Prietenii ți-i cunoști la greu

Întotdeauna am fost de părere că pe oamenii de lângă tine îi cunoști cu adevărat doar în momentele de criză, nu atunci când ai bani și ești plin de prieteni și relații ca broasca de pureci de baltă.

Urăsc farsele, dar cele din clip sunt funny, pentru că toate au dat chix. Iar cea mai chix dintre toate e la minutul 2.55, când idiotul crede că a câștigat 2 milioane de dolari și începe să îi spună neveste-sii părerea sa reală despre ea.

Cute.

17 comentarii

 1. #1

  pacat ca clipul moare pe la minutul 2.

  0

 2. :) vezi ca de pe mobil nu se vede video . Android native browser

  0

 3. @semeketh: corect.

  0

 4. #6

  Mie nu-mi apare clipul. Mobile/safari

  0

 5. #7

  Întotdeauna am fost de părere că pe blogarii pe care ii citesti îi cunoști cu adevărat doar în momentele de criză cand nu se incarca videoul, nu atunci când blogul se incarca instant si iti aproba toate comentariile.

  Urăsc farsele, dar cel mai mult atunci cand este postat un clip de 30 de minute ce se opreste subit in minutul 2. Iar cea mai chix dintre toate farsele pe care noi nu le putem vedea este la minutul 2.55, când presupusul idiot crede că a câștigat 2 presupuse milioane de dolari si începe să îi spună presupusei neveste părerea reală despre ea.

  NOT Cute, dude! :D

  0

 6. #8

  Wow! Cat de repede te-ai miscat. Merge clipul! :D Gata, ne iubim iarasi blogerul! :D

  0

 7. #9

  Haida bro, ca aia cu loto de la 2:55 e mai fake ca Bianca Dragusanu. Restul sunt belea chiar daca nici eu nu sufar tembelicunile astea numite farse.

  0

 8. La min 18 mi se confirma vitejia italienilor,care se cearta de zici ca mai au putin si isi iau gatita,dar unul nu da o palma:)

  0

 9. „uite, un negru cat dulapu de lemn masiv alu bunica. hai sa ii fac o farsa”

  0

 10. #12

  LMAO
  „I cheated on you, too”
  Mwhahaha

  0

  • #13

   aia e doar selectata, am vazut filmuletul complet, la final ii zice Idiotule, am vazut camera acolo, fuck off:))

  • #14

   Ce rapid s-a scos gagica. Isteaţă fată! :D
   Oricum reacţia lui a fost priceless.

   0

 11. #15

  Aia de pe la min. 6 cu i cheated on you too stia ca e inregistrata si s-a gandit sa-i raspunda cu aceeasi moneda deci si ea glumea. E taiat intentionat sa para ca un prank gone wrong asa ca nu stiu cate din clipurile alea sunt chiar adevarate.

  0

 12. #16

  Ala de la 22:35 e genial. Isi manca inghetata linistit, dupa care i-a dat un uppercut aluia.

  0

 13. #17

  Cea mai tare faza e aia care incepe la minutul 24 secunda 54. ;)

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]