Am prezentat Gala Premiilor BLOGourme

Înainte de orice, observați măseaua lipsă. Acea măsea mi-a scos-o o vacă de dentistă, pe undeva prin rahova, pe la sebastian, pentru că nu reușea să îmi facă anestezie să îmi omoare nervul. Așa că a zis că singura soluție era să mi-o scoată. După ce a rupt-o ca să o poată scoate și m-a chinuit ca pe câine, a mai și spus, privind rădăcina translucidă a măsele „dar vai, domnul Ametcea, ce rădăcină bună, ce păcat că am scos-o…”. De atunci am fobie de dentist.

Revenind, aseară am prezentat o categorie la Gala Premiilor BLOGourme, alături de o treime din trupa Cassa Locco. Desigur, am făcut o glumă slăbuță, în care mulțumeam domnilor din sală, pentru că le-au permis doamnelor să iasă din bucătărie. Nu a râs nimeni, ceea ce înseamnă ori că gluma a fost proastă, ori bărbații de acolo sunt sub papuc.

Ca idee, pplz, dacă nu mâncați rață pe varză de la The Harbour, ați trăit degeaba.
Am zis.

18 comentarii

 1. Un aspect interesant. Dinte pauza, lipsa gaura.

  0

 2. Ui si pe Cosmin

  0

 3. Da, da :))
  Este pus undeva si video-ul intreg?

  0

 4. Doar atat ai filmat?

  0

 5. Ceva informații despre câștigători?

  0

 6. #6

  Aia e trasatura romanului, dintele lipsa, e ca un fel de blazon:)

  0

 7. Dintele de aur in locul celui lipsa.Ala e ,Madalin

  0

 8. Oricum, zambetul este bestial (fara ironie).

  0

 9. #10

  super dentist…

  0

 10. #11

  Ce se intampla cu tema??? :o

  0

 11. #14

  Another vertical video was shot that day.

  0

 12. #15

  Te-ai emotionat si ai scapat ce nu trebuia. Acel Thing(gluma) se pastreaza intre masculi daca nu vrei sa-ti sara fustele pe cap. La gluma ta… jumi-juma. Depinde si de specimene feminine prezente. La alea Bune, au zis ca tu nu stii ce sa faci cu femeia in dormitor de o vezi perfecta la cratita.
  :D excelent dentist din rahova, sebastian. scoate masele degeaba.
  Hai sa-l defaimam pe goagal.

  0

 13. Eu am ras putin pe sub mustata, mai mult din complezenta :))

  0

 14. #18

  Semi-off-topic: daca vrei, gandeste-te la un implant. Nu este extraordinar de costisitor, nu implica mare lucru ca si manopera iar rezultatul este f bun.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]