Proteine si carnitina

Azi la sala, in vestiar, un copil la maxim 18 ani, alb la fata. Il intreaba unul „ce ai ma”? „Mi-e rau de la proteinele alea ba, de imi vine sa mor” „Eu ti-am zis fraiere ca alea cu gust de zmeura sunt nasoale.

Oameni buni, in ce lume traim? Cum se poate ca niste copii sa ingurgiteze asemenea lucruri, fara nici un fel de sfat, fara indrumare, fara a sti care sunt rezultatele pe termen lung?
Cine permite vanzarea cu buna stiinta a porcariilor alora? Alo, Redis Nutritie, vi se pare normal sa dati la copii chimicalele voastre, fara supervizarea medicului?
Mai copii, orice substituent proteic de genul celor pe care le hapaiti zilnic, sau le beti, are efecte devastatoare pe termen lung in Organism. Cancer, impotenta, boli articulare, orice vreti voi, se fac datorita consumului de cacaturi de gen.
Si asta in ce scop? Sa va creasca muschii mai repede, pentru ca, citez” nu am rabdare pana la anul”??

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]