, doamne fereste sa faci ceva lucrari cu implant dentar sau coroane ca alea se ridica la sute de euro.

  0

 19. Mie mi se pare scump. La Oradea, la doctorita unde mergem noi mi-a scos o masea de minte (a avut ce lucra) cu 35 de lei. Mi-a facut 3 plombe pana acu, ce-i drept micute, si pe fiecare mi-a luat 40 de lei. O alta masea de minte mi-a tratat-o si apoi a plombat-o si mi-a luat numai 40 de lei.
  Sa nu mai spun ca a lucrat excelent. Cred ca e singura doctorita la care merg cu drag si fara frica.
  Oricum depinde de oras si zona in care au cabinete. Doctorita noastra are cabinetul intr-o zona mai ferita de strazile principale dar nu e jegos. E micut cabinetul dar curat!

  0

 20. #20

  cine te`a pus frate sa te duci la gara? e chiria scumpa in zona aia… evident pretul mai mare :D

  0

 21. pai si unde sa ma duc?!

  0

 22. era un cabinet destul de ok pe langa delfinariu. eu am dat 30 ron acum un an or so, nu cred ca s-au triplat preturile intre timp. si era curat si toate cele.

  0

 23. copile, mai exact asa?:))

  0

 24. o sa presupun ca pe mine ma intrebi. :-)
  vis-a-vis de delfinariu, din cate imi amintesc e un semn care indica exact locul (x marks the spot). pentru verificare, la intrare, in stanga e un fel de receptie, iar tipul care m-a „rezolvat” pe mine era un tanar grec. mentionez ca inca nu mi-au picat plombele (:)). acum, ar fi o mica problema, si anume faptul ca n-am primit nicio chitanta/factura/ce-o fi. dar la cum se fura la noi, cred ca nu mai conteaza asa mult.
  hope that helps.

  0

 25. helps a lot. sarumana:)

  0

 26. dar sa imi bag poola in mama lor de draci zici ca ai aur in masele de iti ia asa de mult sa ma pis pe ei de caini mancatori de foame

  0

 27. #27

  cum sa vi sa para scump , la 40-80 de lei . eu am dat 300 de lei , la hotii astia in br :P doar pt o simpla plomba !! daca ar fi 40 de lei . mi le-as face pe toate fara sa astept sa se strice :)

  0

 28. #28

  daca mergi la baza stomatologica in iasi sau in alt centru universitar unde profeseaza studentii te ajunge o obturatie 10-20lei

  0

 29. #29

  Cam astea sunt preturile in Romania…depinde ce fel de blomba (materialul din care este facuta), depinde si de cabinet…insa diferentele la celalalte cabinete sunt de maxim 20,30 de lei.Exceptii…atunci cand cabinetul respectiv lucreaza cu casa de asigurari iar atunci elevii au parte de consult si alte proceduri gratuit…insa pt plombele de portelan trebuie in jur de 50,60 de lei platit.
  P.S : In USA o plomba este in jur de 250 de dolari, dar salariile sunt pe masura!;)

  0

 30. #30

  250 Ron o plomba, la Dacia Dental. Mers, facut anestezie, curatat caria, pus plomba. Cam 30min a durat totul. In Constanta cabinetele stomatologice sunt ff scumpe.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]