Cum ne protejăm de frig în perioada rece? E WEEKEND!

Se spune că sutienele au fost inventate din cauză că, la frig, excrescențele doamnelor deranjau pioasele priviri ale celor din jur, care nu se mai puteau concentra la slava tatălui și fiului, nemaivorbind de sfântul duh.

Prin urmare, a fost inventat un acoperământ special, care să le țină cald doamnelor și, astfel, toată lumea să poată trăi în pace și armonie. Așa că, iată, cumva, acest obiect de îmbrăcăminte are chiar valențe spirituale, indiferent dacă e prezent sau nu.

9 comentarii

 1. #1

  Bo$$ am o idee geniala cum ar fi ca pe viitor sa pui poze de la o actrita porno, dar ma refer la astea din noul val(din nou Dani Corban ne poate da mai multe detalii) pe care nu le cunosc multi si pe urma…fiecare cu treaba lui.

  0

 2. #3

  Cata depravare in aceasta zi de post …

  0

 3. Nu știu de voi, dar la numărul nouă eu i-aș ține de cald.

  0

 4. #5

  Very, very nice boobs !!!! Yeah !!

  0

 5. nr. 23 m-a lamurit în sfârşt care-i faza cu mirosul de peşte :)

  0

 6. Si noi, astia care nu vrem sa fim protejati de asa ceva, noi ce facem?

  0

 7. Galeria foto este superba :)

  0

 8. #9

  Tu vrei sa-i faci pe incelii din romania sa se sinucida ?
  Tocmai ce le-au omorat adminii de pe reddit forumul.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]