Noi promoții de 2019 la Windows 10 Pro 9,46 €, Office 2016 Pro 21,43 €

Dacă în continuare nu ați stabilit rezoluția de an nou, think no moar și luați-vă un windows. Puteți, cu ajutorul celor de la goodoffer24.com, să vă luați cele mai bune oferte la Windows 10 Pro și Office 2016 Pro, la niște prețuri imbatabile, atunci când introduceți codul JGO24NY20. Luați în calcul că acest cod expiră pe 31 ianuarie.

Întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Nu merge updatat windowsul pe care îl aveți acum.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Încercați să nu vă folosiți mailurile de la muncă, majoritatea, dacă nu toate, au adăugate filtre de spam care blochează acest gen de emailuri. 

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Mulțumesc, Cetin. De cînd tot dai tu linkurile astea (de goodoffer nu știam și s-au dovedit foarte reliable), mi-am dotat un desktop cu win și office și două laptopuri, mai urmează un laptop (am un 7 oem pe el de cînd l-am luat, din 2012, a mers ceas în toți acești ani, dar de-acuș s-a isprăvit…) și gata.

  0

  0

 2. #2

  Plata.. Ce opțiuni sunt?
  Ce este recomandat? – ca să nu mă trezesc cu achiziții – card – în țări exotice…
  ? E site făcut de români? (are help cu indicații rromahneshti…)

  0

  0

 3. #5

  mersi man. am luat un win 10 p 64B , sper sa iti ramana de o bere

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]