Promoții de 2019 la Windows 10 Pro 9,46 €, Office 2016 Pro 21,43 €

Și pentru că Anul Nou s-a apropiat, a venit și a și trecut, poate vreți ca o rezoluție pentru noul an să fie și achiziționarea unei licențe de Windows 10 Pro sau Office. Puteți, cu ajutorul celor de la goodoffer24.com, să vă luați cele mai bune oferte la Windows 10 Pro și Office 2016 Pro, la niște prețuri imbatabile, atunci când introduceți codul JGO24NY20. Luați în calcul că acest cod expiră pe 31 ianuarie.

Întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Nu merge updatat windowsul pe care îl aveți acum.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Încercați să nu vă folosiți mailurile de la muncă, majoritatea, dacă nu toate, au adăugate filtre de spam care blochează acest gen de emailuri. 

5 comentarii

 1. Multumesc – chiar vroiam sa iau zilele astea si un Project si codul de anul trecut mai functiona dar asa se reduce o idee mai mult :)

  Am luat un Office + Windows si a mers fara probleme.

  PS : La multi ani !

  0

 2. A cumparat cineva „Microsoft Office 365 Professional PLUS Account For 1 Device (32/64 Bit)”?

  Stie cineva daca se poate folosi ca upgrade la un cont deja existent si care e non-business?

  Pe site=ul Microsoft ProPlus face parte din categoria business

  0

 3. Nu sunt produse Binbows de la Michaelsoft, nu?

  0

 4. #5

  am incercat de 3 ori si de fiecare data s-a inchis pagina fara niciun fel de confirmare a platii :(((. acum i-am dat un repair windows…

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]