Noi promoții de 2019 la Windows 10 Pro 9,46 €, Office 2016 Pro 21,43 €

Dacă în continuare nu ați stabilit rezoluția de an nou, think no moar și luați-vă un windows. Puteți, cu ajutorul celor de la goodoffer24.com, să vă luați cele mai bune oferte la Windows 10 Pro și Office 2016 Pro, la niște prețuri imbatabile, atunci când introduceți codul JGO24NY20. Luați în calcul că acest cod expiră pe 31 ianuarie.

Întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Nu merge updatat windowsul pe care îl aveți acum.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Încercați să nu vă folosiți mailurile de la muncă, majoritatea, dacă nu toate, au adăugate filtre de spam care blochează acest gen de emailuri. 

5 comentarii

 1. Mulțumesc, Cetin. De cînd tot dai tu linkurile astea (de goodoffer nu știam și s-au dovedit foarte reliable), mi-am dotat un desktop cu win și office și două laptopuri, mai urmează un laptop (am un 7 oem pe el de cînd l-am luat, din 2012, a mers ceas în toți acești ani, dar de-acuș s-a isprăvit…) și gata.

  0

 2. #2

  Plata.. Ce opțiuni sunt?
  Ce este recomandat? – ca să nu mă trezesc cu achiziții – card – în țări exotice…
  ? E site făcut de români? (are help cu indicații rromahneshti…)

  0

 3. #5

  mersi man. am luat un win 10 p 64B , sper sa iti ramana de o bere

  0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]