Profesionalismul poliției rromâne

A murit un baschetbalist. Nici măcar nu contează numele, putea fi orice om simplu de pe stradă.

investigaţiile amănunţite au arătat că pacientul a suferit multiple traumatisme şi fracturi craniene, care i-au provocat coma profundă, dar şi escoriaţii şi echimoze pe abdomen şi membre.

Cireașa de pe tort însă este asta.

Nimeni nu ştie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrau că a căzut de la înălţime şi nu a fost victima unei infracţiuni cu violenţă

.

Ori știrea de pe digi24 e redactată aiurea, ori eu trăiesc într-o zonă crepusculară. Deci poliția nu mai face cercetări dacă mori prin cădere de la etaj? E clar că dacă ai căzut de la etaj, e neapărat sinucidere sau accident? Serios, mă uit la știrea asta de câteva minute și încerc să văd, poate înțeleg greșit.

16 comentarii

 1. #1

  Se tem ca daca cerceteaza cazul asta vor trebui sa cerceteze si cazul procurorului Panait probabil :)

  0

 2. Un sportiv de performanta n-ar trebui sa moara pe teren sau sa moara din cauza varstei, ci din cauza unei agresiuni/accident rutier cel mai probabil. Eu am vazut stirea pe GSP si eram curios sa vad ce s-a intamplat, cum a murit, ce boschetari s-au gandit ca e bine sa ia viata unui om (pentru cateva secunde mi-am amintit de Marian Cozma), dar nu m-am lamurit, scria doar ca a fost gasit cazut pe strada, cu fracturi & altele, dar nu scria cum s-a intamplat, daca a fost victima unei agresiuni, daca s-a sinucis.
  Totusi refuz sa cred ca politistii nu mai investigheaza, probabil e o eroare de redactare a ziarelor. Ca la noi e de ajuns sa faca cei care dau stirea prima data o greseala pentru ca celelalte redactii copiaza ca oile.

  0

 3. Investigatiile se fac tot timpul, dar din cauza unor balbaiti care nu stiu sa mestece literele prea bine (asa is si platiti) si din cauza unui purtator de vorbe de la politie, care nu-i lasat sa-si faca treaba si trebe neparat sa asculte de handicapati care au ajuns politic intr-o functie, rezulta asa ceva.

  0

 4. #4

  Politia romana cerceteaza e un oximoron

  0

 5. A incercat sa intre in camin escaladand un burlan si cazut. A stat in coma catva zile.

  “Cel mai probabil, loviturile pe care acesta le are au fost cauzate de căderea de la înălțime. IPJ Sibiu a încheiat cercetările, în acest caz nefiind vorba de suspiciuni de agresiune sau tentative de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

  0

 6. Mai degraba e stirea editata gresit, sau cel care a editat-o e informat gresit.

  0

 7. deci putem incepe sa impingem oamenii care nu ne plac? muahaha
  [GLUMESC!]

  0

 8. Nici in Anglia politia nu e mai brava. Unui cunoscut i s-a furat o trusa de scule din interiorul unei banci, cu o gramada de camere de supravegheat si cu paznici. A venit politia, s-a uitat pe camere si a spus ca nu poate face nimic, desi se vedea clar cum a intrat omul si le-a luat.

  0

 9. Soluția : vâlvă in presa si online in ziua „căzăturii” pe viitor. Sa vezi ce se pun in mișcare băieții . Dacă șeful IGPR cade la fel, oare cercetează?

  0

 10. presarii au editat prost stirea

  0

 11. pai daca n-au interceptari… ce vreti sa faca acu?

  0

 12. #13

  Politistii au dedus ca daca e baschetbalist, a cazut de la inaltime. Logic.

  0

 13. daca s-a impiedicat si a cazut de 7 ori intr-un cutit si apoi s-a parasutat de la etaj, clar e sinucudere !

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]