Promoție de 11.11

Știați că, în Asia, data de 11.11 este o dată cu semnificație, numită și singles day, gen în seara de 11.11, cei singuri se duc la petreceri unde își anunță iubirea pentru cineva sau mai curajoasa cerere în căsătorie.

Pe lângă asta, la asiatici, dublul 11 este cel mai mare eveniment de shopping de 24 de ore, mai mare decât Black Friday și Cyber Monday la un loc. Așa că, dacă ești singur, sau dacă nu, la Goodoffer24 ai oferta Dublu 11.

Prin urmare, oricine cumpără o cheie de Microsoft Office 2016 sau Microsoft Office 2019, primește gratuit, fără niciun alt efort, un Windows 10 Pro sau Windows 10 Home. Tot ce trebuie să faci este să selectezi unul din cele 4 produse din oferta de pe pagina promoției și ce Windows dorești și, în câteva minute, veți primi cheile pe mail.

În altă ordine de idei, folosind codul JGO1111, veți obține niște prețuri foarte bune la câteva produse care au deja un super preț.

 
Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.

13 comentarii

 1. #1

  cumpar laptop’ul sambata
  sa dea dreq daca nu merg :))

  1

  • #2

   revin cu un update mega util :))

   luati cu incredere, merg tAti ca unse! 😀

   @cetin: thx baws

   0

 2. #3

  De curiozitate, de ce recomanzi in cazul asta plata obligatoriu prin paypal? Card dedicat pt cumparaturi de la chinezi nu e bun? (cu sume fixe pt cumparaturi, nu contul curent principal)

  0

  • #4
   Arhi

   pentru ca sunt chinezi, iar eu nu garantez nici pentru mama. la paypal faci claim daca, prin absurd, nu primesti produsul.

  • #5

   Just – credeam ca e pt securitatea cardului

   0

 3. #6

  Daca ar avea si jocuri ptr console ar fi miezu netului acesti neni.

  1

 4. #7

  Am gasit si mai ieftin.. chiar mult mai ieftin… Dar nu stiu daca am voie sa spun. 😀

  0

  • #8

   Torrenti? Na ca am zis eu.

   0

  • zilele astea fac hdd->ssd swaps și migrări de la Win7 la Win10 la serviciu.
   Dacă sistemul a venit cu licență Win7 originală (sticker OA pe carcasă sau sub baterie), atunci Win10 (setup sau slui.exe) acceptă key-ul de pe sticker-ul de win7 al sistemului, chiar se și activează fără probleme și este gratis. =)

   0

  • #10

   N-am zis gratis.. am zis mai ieftin. Nu e vorba de torenti, dar cum ma asteptam, nu am voie sa spun 🙂

   0

  • #11
   Arhi

   evident ca nu ai voie

 5. Pentru Linux n-ai niște licențe? Îmi trebuie vreo 7-8

  1

 6. #13

  bo$$, deci nici mort nu vrea sa ma lase sa cumpar o mizerie de win 10 pro…incercat si pe tel si pe tableta si pe lpt…sa se duca pe pustiu…

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Espressorul este foarte drăguț, nu am putut încă să îl testez la adevărata valoare, pentru că nu am cafea boabe în casă. Am niște Illy, dar mașina zice că e prea fin măcinată, așa că nu face cafea cu el. A mers cu o chestie turcească, nu e deloc ieftină, dar nu […]

Dacă aceste doamne și domnișoare, atât de bătute de soartă încât suraviețuiesc cu te miri ce aruncat pe ele, în rest fiind obligate să se ascundă sub tatuaje de proastă calitate, fac tot posibilul să ajungă la vot, voi ce scuză aveți??

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]