Cum ne protejăm de frig în perioada rece? E WEEKEND!

Se spune că sutienele au fost inventate din cauză că, la frig, excrescențele doamnelor deranjau pioasele priviri ale celor din jur, care nu se mai puteau concentra la slava tatălui și fiului, nemaivorbind de sfântul duh.

Prin urmare, a fost inventat un acoperământ special, care să le țină cald doamnelor și, astfel, toată lumea să poată trăi în pace și armonie. Așa că, iată, cumva, acest obiect de îmbrăcăminte are chiar valențe spirituale, indiferent dacă e prezent sau nu.

9 comentarii

 1. #1

  Bo$$ am o idee geniala cum ar fi ca pe viitor sa pui poze de la o actrita porno, dar ma refer la astea din noul val(din nou Dani Corban ne poate da mai multe detalii) pe care nu le cunosc multi si pe urma…fiecare cu treaba lui.

  0

  0

 2. #3

  Cata depravare in aceasta zi de post …

  0

  0

 3. Nu știu de voi, dar la numărul nouă eu i-aș ține de cald.

  0

  0

 4. #5

  Very, very nice boobs !!!! Yeah !!

  0

  0

 5. nr. 23 m-a lamurit în sfârşt care-i faza cu mirosul de peşte :)

  0

  0

 6. Si noi, astia care nu vrem sa fim protejati de asa ceva, noi ce facem?

  0

  0

 7. Galeria foto este superba :)

  0

  0

 8. #9

  Tu vrei sa-i faci pe incelii din romania sa se sinucida ?
  Tocmai ce le-au omorat adminii de pe reddit forumul.

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (