9 comentarii

 1. Eu am pe programul pt toti.
  Cu abonament ba Gicule!
  Eu futnizam halleu, alt Gogu facea transports
  $ pula, ca erau lei
  Hai sardeAua!

  0

  0

  • #2

   Vega, inca un Tristan Tzara, ratacit in cosul de gunoi al garii din Caracal, cel mai important centru agro-curvo-militar al sud-estului european strategic si irefutabil.

   0

   0

  • #3

   Da,da

   0

   0

 2. #4

  Pozitia 5 are o constelatie de cosuri pe buca stanga. Probabil invitatie sa te joci cu ea de-a doctorul…

  0

  0

 3. #5

  Mai bine în Thailanda. Să citiți până la capăt, e despre vechi tradiții și datini românești.

  https://www.theguardian.com/world/2018/sep/07/under-swamis-spell-14-tourists-claim-sexual-assault-by-guru-at-thai-yoga-retreat

  0

  0

  • tantric healing cu guru din bacau, fost discipol al lui bivolaru? ha ha :)))
   Au scapat ieftin daca n-au ajuns vedete in productii hârlăudiene ca „To pee or not to pee for ecstasy” sau „Ecstasy Water”

   0

   0

  • Swami Vivekandanda Saraswati – real name Narcis Tarcau – is accused of abuse at the Agama yoga school on Ko Phangan
   Omg

   0

   0

 4. #8

  Eu am fost, si nu o data, de mai multe ori. Daca prinzi vreme buna e chiar fain, liniste, preturi mici si briza mai buna ca in sezon.
  Aaa, stai, era o intrebare retorica si, de fapt, e un motiv in plus sa poti pune poze cu femei. Daca e asa, mie-mi place fata din poza 8 – prea buna, prea ca la tara.

  0

  0

 5. #9

  Cine vrea lipsă de aglomerație are de ales între Corbu sau Gura Portița în iulie-august, sau tot litoralul în septembrie.
  Iar dintre fete, te-aș ruga sa-mi dai adresa celei din poza 2, am de turnat un trotuar și nu găsesc ajutoare.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]