Da, puneți-vă materialele pe facebook

Cațavencii fac un material zguduitor, de la manifestația spălaților pe creier de credință ortodoxă, prezentând felul cum copii minori, nu adolescenți, ci de clasă primară, sunt învățați să execute salutul hitlerist, în onoarea sfântului legionar Zelea Codreanu, de către prea onoratele fețe bisericești prezente la manifestație. Ca idee, manifestația este despre cipuri și cum 666 e numărul diavolului, asta ca să înțelegeți nivelul de excelență din zonă.

Bun.
După aceea, băieții pun materialul pe facebook, spre sfânta sa împărtășire către enoriașii facebookiști.
Doar că, surpriză, enoriașii fac reclamație la facebook, iar facebook șterge materialul, pentru că, nu-i așa, nu putem lăsa să se disemineaze fotografii care propovăduiesc o doctrină interzisă la nivel mondial. În caz că nu înțelegeți, fanii ortodocși participanță au reclamat poza, pentru a încerca să ascundă gunoiul din mintea lor.

Așa că, băieți, continuați cu postatul de materiale pe Facebook. E bine ca cineva să decidă pe conținutul tău. E normal și liniștitor. Facebook e viitorul. Faceboo e mare, bun și ne apără de rău.

Foto by Cațavencii.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  http://www.ushistory.org/documents/pledge.htm

  http://tinyurl.com/cvha2p6.
  ca fapt divers, respectivul salut a fost, printre altele, salutul oficial al olimpiadei,parca pana prin 1936.
  PS mmue facebook.

  Thumb up 0
  • #2

   sau salutul purtatorilor de fascii romane. sigur asta ii invata. termina in plm cu tembelismul.

   Thumb up 0
  • dar oricum e limitat sa zici ca e hitlerist. scuza cu fasciile romane ar fi penibila, dar sa-i dam lui musolini ce-i al lui. asa s-or scuza si astia, ca reprezinta fascismul ala mai moderat. si ala trebuie atacat direct. daca-i faci hitleristi au scuza asta, ca si altii, nepatati chiar 100%, il foloseau. trebuie injurati aia nepatati 100%, ca sa se simta ca si cei patati 99% sunt modele foarte rele de urmat.

   Thumb up 0
  • #4

   Asdfix, vorbesti ca sa te afli-n treaba. asta e una la mana. 2 la mana e ca daca nu poti face diferenta intre socialism, national-socialism, fascism, nazism, legionari si toata clica de „neo” care au aparut de atunci pana acu`, articolul e umplut cu vorbe ca sa zica ceva de naspa de facebook vis a vis de cretinii care populeaza azi planeta.
   Ajungeau 2 randuri, arhi. Sa nu mai zic ca nu stiu pe ce undergrounduri si chestii umbli tu, dar stiu ca purtatorii de fascii romane au tangenta cu ce ai zis (ca si asdfix, ca si ala abereaza in ultima vreme) exact cat am cu eu cu nevazuta a Lunii.

   Thumb up 0
  • #5

   eu eram ironic, prietene, pentru ca toti idiotii s-au trezit sa explice ca e un salut roman normal.

   Thumb up 0
 2. #6

  Nu am nimic impotriva salutului roman dar asta cu pustii aceia e o magarie.
  Intrebare: parintii copiilor unde erau? Le-as da suturi in cur pina ar face hemoroizi la amigdale…

  Thumb up 0
  • #7

   Pai tu n-auzi ca ii gasesti in manastire si la slujbe la ora 3 noaptea? La 3 noaptea!!!!

   Thumb up 0
 3. #8

  Bre, eu nu stiu daca cei de la Catavencii aveau acordul parintilor pentru fotografie si publicarea ei in scris, insa zau ca ala nu e blur si mi se pare o mare nesimtire asta. Atunci cand e vorba de copii blurul ar trebui sa fie serios, eventual sa puna o patratica neagra daca nu sunt in stare sa il faca tehnic.
  Eu cred ca au facut-o intentionat si atunci nu sunt deloc reporteri sau jurnalisti ci doar niste tipi din categoria libertatea/cancan care publica orice sa faca si ei un ban.
  Altfel, reportajul in sine e trist.

  Thumb up 0
 4. #10

  E la moda sa fii legionar in ziua de azi….

  Thumb up 0
 5. #12

  Cred ca azi sunt putin cam proasta pentru ca n-am priceput ironia fina: adica e rau ca le-a sters FB poza? ca nu a lasat sa se disemineze chestia asta? ca eu nu pricep. Bine macar ca s-au trezit unii sa raporteze poza…

  Thumb up 0
  • #13

   E de bine ca le-a sters poza, in contextul asta, dar Arhi face aluzie la inteligentii care isi pun continut muncit de ei pe Fb, Twitter si alte platforme care pot sa ti-l stearga sau instraineze fara stres.

   Thumb up 0
 6. #14

  Oricat de mult s-ar screme evreii internationali, nazismul, fascismul si ideologiile marxiste fac parte din istorie si e bine sa cunosti istoria. Nu inseamna ca trebuie sa faci la fel, la nivelul idiotilor astora, dar macar sa inveti ceva din ea.
  Si chiar daca nu sunt de acord cu ce faceau aia acolo, nu sunt de acord nici cu cenzura oarba aplicata de fackbukul din Statele Unite ale Fricii.

  Thumb up 0
  • #15

   Ce e aia „evrei internationali”?
   Un fel de cum au titrat ieri televiziunile romanesti de stiri, toata ziua, Ziua internationala a Irlandei?

   Thumb up 0
  • #16

   ahahahahaha ce tare. serios??? ZIUA INTERNATIONALA??:))))))))))))))))

   Thumb up 0
  • #17

   @Arhi, intr-un an, la Realitatea, au zis toata ziua de 14 iulie ca este Ziua independentei Frantei iar mai recent, la B1, sefu’ stirilor de la ei anunta de expozitia Grigorescu la Brussel care era vernisata la „hotelul Vil” – am cautat hotelul ca sa vad cu nefasta expozitia si intr-un tirziu mi-a cazut fisa; era vorba de Hôtel de Ville, adicatelea, la francofoni, primaria.

   Thumb up 0
 7. #18

  Abraxas fie cu tine!

  Thumb up 0
 8. #19

  Ce tara de pacalici, vai de curu nostru, suntem condamnati, e gata de noi

  Thumb up 0
 9. #20

  mi se rupe sufletul cand vad cum anumiti confrati il lauda pe Corneliu Zelea Codreanu. Dar nah, asta e, ce sa-i faci.

  Acolo in Catavencii se spune ‘ei sunt exact reprezentanții BOR’. Nu prea. In Biserica sunt oameni si oameni. Sunt pareri. Sunt disensiuni. De ex sunt cei care tin calendarul pe rit vechi [calugari si preoti] care nu vor in ruptul capului sa mearga pe cel nou.

  Nu tot ce zice un calugar sau preot este reprezentativ pt ceilalti.

  Thumb up 0