Distinsa doamnă a declarat asta cu gurița ei mizerabilă. Vocal, mișcând limba, a spus că e dubitabil dacă o fetiță de 13 ani, fugită de acasă și care a avut sarcini pierdute, a fost violată. Vorbind despre fetița arsă de domnul respectabil eliberat de judecătorii mizeri din Mehedinți.

Desigur, după aia a retractat, de fapt, a fost înțeleasă greșit, ea este de fapt de partea minorelor violate, uite ce carieră am.

Procurorul general, da? Ce putem cere de la micii bandiți de la judecatoriile din țară, judecatoarele care eliberează violatori pentru că fetițele de 11 ani se îmbrăcau provocator și nu s-au zbătut suficient?

Știi cum realizezi că românia e o țară eșuată? Când vezi că statul, prin reprezentanții săi, deși are legi, nu e capabil să își apere copiii. Legile sunt simple și nu există dubiu. Doar judecătorii sunt niște doamne de bun gust.

Pentru cine nu stie cine era Drasius Kedys, cititi aici. Puteți citi aici cum statul lituanian o distruge metodic, de atunci, pe sora lui, pentru că a îndrăznit să se ridice împotriva sistemului organizat de violuri de copii.