Probleme de …nustiuce

Nu stiu din ce motiv, nu mai imi pot accesa hostul. Astia de la hostgator spun ca nu sunt banat, numai ca eu nu pot intra pe blog decat prin proxy.

Bai, si tocmai cand ziceam ca e o zi distractiva si plina de impliniri…

12 comentarii

 1. Poate te-au mintit.

  0

 2. shit happens. si asta ti-a stricat toata ziua, asa-i? >:)

  0

 3. Au făcut câteva schimbari zilele ăstea la cpanel, poate e vreo legătură.

  0

 4. Posibil ca scriptul de pe cpanel sa fi catalogat o logare de-a ta drept atac DOS si te-a banat. Am patit-o si eu, nu la ei, dar tot asa, intram pe blog doar prin proxy-uri.

  0

 5. pai si cum ai rezolvat?

  0

 6. Don’t worry, be happy…

  0

 7. Ai reusit sa-ti dai ban singur? :)

  0

 8. nu am plugin de ban

  0

 9. hai mai, nu te deprima, se va reyolva, sunt convinsa, plus ca noi te asteptam cu rabdare aici!

  0

 10. UPC :) cred ca is de vina

  0

 11. Pai am dat mail la firma de hosting, aia si-a cerut scuze ca mi-a facut pocinogul, m-a scos din filtru si si-a bagat picioarele in el script.
  Da’ ia incearca sa te logheze de la alt computer, de la un prieten. Poate IP-ul tau s-a procopsit cu ceva tinichele in coada.

  0

 12. vezi ca si la doamna pe site e multe si grele ; iti vine un error 404 cat casa de la hostu’ dvs. de cacat daca incerci sa lasi un comment (si era primul comment la dansa pe site… )

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]