Protest cetățenesc my ass

Mi se pare absurd și penibil să faci scandal pe tema clasei pregătitoare, să dai în judecată etc, dar în ziua de înscriere să blochezi sistemul informatic al ministeruluiu de cât de mulți solicitanți erau pe metru pătrat. Pus și simplu penibil.
Oi duse la tăiere. Oi. Doamne ferește, dacă ne dă vreo amendă că nu l-am înscris?

Iar pentru gușterii cu explicația `nu ți-l înscrie în clasa 1 dacă nu îl duci la clasa 0`, vă aduc aminte că sunt obligați să îl înscrie, învățământul 1-9 e obligatoriu în rromânia, iar obligația e de ambele sensuri.

13 comentarii

 1. Lumea e multa si proasta. Asa ne trebuie, sa aplecam capul, sa ne rugam la doamne doamne si sa asteptam sa ne pice din cer.

  0

  0

  • #2

   Descrierea perfecta a rromanului de rand.

   0

   0

 2. Treaba e că bun, nu-l duci la pregătitoare în semn de protest. Întrebarea se pune: ce faci cu el? La nicio grădiniţă de stat nu ţi-l ia dacă e de vârsta pregătitoarei, la cele particulare trebuie să ai buzunar şi dacă nu vrei un copil cu impresii nu-l duci chiar dacă ai buzunar, acasă nu mi s-ar potrivit să-l ţii. Deci … ce faci cu el?

  0

  0

 3. iezus maria multumesc karmei ca nu mai am copii mici

  0

  0

 4. Ceva nu e logic aici: daca toata lumea ii inscrie pe pitici in clasa pregatitoare pote exista varianta ca in toamna sa nu existe clasa 1??? sau o promotie extrem de redusa. Nu? Asta da reforma !!!

  0

  0

 5. #7

  Daca nu ii inscrii, la final ii redistribuie automat. Si nimanui nu-i convine sa aiba copilul scoala in Militari si ei sa locuiasca in Colentina.

  0

  0

  • #8

   aitistul » dude, inscrie pe cine? daca eu nu ]i dau datele la nici o scoala, nu are pe cine inscrie.

   0

   0

 6. Se fac reglementari fara sa se gandeasca la infrastrucutra, care din pacate nu face fata intregii populatii, astfel se creeaza cozi sau alte probleme de genu. Totul se face pe graba fara sa se gandeasca o strategie pe termen lung. Toate sistemele sunt gandite pentru oameni care nu muncesc si au tot timpul din lume sa se documenteze.

  0

  0

 7. Arhi, ca să nu-l duc nicăieri înseamnă că-l ţin acasă. Nu e viabil.

  0

  0

  • #11

   anatati » eh, vezi, aia e. ne consideram o tara fara optiuni. si consideram scoala/educatia o metoda de a scapa de copil si a merge la munca/fun etc

   0

   0

 8. Eu una nu prea cred în homeschooling. Şi nu exclud rolul societăţii în formarea individului. Şi nu consider şcoala o metodă de a scăpa de copil, ci de a-l include în societate.

  0

  0

 9. #13

  Mie mi-a placut faptul ca se bateau toti pe anumite scoli, care erau „bune”. Pe vremea cand eram eu in scoala generala, acea scoala era considerata cea mai buna din oras, iar cand am ajuns in clasa a 8-a, devenise una dintre cele mai proaste scoli. Culmea e ca scolile care erau proaste pe vremea lui nea Nicu, acum sunt considerate proaste. Romanul are o vorba: „nu poti sa faci din cacat bici si sa si pocneasca”, asa ca du-te si da-ti copilul la o scoala aproape de casa, ca la 6 ani nu stiu daca ala mic stie sa ajunga singur la scoala, ca nu cred ca-ti permiti sa-l duci personal la scoala, ca poate ai un loc de munca, parinte fiind.

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]