Proteine si carnitina

Azi la sala, in vestiar, un copil la maxim 18 ani, alb la fata. Il intreaba unul „ce ai ma”? „Mi-e rau de la proteinele alea ba, de imi vine sa mor” „Eu ti-am zis fraiere ca alea cu gust de zmeura sunt nasoale.

Oameni buni, in ce lume traim? Cum se poate ca niste copii sa ingurgiteze asemenea lucruri, fara nici un fel de sfat, fara indrumare, fara a sti care sunt rezultatele pe termen lung?
Cine permite vanzarea cu buna stiinta a porcariilor alora? Alo, Redis Nutritie, vi se pare normal sa dati la copii chimicalele voastre, fara supervizarea medicului?
Mai copii, orice substituent proteic de genul celor pe care le hapaiti zilnic, sau le beti, are efecte devastatoare pe termen lung in Organism. Cancer, impotenta, boli articulare, orice vreti voi, se fac datorita consumului de cacaturi de gen.
Si asta in ce scop? Sa va creasca muschii mai repede, pentru ca, citez” nu am rabdare pana la anul”??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex