Procurorul general al româniei face apel la Victor Ciorbea să sesizeze CC

Procurorul general al româniei face apel la Victor Ciorbea să sesizeze CC în legătură cu ordonanța de guvern pe justiție, aia de care nu îi mai pasă nimănui.

Între timp, ciorbea e tot:

Victor Ciorbea mai precizează că perioada concediului de odihnă, pe care il efectuează în Statele Unite ale Americii între 17-30 octombrie a fost programată în urmă cu 6 luni, iar biletele de avion și serviciile hoteliere au fost achitate în data de 2 septembrie 2018.

Realizați că ăsta e alibiul lui și el știa de OUG din septembrie, da?

17 comentarii

 1. #1

  Ca daca era in tara ii alerga cu furca si le arata el lor, tu-le muma-n cur de potlogari! Hai sa fim seriosi.

  0

 2. #3

  Mare noroc a avut PSD ca s-a nimerit concediul asta fix acum. Ii nenorocea Ciorbea daca nu avea deja bilete platite..

  0

 3. Si in plus se stie ca in SUA nu au aia nici fax, telefon, email. Ar fi foarte greu sa se faca o sesizare tocmai de acolo.

  0

 4. Sa zicem ca era in tara nevertebratul.Si sa mai presupunem prin absurd ca facea contestatie la CC (alta cloaca de nevertebrate).Despre ce vorbim…!?

  0

 5. #6

  Sper ca Iohannis s-a distrat in concediu in Italea, la columna lui Traian, cand au dat ordonanta. El ar fi sa mearga peste ei, dar banuiesc ca a fost mai misto sa isi traga niste poze cu romanasii de acolo.

  0

 6. #7

  Oricum, pesedistii stabilesc niste noi culmi de nesimtire: sa pleci in concediu fara sa delegi atributiile, la o institutie de stat. Iti sta mintea cand citesti. Si cum functioneaza nene institutia in perioada CO? Aaa, nu stim, ne spune seful peste doua saptamani, cand se intoarce. Ar merita taiate testiculele ce nu le poseda si facute cadou cu funtita roz.

  0

 7. Reporter: D-le Iohannis ce le spuneti oamenilor care au asteptari de la avocatul poporului?
  Iohannis: Ghinion

  0

  • Stiu ca nu e tocmai blogul potrivit, dar intreb, e ceva pentru care sa nu fie Iohanis de vina? Ca da, ca nu da, ca nu face, ca de ce face?
   Cata mentalitate de licurici care trage la bec sa ai?!

   0

  • Cum plm poate fi de vina cand nu face nimic?

   0

  • pai boss, Nazi o trage de urechi cum prinde ocazia pe Veorika. eu intreb, nu l-ar putea trage de urechi si pe Victoras Ciorbea cand are ocazia ???

   0

  • si eu am scris de el ca asta mi a venit in cap cand am vazut poza cu Ciorbea la geam. nu vi se pare ca seamana cu imaginea lu Nazi de ieri de la balcon din italia ??

   0

 8. #14

  Pas cu pas spre parastas.
  Îl doare-n cur pe sas. Coana Carmen e plimbată, mai trage și el ceva la gura izmenelor, n-are nici un contracandidat la anul. Ce-as rade sa-l bată fie Cioloș fie Barna.
  Numai ca PNL-ul ( aripa mai timida a USL) va mobiliza cu cățel și cu purcel.

  0

 9. Vă dați seama că ăsta are traume serioase de la bătaia de joc legat de fizicul lui, acum a fi zis ca e momentul sa-și bată pula de o mare parte a populației…

  0

 10. Si a aranjat bine tzatzicile pt poza dar a uitat sa isi aranjeze ochiul stang!

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]