35 comentarii

 1. Unde e butonul de unseen ?

 2. #3

  Sursa foto…?

 3. E bulit ceva la plug in ul pt. poze de nu se mai deschid ca inainte?Sau e buba de a mea?

 4. partea interesanta e ca domnu a trebuit sa selecteze din mai multe asemenea minunatii. ce mod minunat de a face varza un inceput de vineri.

 5. #10

  ce ma uimeste pe mine e, nu sa aia il pupa pe ala in timp ce se caca, dar mai era cineva care sa le faca poza…

  • #11

   era staged bre, nu presta for real, n-ai vazut ca avea capacul pus? Asa ceva…

 6. Miroase a vodca in camera dupa ce m-am uitat la poze

 7. Nu vad degetul…

 8. #14

  Nu pot sa dau zoom la poza 3. si nu pentru ca sunt la lucru. bhhhh…

 9. #15

  Россия! Ебать да!

 10. Cei din poza 9 se ioubesc atat de mult incat nu se pot desparti nici la veceu :))

  • #18

   nu o sa crezi, dar am gasit odata o casa de cumparat, care in dormitorul principal nu numai ca nu avea usa la cacastor, ci ii lipsea complet peretele despartitor.
   imi imaginam deja o dimineata suava, trezindu-ma tunetul unei basini si rapaiala cacatului pleoscaind, iar doi ochi iesiti din cap privindu-ma cu tandrete. love u too, pisi… :-)

  • #19

   Aurache, acelasi lucru am patit si eu cand am stat si eu intr-un hotel dintr-un satulet din Olanda. M-au cazat, m-am dus la baie si nu gaseam peretele despartitor, nu era. M-am dus speriat la receptie si i-am intrebat pe aia „cine a furat peretele despartitor?”. Cica „n-avem”. I’am intrebar „de ce? n-ati mai avut bani sa terminati de construit camera si ati lasat-o asa?”. Totusi camera arata foarte misto amenajata. Bine, acum stilul era mai interesant pe pricipiul vechi din Olanda, aveau pat in dulap si fara perete la baie.

   Am putea sa invatam si noi de la ei, facem si noi turism la noi la tara cu wc in curte, pacat ca nu mai e doamna Udrea ministra a Turismului ca poate ne ajuta.

 11. #20

  Mi s-au sterpezit ochii…

 12. #21

  Dupa ce m-a mancat in … sa citesc articolul cu India si ma tineam sa nu vomit toata ziua dupa, astea sunt … asa.. floricele.
  Dar cat spirit artistic, cata rafinete, cati neuroni lipsa.

 13. #22

  Arhi, nu stiu ceilalți cititori, dar eu am telefon cu taci, cum se zice popular. Pe când vizionam si noi pozele cu swipe?

 14. Oscilez între „Rusia lucrului bine făcut” şi „Mândru că sunt rus!”

 15. Decat atat!
  Hm, rusii astia, era un banc: :) cica cum se numeste o duzina de rusi morti pe fundul oceanului?
  Un inceput bun! :)) …

 16. mie mi se parea ca 8 e tovarasu romeo fantastique sau cum naiba se mai scrie.
  oare in loc de udrea asta o canta de medvedev ?

 17. #34

  Salut.Stiu ca ai mai facut odata o mobilizare intru raportarea unei pagini asemanatoare.O poti face din nou cu baiatul asta :

  http://www.facebook.com/pages/Csibi-Barna-blogja?

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]