Primăria capitalei și Tehnologica Radion își bat joc de București

primaria capitalei

Idaho a avut ideea înțeleaptă ca atunci când au apărut aceste panouri în care autoritățile își cer scuze că, de 2 ani, Tehnologica Radion se pișă cu jet pe locuitorii din zona iancului pantelimon, să le facă o poză. Dacă nu știți, în cartierul Pantelimon este iadul pe pământ, datorită lucrărilor stupide care au distrus orice urmă de trafic. Desigur, din cauză că pantelimonul e distrus, accesul din străzile adiacente e distrus și el.

Normal, pe demnitari nu îi interesează, nici pe Theodor Berna, patronul penal de la Tehnologica. Ei se deplasează cu coloane oficiale, deci trec oriunde și oricând.

Între timp, cineva a luat plăcuțele astea. Deci deadline-ul s-a dus.
Întrebarea mea este Cine plătește pentru aceste depășiri? Care sunt penalizările pe care le percepe statul român companiilor care nu își respectă termenele de execuție?

Pariu că nimic?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Nici o companie nu isi poate respecta termenele daca nu e platita.

 2. chiar azi era un articol in nus ce ziar in care se vaieta un primar de sector ca practic nu e mare lucru de facut daca se depaseste termenul
  cel mult o amenenda.. dar nu a zis nimic de sumele ramase de platit (am impresia ca platile merg „normal”, indiferent de intarzieri :))

 3. Teloxim si Tehnologica Radion, una si aceiasi societate sunt in insolventa si nu lucreaza nimic iti garantez eu ca lucrez cu ei. La pastele cailor vor fi lucrarile alea terminate.

 4. Lucrarea asta nu trebuia sa existe. Pe langa ca au distrus Pantelimonul, in cativa ani se va extinde magistrala de metrou de la Drumul Taberei si iar se va sparge in zona. E cea mai mare bataie de joc, Oprescu si cu penalul de la Radion ar trebui linsati insa pantelimonezii sunt prea ocupati sa-si tranteasca masinile aiurea si sa blocheze traficul, decat sa se ia de gat cu pulele de la primarie ca au distrus zona si nu au nici pe unde parca, nici pe unde circula.

 5. pantelimonezii sunt fericiti, au mall si nu-i deranjeaza starea drumurilor, nu mai sunt nevoiti sa plece la mall-ul din dr. taberei si sa treaca prin iadul creeat de lucrarile de acolo

 6. #8

  E ok, primaria sec 2 a finantat biserica de la intersectia pantelimoun cu chisinau. Asa ca si-au spalat pacatele.

  • #9

   Nu vreau sa-i apar pe aia ai lui Hontanu’,dar cred ca lucrarile de pe Pantelimon sunt in ograda primariei generale

 7. Mai sunt doua placute: una este la intrarea in Bucuresti dinspre Pantelimon, a doua este… complicat de explicat unde este – langa groapa aia mare de la Cora, undeva dupa gard, dar la nivelul ochiului de sofer asa, pe breteaua aia pe care faci stanga sa o iei pe Granitului.

  Ba, nu stiu, dar acum ca am borduri, trotuare si un curand asfalt prin fata casei incepe sa-mi placa mai mult strada mea decat Bucurestiul. Sa mai zic ca am facut TREIZECI de minute din Pantelimon pana la Morarilor? Fmm cu gropile lor.

  • da de ce nu o iei matale pe vergului, dupa aia stanga si iesi frumos pe aia paralela?

  • Pe Vergului o iau, dar nu stiu ce i-am zis Granitului. Plm.

  • pe vergului si prima la stanga, te scoate fix cum trebuie. daca suntezi semaforul care duce spre auchan, mergi chiar decent. in general nu e politie acolo

  • #14

   In general nu e politie acolo, mai putin azi, ieri, si vreo 2 zile saptamana trecuta. Politie langa Petrom, langa Mega, si uneori si pe 1 Decembrie. Apropo de politie in zona, dupa ce iesi din traficul din zona megakktmall, te asteapta cu radar pe bd chisinau. Azi stateau cu radar FIX pe linia de tramvai, printre masinile parcate pe linia de tramvai (nu circula tramvai intre Delfinului si Diham)

 8. din ce stiu eu, situatia e exact invers: primaria nu isi respecte termenele de plata – lucrarile se sisteaza.

 9. daca firmele ce trebuie sa lucreze sunt in insolventa sunt mari sanse ca banii sa fie prin dubai, iar lucrarea sa nu fie terminata in 1-2-3 ani. desigur pana se face o noua „licitatie”, pana vin alti gusteri care inca nu sunt asa de lacomi ca berna asta. dupa ce gusterii mai cresc, ii ia dna si pe astia si vin altii. in locul lor o sa vina altii, iar treptat noi sa murim obositi, batrani si suparati. happy end!

 10. #17

  sunt in termen 26 octombrie 2015 conform calendarului pe stil vechi, adica mai au 13 zile :))))

 11. „cartierul Pantelimon este iadul pe pământ, datorită lucrărilor stupide care au distrus orice urmă de trafic.”

  In fapt, au sapat transee pentru a impiedica invazia rusilor.

 12. De fapt , primul termen de finalizare era …06.08.2014 !!! – conform panoului montat in…2013 !

  http://www.simplybucharest.ro/?p=22878