21 comentarii

 1. #1

  Asta cu pierdutul contractului la propriu este de domeniul SF-ului.De parca contractul era intr-o singura copie pe un stick de 2 GB.

  • #2

   Mai fantastic este ca cineva poate sa creada ca ministrul a pierdut un contract. Prin urmare cineva isi imagineaza ca ministrul tine el contractele intr-un seif undeva sub cheie si cand pleaca din minister le preda urmatorului :)

 2. ce autostrada wai?
  o poteca mai buna ar fi buna. pana fac astia hi……ay, ay ay ay ay .
  cine mai spera in asa ceva???pe bune. nu v-ati luat gandul?

 3. #4

  SOC! Inca un penal candideaza pt PSD. Cine ar fi crezut?!

 4. #5

  Well, Pentagonul a pierdut cateva trilioane de dolari si nimeni din administratia Obama nu poate oferi explicatii pentru asta, exista o singura solutie pentru ca toate aceste marsavii de pe planeta sa se termine, VOTE TRUMP !!!

  • esti tampit

  • #7

   Foarte tâmpit!

  • boss America ii departe si curul nostru aproape.

  • #9

   adica VOTE VADIM..doar ca varinanta blonda extrabronzata occidentala

  • #10

   E clar ca s-a dus pe pula tot blogul asta, sau mai exact, toata super comunitatea, daca un comentariu in care se afla o ironie ce te loveste in bot mai dur decat o caramida, este intampinat de ” esti tampit „, ca si cum dupa 1.000 de comentarii aici, eu arat a om care ar confunda coruptia din PSD cu ce se intampla la Pentagon in mod serios. Nu am facut decat sa ma lamuresc ca asta a fost cu siguranta ultimul meu comentariu pe acest blog si ultima mea vizita, a fost frumos rau de tot odata, discutii serioase + trolling + caterinca, acum este doar o tristete pe care o tai cu cutitul, si niste oameni atat de seriosi incat ai impresia ca atunci cand faci o gluma aici o faci defapt la un priveghi .

   Na, ce sa zic, nimic nu dureaza la infinit, blochez site-ul ca sa nu-l mai pot accesa cand ma apuca, si cam atat. Mi-a facut placere, ca a fost frumos pana recent .

  • stai ma caracalezule, ca era spus tampit la modul…prietenesc, nu te injuram

  • #12

   @V3nt0R intreba mai devreme Maithun de tine

  • #13

   E treaba bună dacă l-ai făcut până si pe Ventor sa se care
   Si eu care credeam că nu mai există oameni cu demnitate ..

 5. #14

  Da’ ce vă trebe, uăi burghejilor, atâta autostrada? Vreț să scadă atât de mult consumu’ de carburanț și să sărăcească petroliștii?

 6. Vezi ca ai inteles gresit. Candideaza prietenul lui Sova.

 7. #16

  Ponta candideaza pentru ca … „Vine Politia, ascunde toata marfa” … :-)

  • #17

   Culmea e ca,in Romanica,cei care au saracit poporul marind TVA-ul la 25% sunt considerati eroi,iar cei care l-au scazut la 9% -antiromani!!
   Pe printipul asta sa votam pe pili-bili-boc ca prezidente si sa-l punem pe betivan -premier!

 8. #18

  Problema nu e ca candideaza, problema e ca o sa fie ales.

 9. #20

  Deci la nea` Doru se intelege ca cel care candideaza este ponta iar la tine se intelge ca cel care candideaza este sova. Ce sa mai inteleaga bietii copii?

 10. #21

  candideaza ca persoana fizica „Ponta” si nu ca politicianul „Ponta” de pana acuma. deci e altcineva, ne-a mai explicat el mai demult.

Citește și...

Worldclassul de la Auchan este în completă derivă. Sala e jegoasă, aparatele se distrug și nimeni nu le repară, aerul condiționat ori e închis ori nu mai face față, e o căldură de leșini acolo. A fost vreunul din voi la Worldclass Titan Park? E decent, aer condiționat, spațiu MARE și aparate curate […]