Și procurorii greșește, șefu

base

CSM va cere procurorului general să verifice patru dosare în care s-a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul lui Bercea Mondial, „existând posibilitatea să se fi greşit” prin clasarea cauzelor, a declarat vicepreşedintele consiliului, George Muscalu.

Mi se pare normal. E foarte clar că niște procurori pot greși dosarul unui inculpat. Bine, hai, patru dosare. Suntem oameni, e normal să mai și greșim. Acum, dacă am recunoscut, putem și noi să trecem peste?

Vă dați seama lejeritatea din zonă? E posibil să fi greșit și ei, sunt oameni. Nu unul, nu două, nu trei, ci patru dosare ale aceluiași om E POSIBIL să fi fost clasate greșit.
Păi nu?

Procurorul Panait știe cel mai bine.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. #1

  Esti malitios, insinuezi ca ar putea fi intentie?

  • #2

   vai, doamne fereste sa ma imixtionez in actul de justitie.

  • #3

   Pai prezinti totul pe un ton tendentios, practic e asa, conform INS: din 100 de dosare penale in care apare domnul Bercea exista vaga posibilitate ca in 4 procurorii sa se fi inselat, asta inseamna ca rata de eroare este sub 4%.
   Nu ai mai multa incredere in justitie asa?

  • #4

   nu

  • #5

   Io mă micționez pă dânsa dă justiție. Oricum e legată la ochi și nu mă vede. :-)

  • #6

   Si daca nu e intentie, pe lumea asta cine greseste plateste. Mai putin procurorii si judecatorii.

 2. #7

  De la hemoroizi i se trage….

  Daca l-a mancat in … sa faca scandal…

 3. #8

  este posibil ca în hârtii să nu găsească nimic,cosmetica nu e mare lucru,doar să refacă cercetarea penală

 4. Poate e dupa vechea zicala: „Daca-i ordin, gresim cu placere”.

 5. Iar ca sa nu gaseasca nimic, voturile tiganilor trebuie sa mearga la Nutzi. :mrgreen:

  • doamna Udrea a dovedit clar ca nu este ca toti ceilalti, demonstrand ca isi ia masa de pranz ca un roman obisnuit.pe bune, de ce sunteti toti atat de cinici?! in cine sa ne incredem, daca nu in reprezentata generatiei tinere..?

  • #13

   @w: tu maninci salam victoria la prinz?

  • da.si e un pranz pe cinste!

  • #15

   12 plusuri la comentariul lui w pro udrea. Sunt convins, voi vota cu aceasta demna reprezentanta a generatiei tinere.

   Nu stiu cum de am fost asa orbit pana acum si aveam impresia ca este doar o curva proasta care a furat cate un milion de euro pentru fiecare metru de oral servit presedintelui.

   Udrea presedinte!!!

  • #16

   saracu w…

  • #17

   Eu zic, parizer la gratar

  • mihnea, e ok, sa nu te invinovatesti.e din cauza propagandei de la tv.doamna Udrea e este, din punctul multora de vedere, o veritabila Margaret Thatcher a Romaniei

  • #19

   @w in alte cercuri am inteles ca este vazuta chiar ca o Christine Lagarde.

   PS. Nu sunt convins ca asemanarea cu Margaret Thatcher este de bun augur pentru candidatul uns de presedintele de Basescu. Din umilele mele cunostinte, Thatcher nu a lasat o imagine buna, nici acasa, nici peste hotare.

 6. #20

  Arhi cu articolul asta bagi in ceata pe cei care te fac ba basist, ba pontist sau ce denumiri de astea originale mai sunt.

 7. #21

  Procurorii e si ei oameni, poate sa mai greseasca

 8. #22

  Ideal ar fi daca CSM ar „verifica” abolirea robiei tiganilor. Poate Kogalniceanu a gresit ceva acolo. :)

 9. #23

  Din cate stiu eu din ziare, deci informatia poate fi gresita, domnul asta mondial a fost cercetat penal de vreo 96 de ori, si culmea, a luat 96 de NUP-uri. Nu uitati ca el este acum la inchisoare pentru ca si-a injunghiat o ruda, nu pentru ceva fapte penale de natura economica.
  Daca 96 = 100%, atunci 4 = 4,1(6)% .
  Eu zic ca un procentaj de 4,16 e destul de bun pentru justitia romaneasca.
  Acum calculul meu este umpic gresit, pentru ca nu cred ca au fost verificate toate cele 96 de dosare solutionate cu NUP. S-ar putea sa fie verificate doar 4, si la toate sa fi constatat probleme, ceea ce ar insemna un 100% triumfator.

  Am o mare intrebare pentru CSM, daca se verifica toate cele 96 si se gasesc mai multe probleme la dosare solutionate dea lungul timpului de acelasi complet de judecata, se intampla ceva cu domnii judecatori respectivi? Isi vor intersecta si ei drumurile cu dl. mondial?

  • #24

   Calculul tau este UN PIC mai mult gresit :)

  • #25

   Acele dosare soluţionate „dea” lungul timpului, nu au ajuns în instanţă pentru a fi judecate în fond, ci s-au încheiat cu NUP-uri în faza de urmărire penală unde competenţa de soluţionare revine procurorului. Dar cum ne pricepem la toate…

 10. #26

  Si fulgerul poate sa loveasca de 4 ori in acelasi loc.

  • #27

   Fulgerul nu loveste de doua ori in acelasi loc. Howgh!

 11. #28

  Amuzanti tare astia cu 4% al vostru. E clar ca un om care a fost urmarit in 96 de dosare penale nu e un infractor jegos, saracu’ e persecutat de oamenii invidiosi din jurul lui.

  Ce oameni, am ajuns sa luam apararea infractorilor si judecatorilor spagari.

  • #29

   IRONÍE, ironii, s. f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare. ◊ Expr. Ironia sorții = joc neașteptat al întâmplării. – Din fr. ironie, lat. ironia.

 12. la câte dosare are ar trebui să-și schimbe numele în Bercea Galacticul.

 13. Sper sa stea vreo 200 de ani inchis. Ce, nu traiesc tiganii atat? In cazul asta sa lase mostenire anii nefacuti cum isi lasa (zic ei) aurul!

 14. Titlul corect e: Shi procurori gresheshte $hefu!!!!!!

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex