Prieteni, pro sau contra

Eu sunt un tip singuratic. Am prieteni foarte putini, si cei pe care ii am pot fi numarati pe degetele de la o mana.
De ce este situatia de asa natura? Pentru ca in viata, absolut de fiecare data, am fost dezamagit, tradat, lasat balta, tocmai de cei pe care ii consideram prietenii mei, oameni pentru care as fi sarit si in foc. Iar tocmai acei oameni, exact in momente critice pentru mine, au dat inapoi, mi-au uitat numarul de telefon, etc.
Si atunci, te intrebi, pentru ce sa ai multi prieteni? Doar ca sa te lauzi cu numarul lor? Ca sa ai, ma intelegi, cu cine sa iesi la bere?
Care e scopul acestui gen de socializare? Cum reactionezi atunci cand tu investesti intr-o relatie cu cineva, si la final iti dai seama ca investitia a fost falimentara?

[tags]prieteni, arhi[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. Din punctul ?sta de vedere te

  Thumb up 0
 2. Ii naspa cand pui mult suflet in o prietenie si dupa acea sau acel prieten uita ca nu numai ea are probleme si nu prea mai are timp sa te ajute si pe tine…

  Thumb up 0
 3. #3

  Iti bagi picioarele si o iei de la capat.Pentru ca esti blestemat sa ai increde oarba in oameni.

  Thumb up 0
 4. si daca in loc sa suferi, ti-o iei in freza, tare de tot?

  Thumb up 0
 5. #5

  Nu esti singurul „iubit” de „prieteni”. Am fost 12 si am ramas doar 3. As putea sa-mi fac blog pe tema asta si un an, doi as putea scrie cate 2-3 posturi pe zi numai din ceea ce a dus la ruptura noastra. Asta e! Stai langa cei care te iubesc cu adevarat.

  Thumb up 0
 6. #6

  Experienta imi spune ca prieteniile se leaga pe baza de interese. Daca cineva are ceva de castigat de pe urma prieteniei cu tine, iti ramane prieten pana cand nu mai are nimic de castigat. Apoi, se muta la altii. Trist, dar perfect adevarat.

  Thumb up 0
 7. #7

  Mda; prietenia (aia pe bune, din exemplul cu saritul in foc) e o specie pe cale de disparitie nowadays.
  Cred ca inteleg ce vrei sa spui.

  Thumb up 0
 8. #8

  LOL Bravo mariuse! Te-ai chinuit mult pana ti-a iesit? 🙂 Hai ca poti mai mult… Totusi intrebarea mea e de ce? Pdntru ca te-a desconspirat ce fel de prieten esti? LOL

  Thumb up 0
 9. Haidi bre, asa de dimineata? Plus ca nu stiu de ce:)
  Bulinutza, nu e el cel cu vina. El chiar e, teoretic, un prieten, dar nush ce spanak vrea:)

  Thumb up 0