25 comentarii

 1. #1

  Propun sa-l facem pe Liviu Alexa ministrul sanatatii, in felul asta cura cu zer o sa fie compensata si multi vom beneficia de efectele ei.

  0

  0

 2. Daca mi se permite…am o propunere pentru turism. https://instagram.com/anastasiya_kvitko .

  0

  0

  • #4

   Neah… E mai buna pentru un post de consiliera. Pare bine pregatita.

   0

   0

 3. La ce adresa iti trimit poza-n chiloti „MrBig”?

  0

  0

 4. Dupa cura cu zer, cred ca Alexa poate sari de la primarie la minister. Mai ales ca si-a luat chiloti noi dupa ce a slabit…

  0

  0

  • #8

   poate sa foloseasca si chilotii vechi, spatiul excedendar obtinut dupa interventia cu zer poate fi folosit pentru depozitarea si transportul a tot felul de lucruri utile in drumurile zilnice, un Leatherman, o tableta, o tonfa, un GoPro, chiar o doza de rezerva de zer din ala smecher (am uitat cum ii zice).

   Adica chilotii vechi ar capata o binevenita functie de marsupiu.

   0

   0

 5. Ar trebui sa-l suni sa-i zici să se uite, acum cât mai e premier..

  0

  0

 6. poza 9 e beton. unde gasesti pozele astea nea arhi?

  0

  0

 7. Bozz, crezi ca Diana de pe turda e eligibila pentru o pozitie?

  0

  0

  • #16

   Diana de pe Turda e eligibilă pentru toate pozițiile.

   0

   0

 8. #18

  monica malena monica malena…..zic sa fie ce ministru vrea ea.

  0

  0

 9. De ce nu propune nimeni sa fie schimbat muistul de Eugenie Staicut, de la ROTLD? Din cauza astuia online-ul din Romania bate pasul pe loc. Suntem singura tara din lume cu domenii „pe viata”!? E vorba ca se vrea schimbare totala, pe asta de ce nu-l schimba nimeni? E pe acelasi scaun de la revolutie incoace!

  0

  0

  • pentru ca are relatii

   0

   0

  • daca o persoana e de 25 ani intr-o functie, inseamna ca mai sta cel putin 5-10-15 ani, pana iasa la pensie ! sunt primari de comune cu 5 mandate. stiu ca pare fortata comparatia.

   0

   0

 10. Si Oprea a avut … , si Udrea.. etc…

  0

  0

 11. buna idee…

  0

  0

 12. #24

  Eo ași vrea să știu de ce nepoată-mea nu e pe listă. Că e de-a noastră, din popor, a fost în Piață și ne-a reprezentat, în plus arată la fel de bine ca ăstea toate :)))

  0

  0

 13. #25

  ‘tui mama ma-sii, la 12 am varsat berea…

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]