Cum își pune Udrea speranța în alcoolicul național

curve si pesti

Uitați-vă la fețișoara ei de prostituată bătrână, cum stă ascunsă acolo, simțindu-se protejată și la adăpost de vicisitudini și intemperii. Așa era fața mea când mergeam cu mama la școală și, în rare ocazii, îmi lua apărarea.

Iar de piticul de Boc, numai cuvinte de laudă. Un om de aur, care face parte dintr-un partid, dar susține un alt candidat politic.

Mai e puțin și gunoaiele astea ies din istorie.
Mai e puțin.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

42 comentarii

 1. Yeep … şi rămânem pe cap cu gunoaiele astealalte …

  0

  0

  • #2

   Oricum ai lua-o, daca ai trei cacati si scapi de unul din ei e prilej de bucurie, nu de intristare :)

   0

   0

 2. vrabia mihai viteazu’ !

  0

  0

 3. #4

  Blonda, chioru si piticu intra intr-un bar…

  0

  0

  • #5

   La un articol despre dna Woodrea nu cred ca s-ar fi suparat nimeni dac-ai fi zis ceva cu „capra”.

   0

   0

 4. Nu pricep. Ori i-a dat udrea lui Basescu cu parfum de zdăpi si acum e in limba dupa ea, ori udrea e un simplu iepure. Ori, de ce nu, ambele.

  0

  0

  • #7

   Vrei sa ne spui cumva ca basexu sufera de ejaculare precoce?

   0

   0

  • #8

   udrea a luptat sa ajunga eba in parlamentul european, a furat pentru asta, si-a riscat libertatea, acum este randul betivului sa-i intoarca favorurile.

   Plus ca daca udrea de udrea ar castiga alegerile, base ar fi primul roman care i-a dat muie unui presedinte.

   0

   0

  • #9

   @mihnea eu cred ca Udrea e primul roman care i-a dat muie unui presedinte.

   0

   0

 5. #10

  Udrea e la fel de scunda ca Boc sau am devenit eu foarte mofturos la femei?

  0

  0

  • #11

   La fel de scundă şi la fel de grasă.

   0

   0

  • O fi fost catarat pe o treapta de scara.

   0

   0

  • #13

   Sunt pe aceeasi treapta, ma. Boc pare chiar mai in faţă cu 2-3 cm. Si pun pariu ca Udrea purta si tocuri. Doar nu s-a dus la restaurant in balerini.

   0

   0

 6. #14

  Nu-mi vine sa cred ca Mighty Basesq se comporta ca un adolescent indragostit si danseaza dupa cum ii canta Udrea.

  Cretin.

  A reusit asta sa-l ameteasca, fara sa-si dea seama ca o alaturare cu Iohannis l-ar fi ajutat mult mai mult, si acum, in obiectivul umilirii P.S.D. , si pe viitor, cand va avea nevoie disperata de protectie si imunitate .

  0

  0

  • #15

   Studiu de caz : daca a reusit ea sa isi aduca de partea ei un presedinte, fosti ministri, oameni de afaceri potenti si discreti, interlopi, si in general, genul de oameni care nu prea lasa sa intre in gloata lor pe altii din ” afara ” , va dati seama cat de bine se f*ute ciolanoasa asta de la Plescoi ?

   Damn. Are o mandibula de barbat, si nu o pot vedea in niciun fel frumoasa, atractiva, feminina, dar vazand cati tipi influenti a reusit sa isi aduca la picioare, nu poate sa nu te macine curiozitatea… ba, ce o stii asta sa faca ?

   0

   0

  • #16

   Si Viorel are-n gasca exemplare cam dim aceeasi fauna. Nu insinuez nimic.

   0

   0

  • #17

   Pai cum crezi ca si-a facut mandibula aia de barbat?

   0

   0

 7. #18

  … aveam demult, în Marină, o vorbă de băieţi. Fetelor, scuze.
  „asta suge plua prin cur!”

  0

  0

 8. #19

  Totul face parte dintr-o strategie foarte bine pusa la punct
  Discursul lui Base privitor la Iohanis se va schimba cu 180 de grade din 02.11…

  Acum este o campanie de rupere de voturo de la cei care nu au memoria scurta cat limba de la pantof si stiu ce inseamna pdl.
  In turul 2 insa, capra nationala va agrea cu base ca tot e mai bine in randurile pdl-ului, alaturi de toti neastamparatii care acum sunt independenti de dreapta, fosti pdl-isti anticorupti

  0

  0

 9. Cu părțile ei feminine și șarmul personal să atragă oamenii ăia sunt slabe șanse. Aș miza pe șantaj. La ce oameni sunt în politică e imposibil să mai fie vreunul curat – nu rezistă nimeni în sistemul fără să se murdărească bine de tot.

  0

  0

 10. #21

  E posibil ca Udrea sa fie doar paravanul care sa ia înjurăturile anti-basistilor

  0

  0

  • #22

   Eu cred ca sunt destule injuraturi displonibile pentru toti candidatii trimisi de Basescu sa-i asigure linistea pe viitor. Ca nu am vrea sa ajunga si el sa se bucure de militia politica justitia independenta cu care se lauda.

   0

   0

 11. Eu stiam ca boc era mic, s-a suit pe un scaun ca sa ajunga la acelasi nivel cu tocurile blondei?

  0

  0

 12. #25

  Te repetezi!

  0

  0

 13. Daca personajul principal,in poza asta era Pictor Vonta, ce-a care se simtea „protejata” era Pensia?

  0

  0

 14. ba voi astia de mai sus cu grasa de udrea
  terminati in plm, c-ati fute-o cu totii :))))

  0

  0

 15. #36

  vorbesti despre presedintele tarii tale

  0

  0

  • da, dar am scris ca e un alcoolic si ea o zdreanta, stand in pozitie de drepti si cu mana la inima…

   0

   0

 16. #38

  bai, adevarul e ca Udrea ca estetica reflecta foarte bine cererea de pe „piata” romaneasca, unde din cate observ (dand o mica raita pe internet) femeia tre’ sa fie planturoasa, unde sexy = decolteu la vedere, tocuri inalte, alura de pipita, se cere genul strident sud american, asa ca nu vad unde e surpriza. evident, aici ma refer strict la cum arata.

  0

  0

 17. #39

  Toti candidatii actuali sunt nepotriviti pentru a fi presedinti. Au fost 2 care aveau fata de presedinti, dar care n-au sanse in tara asta pentru a ocupa functia asta, si aia doi sunt Cristian Diaconescu si MRU, cel putin dupa parerea mea.

  0

  0

 18. Douche and Turd !

  0

  0

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]