Profesionalismul poliției rromâne

A murit un baschetbalist. Nici măcar nu contează numele, putea fi orice om simplu de pe stradă.

investigaţiile amănunţite au arătat că pacientul a suferit multiple traumatisme şi fracturi craniene, care i-au provocat coma profundă, dar şi escoriaţii şi echimoze pe abdomen şi membre.

Cireașa de pe tort însă este asta.

Nimeni nu ştie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrau că a căzut de la înălţime şi nu a fost victima unei infracţiuni cu violenţă

.

Ori știrea de pe digi24 e redactată aiurea, ori eu trăiesc într-o zonă crepusculară. Deci poliția nu mai face cercetări dacă mori prin cădere de la etaj? E clar că dacă ai căzut de la etaj, e neapărat sinucidere sau accident? Serios, mă uit la știrea asta de câteva minute și încerc să văd, poate înțeleg greșit.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  Se tem ca daca cerceteaza cazul asta vor trebui sa cerceteze si cazul procurorului Panait probabil 🙂

  Thumb up 0
 2. Un sportiv de performanta n-ar trebui sa moara pe teren sau sa moara din cauza varstei, ci din cauza unei agresiuni/accident rutier cel mai probabil. Eu am vazut stirea pe GSP si eram curios sa vad ce s-a intamplat, cum a murit, ce boschetari s-au gandit ca e bine sa ia viata unui om (pentru cateva secunde mi-am amintit de Marian Cozma), dar nu m-am lamurit, scria doar ca a fost gasit cazut pe strada, cu fracturi & altele, dar nu scria cum s-a intamplat, daca a fost victima unei agresiuni, daca s-a sinucis.
  Totusi refuz sa cred ca politistii nu mai investigheaza, probabil e o eroare de redactare a ziarelor. Ca la noi e de ajuns sa faca cei care dau stirea prima data o greseala pentru ca celelalte redactii copiaza ca oile.

  Thumb up 0
 3. Investigatiile se fac tot timpul, dar din cauza unor balbaiti care nu stiu sa mestece literele prea bine (asa is si platiti) si din cauza unui purtator de vorbe de la politie, care nu-i lasat sa-si faca treaba si trebe neparat sa asculte de handicapati care au ajuns politic intr-o functie, rezulta asa ceva.

  Thumb up 0
 4. #4

  Politia romana cerceteaza e un oximoron

  Thumb up 0
 5. A incercat sa intre in camin escaladand un burlan si cazut. A stat in coma catva zile.

  “Cel mai probabil, loviturile pe care acesta le are au fost cauzate de căderea de la înălțime. IPJ Sibiu a încheiat cercetările, în acest caz nefiind vorba de suspiciuni de agresiune sau tentative de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

  Thumb up 0
 6. Mai degraba e stirea editata gresit, sau cel care a editat-o e informat gresit.

  Thumb up 0
 7. deci putem incepe sa impingem oamenii care nu ne plac? muahaha
  [GLUMESC!]

  Thumb up 0
 8. Nici in Anglia politia nu e mai brava. Unui cunoscut i s-a furat o trusa de scule din interiorul unei banci, cu o gramada de camere de supravegheat si cu paznici. A venit politia, s-a uitat pe camere si a spus ca nu poate face nimic, desi se vedea clar cum a intrat omul si le-a luat.

  Thumb up 0
 9. Soluția : vâlvă in presa si online in ziua „căzăturii” pe viitor. Sa vezi ce se pun in mișcare băieții . Dacă șeful IGPR cade la fel, oare cercetează?

  Thumb up 0
 10. presarii au editat prost stirea

  Thumb up 0
 11. pai daca n-au interceptari… ce vreti sa faca acu?

  Thumb up 0
 12. #13

  Politistii au dedus ca daca e baschetbalist, a cazut de la inaltime. Logic.

  Thumb up 0
 13. daca s-a impiedicat si a cazut de 7 ori intr-un cutit si apoi s-a parasutat de la etaj, clar e sinucudere !

  Thumb up 0