Primăria capitalei vrea să preia centura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică la un post de televiziune că poartă discuţii cu reprezentanţii Guvernului pentru ca Primăria Generală să preia construcţia şoselei de centură a oraşului

Practic, la auzul acestei știri, sunt rupt în două.
Pentru că e, desigur, o idioțenie că centurile orașelor sunt în administrația guvernului, nu a primăriilor locale. Se vede cu ochiul liber ce bine o administrează guvernele, pe centura bucureștiului deja se distrug de vechime părțile construite noi și au crescut deja copaci, da, copaci, în asfaltul temporar pus pe benzile ce trebuiau făcute în plus.

Așa că vestea că acest job ar putea fi preluat de primărie, care are cu adevărat interesul ca centura să funcționeze ar fi una foarte bună.

Doar că, cunoscând mafia pesede, îmi dau seama că raiul studiilor de fezabilitate care durează un an va trece la primărie, iar șpăgile se vor duce în buzunarele încăpătoare a femeii Pandele.

Și uitându-mă la halul în care e traficul în capitală, realizez că sunt doar un romantic incurabil, care va spera tot timpul.

20 comentarii

 1. #1

  cetin , ce-ati facut cu ziarul , l-ati inchis?

  0

  • nu, dar s-au petrecut foarte multe in ultimul timp si luna nu a avut timp de nimic. aia e, recuperam cand om avea

 2. #3

  Poate doamna Firea are un interes special cu centura.

  0

 3. #7

  e o strategie prin care administratia locala va finanta dezvoltarea si refacerea infrastructurii pentru o fluidizare a traficului dinspre zona centrala spre zona limitrofa unde in ultimul timp s-au mutat multi din cei care lucreaza in oras. e o idee excelenta. se stie ca cea mai densa zona de birouri e cea din nord iar cei de acolo locuiesc in afara bucurestiului, mai exact in voluntari deci iata, un motiv pentru a finanta prin cele 19 firme dezvoltarea infrastructurii, imobiliara si de familie din zona. pentru zona de sud, centura de sud, muie !

  0

 4. #8

  Studiile ca studiile dar sunt exproprierile.
  Inca de prin 2000 cumparasera, majoritatea psd-isti de vaza, cam toate terenurile de pe traseul centurii asteptand exproprierile. Se pare ca nu s-a cazut la pace care, cum si cât asa ca, mai bine, nu s-a mai facut nimic. Unii n-au mai avut rabdare si au mai vandut din terenuri, altii înca asteapta calm o oferta de nerefuzat.

  0

 5. #9

  A preluat Firea de multe ori centura inainte sa se angajeze in televiziune si sa devina cunoscuta, presupun …

  0

 6. #10

  Praf in ochii alegătorilor, Firea a auzit că se strâng semnături pentru a fi înlocuită și acum da impresia că e interesata de problemele capitalei.
  La fel a zis și de pasajul Sudului, metroul din Drumul Taberei, renovarea stadioanelor pentru Euro, semafoare sincronizate etc.

  0

 7. #11

  de obicei e bataie de joc cu centurile, la Suceava se forteaza de vreo 2-3 ani sa termine vreo 15km de centura si tot nu e gata.

  0

 8. Parcă văd că toată treaba la centură va fi montarea unui semafor la intersecția spre Voluntari, că-s nervoși alde Pandele cînd trebuie să cedeze trecerea.

  0

 9. #13

  daca este adevarat ca 25% din pib-ul romaniei il varsa bucurestiul, atunci s-o faca firea, fi-r-ar ma-sa a dracu’ de centura si de firea, dar s-o faca

  ca sifoneaza banii firea sau grindeanu sau toti care trebuiau sa faca centura in ultimii 27 de ani nu e tot aia?

  0

 10. #14

  Io am auzit pe surse, ca dna Firea are doua prenume: Gabriela Momentan…

  0

 11. #15

  Cat de curand ca o veritabiala moldo politico divas carpatino mafioto ruso o sa i dea papaucii lui pandelica ca o incurca si oricum s-a folosit de el. Model udrea cocos, andreea marin turci, banica, raduleasca evan.. etc. O doare n fix de semafoare si centura. La paris, la bruxel e mai misto

  0

 12. #16

  Pai da, centura la centuriste…

  0

 13. #17

  Madam Firea este pornita tare pe sifonat banutul public si umflat capital electoral pentru – spera ea – cursa prezidentiala.

  0

 14. Sincer nu ma intereseaza ca fura.

  IN punctul in care suntem acum nu mai conteaza.

  BA da sa o faca … sa coste 12 mil de euro pe KM dar sa o vad facuta.

  0

 15. #19

  „Nu ma intereseaza ca fura?”????….sa fure dar sa si faca ,maica…clasic romanesc…dar ce ar fi sa nu mai fure si sa faca treaba ptr care sunt platiti…destul de bine chiar?!…

  0

 16. #20

  ar fi utopie @danut, asta ar fi

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]