Profil de candidat în Cluj

Invitat al Rodicăi Şincai, alături de profesorul Vlad Nistor, de Mihai Pieleanu şi deputatul PNL Diana Tuşa, într-un schimb de replici cu profesorul Vlad Nistor, căruia i-a explicat că el a terminat facultatea la Sorbona, motiv pentru care s-ar afla mult deasupra celorlalţi invitaţi, Adrian Papahagi s-a exprimat cu privire la cei 7,4 milioane de români care au votat pentru înlăturarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, ca fiind nişte „borfaşi”.

Fain. Oameni faini la cluj.

Ca idee, tipul ăsta ar trebui să fie contracandidatul lui Liviu Alexa la deputăție în cluj.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  Păi… așa a învățat el la Sorbona, nu?

 2. #2

  la cati suntem acum ( c-au iesit si niste rezultate de la recensamant) astia 7 mil sunt appx jumatate din cei ce voteaza…

 3. #4

  Clujenii sunt cei mai proşti de pe suprafaţa României. Păcat de oraş că e frumos, dar e populat.

  • Adrian Papahagi (n. 20 martie 1976, Cluj) este un filolog și eseist român. Fiul lui Marian Papahagi (n. 14 octombrie 1948, Râmnicu-Vâlcea – d. 18 ianuarie 1999, Roma) și stră-strănepot de unchi al lui Pericle Papahagi (n. 20 octombrie 1872, Avdela, Grecia – d. 20 ianuarie 1943, Silistra, Bulgaria) și al lui Tache Papahagi (n. 6 octombrie 1892, Avdela, Pind, Grecia – d. 17 ianuarie 1977, București.)”

   Dap, clujean cu traditie… se vede dupa tupeu si vorbitul ca o mitraliera.

 4. Well, cei 7 milioane contra i-au catalogat pe „restul” romanilor drept pupinbasisti, basisti, [insert vulgaritati here]… Ba chiar au considerat ca tot ce nu shede 12 luni in Rromania e capsunar, ergo debil mintal, ergo cu mai putin drept de vot decat pacientii de la Socola. Te mira ca in tabara bashishtilor nu sunt toti intelectuali cu vorba aurita? Eu credeam ca neparticipantii la referendum sunt toti academicieni. Ca tabara contra am inteles cum stau cu sorbonna dupa vocabularul pe care-l folosesc in injuraturi. Chillax, rromani sunt toti, si pro si contra, nu-i nevoie sa ne oparim ca homarii de la niste injuraturi.

 5. noroc cu borfashii astia, ca altfel eram un popor de curve si betivi cum bine zicea ala, loti, uscami-as pe crucea lui.

 6. #8

  un link ceva cu inregistrarea? nu prea imi vine sa musc asa cu ochii inchisi

 7. @geretus: te uiti prea mult la a3; drept de vot au si romanii plecati din tara pentru mai mult sau mai putin timp.
  Pe de alta parte pe Papahagi l-a luat gura pe dinainte si a uitat ca nu e in emisiune cu Ciuvica. A coborat in cotetul cu porci cand a fost invitat cu asta-n emisiune si a uitat sa mai iasa. Pacat.
  Asa o sa ajunga PDL sa-si indeparteze electroatul, precum a reusit USL sa infranga la referendum, cu toata sustinerea populara de care a beneficiat.

 8. #10

  Eu l-am vazut o singura data la tv pe Adrian Papahagi si pot sa spun ca mi-a placut de atitudinea si de discursul lui. Singurul lui defect fiind admiratia fata de Basescu.

 9. #11

  Ce urat trebuie sa fie sentimentul ce-l primesti cand un pulica (scuzati expresia) ce are „succesuri”, si e catalogat cel putin ca egalul tau daca nu chiar superior, scoate porcari pe gura. Si l-ai injura, l-ai baga la mamicuta lui de unde a venit, i-ai arata masa din apropiere, din departare si iar din apropiere, dar toti anii tai de experienta si intregul bun simt iti spune ca cel mai bine e sa nu-l bagi prea mult in seama. Insa, intr-o emisiune fiind, esti obligat sa-l bagi… in seama.

  In alta ordine de idei, putem merge linistiti la birt, cu buletinul intors pe pult… si astepta sa se curete zona, ca doar au sosit „borfasii”.

  @eu, dfx, A. Freigedank: Cu ce anume sunteti voi diferiti fata de domun A. Papahagi?