Prinde orbul, scoate-i șlițul

cum-sa-tii-minte-lucruri

Așa cum bine remarcă Andrei, uit cu încântare tot ce nu mă interesează. Ba chiar și ce mă interesează, dar nu dau suficientă atenție. Prin urmare, am început să iau lecitină de vreo 2 luni. Serios, chiar își face efectul, chiar mă simt mai responsive, mai bine. Asta când nu uit să o iau. Sau să o cumpăr.

În fine. Tot îmi veneau în minte, des, subiecte de articole. Pentru că na, publisher ești, creator de conținut te numești. Treci pe stradă pe lângă ceva și ți se înfiripează brusc în minte o idee de articol pe tema respectivă. Normal, după 5 minute, uiți marele subiect, pentru că deja ți se mestecă în cap alte 3-4-5-100 de subiecte, că țara e plină.

Și atunci am luat decizia de a-mi nota, direct în site, titlurile trăznet pe care vreau să le dau respectivelor articole, titluri pe care să le dezvolt direct în articole pentru Pulitzer, care să răscolească facebookul și să distrugă twitterul prin numărul de RT-uri.

Eh, v-aș ruga să îmi spuneți și mie ce spanac am vrut eu să spun cu titlurile astea pe care le-am găsit în drafts la mine. Pentru că, deși am uitat doar azi să iau lecitina, nu reușesc să îmi aduc aminte nici de-o culoare despre ce e vorba și la ce mă gândeam când am venit cu incisivitățile astea…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. #1

  La naiba, mi-am dat seama exact ce voiai sa spui la primul si al treilea titlu dar pana cand am completat campul cu nume si email am uitat. In fine, poate ma ajuti tu sa-mi aduc aminte, era ceva cu ‘zarurile au fost aruncate’ pentru primul si cu ‘nu da o vrabie din mana pe o cioara de pe gard’ pentru ultimul.

  0

  0

 2. Mergi inapoi pe strada si mai treci o data pe langa inspiratie :D

  0

  0

 3. #3

  Vezi tu, daca treci pe strada pe langa ceva… nu mai tii minte la ce te gandeai
  Asa ca trebuie sa calci in acel ceva si garantat vei rememora cu placere acel moment :)

  0

  0

 4. #4

  3-4-5-100 de subiecte si 2-3 articole pe zi? Sigur iei destula lecitina sau trebuie un medicament pentru procrastinatie?

  0

  0

 5. #5

  Al doilea e de fapt „Uite luna/ uite farul…”

  0

  0

 6. #10

  cred ca sunt legate doar ca nu e ordinea corecta.
  daca nu risti nu castigi > prinde orbul scote-i… > uite marea, uite muntele

  0

  0

 7. nu cred ca mare lucru…eventual sa vinzi lecitina celor care uita sa-si cumpere

  0

  0

 8. Eu cred ca e vorba de un orb care a riscat si a castigat, ciordind un munte si o mare (in Romania se poate). Si a facut toate astea in timp ce statea cu mataranga scoasa prin prohab. Musai sa pui in articol si un link spre un site care vinde ceva bun de fumat, ca altfel nu are nici un sens povestea :)

  0

  0

 9. Am uitat !

  0

  0

 10. Tu ești cetățeanul pantelimonez de care făceam mișto la începutul lunii decembrie pentru că nu are curent deoarece = ziceam noi, nește răutăciști = c-ai uitat să plătești factura?

  0

  0

 11. Sau cel care, în septembrie, și-a uitat copilul la grădiniță?!

  0

  0

 12. #16

  Ce culoare are pastila de lecitina ?

  0

  0

 13. De unde ai luat lecitină? trebuie să iau și eu iar la farmacie încercau să-mi bage pe gât fel de fel de prostii…

  0

  0

 14. #20

  Eu zic sa faci un concurs si cine scrie articolul cel mai potrivit per titlu, i se publica. Sau primeste un slitz.

  0

  0

 15. 1.Daca au ramas la stadiul de „draft”… inseamna ca nu erau atat de interesante incat sa ti starneasca memoria (mai tarziu).

  2.Intr-un ocean de articole cetinesti… ce mai conteaza unu-doua care nu au mai apucat butonul „publish” ?

  0

  0

 16. M-am linistit .. merci.

  0

  0

 17. #27

  Caută medicamente ce ajută memoria ca să nu uiți să iei lecitina! :))

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.