Profetul concursurilor muzicale

La X-Factor le-am nimerit pe Antonia și Pe Irina, cu Antonia out. Are o carieră promițătoare în filme pentru adulți, părerea mea. La Vocea României l-am nimerit pe shotokan ăla numit Mihai, care se mișca teleghidat pe scenă.

Cred că e cazul să mi se facă o statuie numită Profetul României, să îmi schimb numele în Nouriel (glumă economistă) și să fiu cooptat într-unul din juriile astea de profesioniști.

Ați crede că săptămâna viitoare urmează Irina, conform tradiției din ultimul timp. Totuși, cred că v-ați înșela. Irina știe să cânte și cântă foarte, foarte bine. Pentru locul următor se bat Duo Voice și T&L. Negrul ăla afon îmi devine din ce în ce mai nesuferit. Înțeleg că omul, în afară de enumerarea aia stupidă de cuvinte, fără ritm și fără sens, chiar nu poate nimic altceva. Azi hămăia pe Beat It de la Michael.
Marche, mă…

12 comentarii

 1. Te asemeni caracatitei care nimerea castigatoarele la cupa mondiala, din ce vad io.

  0

  0

 2. Bah, ce perversa e natura asta…talentu’ de a ghici numerele de la loto nu ti l-ar da!!!!

  0

  0

 3. Eu presimt ca duminica viitoare amandoua grupurile vor fi la duel.(mama omida) Teoretic si practic deja de cerne ce nu e bun…

  0

  0

 4. #4

  Irina si Antonia era si logic, si macar a ramas Irina ca are potential. Saptamana viitoare intradevar, nu stiu cat o sa-l mai suporte lumea pe ala de la T&L, si cred ca se vor lupta cu Duo Voice si Andrei Leonte.

  0

  0

 5. #5

  pana nu raman doar oamenii lui sana, e pierdere de vreme… eu cred ca va castiga alin vaduva, cu diana hetea si iulian vasile impartind locul 2

  0

  0

 6. dar de unde stiti voi ca arhi n-are deja milioanele de la loto in cont ?

  0

  0

 7. Da, negrul n-are nici o treabă pe acolo, păcat că blondina nu s-a înscris singură, ar fi avut şanse serioase să câştige.

  Mie-mi place Andrei Leonte cu melodiile lui romantice (tristeanu, cum ai zis tu :)))) ), pe el îmi pun banii. Diana e prea mătuşă, Alin ăla prea dramează, iar Iulian Vasile … mai lipsea să fie ungur.

  0

  0

 8. #8

  @Arhi : is it true that the sound sucks ? De acasa se aude execrabil, pe Beat It aseara blonda care a cantat prima ( nu stiu cine e ) era total pe langa, mi-a zgariat urechea…

  0

  0

 9. #10

  in istoria x factor ( pana acum sunt 57 de castigatori in lume ) nu a castigat cineva de la categoria grupuri. Dar cine stie rromania e speciala mai ales ca si x factorul la noi e special avand doar 3 categorii si 3 jurati. In restul lumii comuniste exista 4 categorii – sub 25 baieti, sub 25 fete, peste 25 si grupuri si evident 4 jurati

  0

  0

 10. #11

  Dupa ce-l baga pe Mitica la mititica, poate o sa devii urmatorul profet national.

  0

  0

 11. #12

  arhi..avusesi dreptate cu duelul :)) ..pentru saptamana viitoare ce se anunta?

  0

  0

Citește și...