Punct final la cascadorii râsului cu Mega Image

Poate mai țineți minte faza asta de aici. Mega Image nu a vrut să plătească nimic pentru un accident de muncă și a ales să angajeze un detectiv care să îl spioneze pe angajat. Și au venit în instanță cu demonstrația că angajatul nu e accidentat, iată, fraudă, doar că detectivul era în faza Ai încurcat fratele, băiatul meu, așa că l-a urmărit pe fratele omului.

Anyway, punct final, Mega Image trebuie să plătească 500 000 de lei daune și 500 de lei în plus, lunar, la pensia de invaliditate.
Nice.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Sper ca Mega sa plateasca. A fost o greseala, toata lumea greseste, dar asta e. Trebuie asumat.

  • au decizie definitiva, nu platesc, le pune poprire pe active

  • „Sper ca Mega sa plateasca. A fost o greseala, toata lumea greseste, dar asta e. Trebuie asumat.”

   – unu – ce inseamna „Sper ca Mega sa plateasca.” Cum adica sa speram ca vor plati ?
   – doi – Gresala? Nuuuuu … pe fir a fost cel putin un pupincurist si cel putin unul care A fost atent la cheltuielile cu bocanci, semnalizare la locul de munca etc. Se numeste premeditare ce a fost. Au scapat ieftin.

  • @geo La suma asta, sa nu cumva sa atace in fel si chip, sa taraganeasca procesul 10-15-20 de ani si o sa se uite…

  • mihai, o mai ”taraganesti”mult?!
   doar sa fii prost sa nu le iei banii din cont cu hotararea definitiva in mana.
   aaa, poate n-ai inteles textul, sau macar cuvantul ”definitiva”!

 2. 500.000 lei sunt putin peste 100.000€ +500 lei pe luna sunt fix pix pt mega image. Problema mai mare dupa mine e cum trateaza angajatorul angajatul la o problema d-asta. Daca nu faceau pe smecherii probabil o rezolvau cu o suma mult mai mica dar au vrut ei sa-si arate muschii

  • da, probabil au fost pedepsiti, pentru ca, in general, instantele nu dau sume de astea

  • A fost ceva reprezentativ.

   Poate aprinde un semnal de alarma pentru alte companii care merg pe principiu: „Hai ca merge si asa!”. O amenda de 100k EUR nu e de neglijat.

  • 100k euro sunt bani de seminte pentru mega image. cunosc un roman care in italia dupa un accident de munca a ramas in scaun cu rotile. a primit 1milion jumate de euro

 3. #10

  Daca aude Alice Peneaca, il ia de barbat pe Florica. Sau Georgica. Care o fi…

 4. După ce am citit articolul ăsta, am intrat pe Facebook. Ce reclama am primit prima data oare?

  • mega?:)))

  • #13

   La mine a fost la Crock Pot. Cred ca Skynet isi da seama si daca esti gras si poftesti la sarmale, iar asta are prioritate, ceva. Dar a doua chiar a fost la Mega #nojoke.

  • #14

   Same here,reclama la mega:))

  • cookie de la facebook urmareste tot ce faceti

  • #16

   Urmareste tot pentru ca injectezi cod de la ei. Daca nu ai cod de la ei, nu au cum sa urmareasca ce citesc oamenii pe aici.

  • mars ma si da-ti foc cu injectatul codului de la ei, in clipa in care facebook planteaza cookie, ala iti urmareste tot traseul pe internet. toti idiotii au opinii, lua-r-ati foc cu opiniile voastre

  • #18

   La mine a apărut „HOT MILFS in your area. Click here to chat.”
   Sau poate că nu era Facebook.

 5. Muie Mega! Sau mega Muie?

 6. Stiri ca aceasta imi fac veata mai interesanta :)) Of veata mea!!! Presupun ca decizia de a chema detectivi particulari a luat-o un cap patrat din managementul mai inalt al companiei.
  Bravo Mega Image, chiar bravo! Zmeura de aur pe anu’ asta :))))

 7. Ăla s-a realizat pe viață. Doar că va merge șchiop de acum înainte. Asta nu l-a oprit pe Vântu, de exemplu. să te ducă mintea să faci ceva cu peste 100.000 de euro.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]