Pușcărie pentru accesarea de situri teroriste

Dacă nu știați, în românia și, în general, în europa, faci pușcărie dacă te uiți, pe internet, la situri teroriste. Declarate teroriste nu se știe exact de cine. Practic, te poți uita liniștit pe facebook la decapitări, pentru că, acolo, este interes public. Dar nu cumva să îndrăznești să o faci pe un site declarat terorist de către niște domni, pentru că te-ai ars, la propriu. Și nu doar atât.

Dacă îndrăznești să cauți cum se fabrică o bombă, 12 ani de închisoare. Asta e, când trăiești în democrație, e normal să ți se interzică să gândești sau să cauți chestii, oricare ar fi acelea.

Practic, dacă vrei să îi faci un bine cuiva, nu trebuie decât să găsești metoda de a îi provoca multe căutări despre subiect, pe calculatorul propriu.
Ori, cine stie, se pot da drumul la abuzuri de tot felul, cum ar fi arestarea celor care nu agreează PSD, pe baza faptului că UITAȚI, A CĂUTAT CUM SE FACE O BOMBĂ PE INTERNET, SIGUR ESTE PERICULOS!!

Cumva, ceva, nu e bine.

22 comentarii

 1. #1

  Da, e amuzant cu Facebook’u, am raportat un video cu una impuscata, care tocmai isi dadea duhu, cu borsu galgaindu-i din gura…ei bine aparent era ok clipul, nici o problema cu asa ceva. Ca e mai probabil sa ai acasa o trusa de fabricat bombe decat un pistol…

  0

 2. #2

  terorusmu.. aceasta noua religie,, credeam ca filmul idiocracy e doar un pamflet.. dar se concretizeaza

  0

  • A spus regizorul pe Twitter la scurt timp dupa ce a fost ales Trump ceva de genul „I made that movie as a comedy not a fucking documentary!”

   0

  • #4

   comedie necomedie insa realitatea demonstreaza altceva.
   Cum spunea si seniorul ceva e gresit undeva

   0

  • #5

   „Idiocracy” a fost pus in umbra la lansare de lipsa vizionarii pentru critici si lipsa unei lansari globale, cum se face la orice film ce se vrea succes financiar. Parca le-a fost cumva rusine cu filmul.

   0

  • #6

   pt ca?? niciunde nu se specifica asemanarea cu societatea de azi.. cum spunea un nimeni.. de ajuns sa trag o basina.. si maine cineva cu bani daca spune ca a fost o bomba,, e luata de buna informatia

   0

 3. #7

  Daca in schimb te uitai la decapitari pe facebook era ok. Ca era pe facebook.

  0

 4. Acum o sa fac puscarie ca am accesat acest articol despre site-urile cu continut ce te poate baga la puscarie?

  0

  • #9
   Arhi

   probabil, asta pățești cand cauti cum se fabrica o bomba

 5. #10

  hmm…citesc un blog scris de Cetin Ametcea. Numele asta cam pare bun de bagat pe lista de teroristi (asa ctirea unui blog de tatar e ok, sau ii vine vreo idee cui trebuie.
  mai ales ca lauda emigrarea

  0

  • #11

   si mai nou aud soptind pe undeva ca tatarii ar fi buni teroristi.. silentiosi, nu vorbesc, nu mananca din europa,, o fi seniorul cumva infiltrat prin UK?

   0

 6. #12

  in timp ce in italia

  0

 7. #13

  E de ajuns sa cauți pe YouTube “pocnitori” și după 3-4 video vizionate te duce el singur acolo unde ai nevoie.
  Pentru termenul pocnitori nu te poate acuza nimeni.

  0

 8. #14

  Cînd o sa mai îmi spună vreun funcționar ca informatia cutare e disponibilă pe cine stie ce site, am sa le spun ca eu nu mai intru pe nici un site de teama ca ar putea fi unu de teroriști si ma tem ca intru la pușcărie și ca ce fac ei e instigare la încălcarea legii.
  O sa le cer sa imi dea informațiile cerute in scris.
  I

  0

  • #15

   Iti dai seama ca functionarii publici iti vor respecta dorinta

   0

 9. #16

  Ce fraieri sunteți! Voi nu vedeți că îi eliberează pe toți din pușcării? În România nu se mai face pușcărie, nu mai e la modă să facă cineva pușcărie, de asta sunt toți eliberați, fiindcă România în sine este o pușcărie. O pușcărie de țară.

  0

 10. #17

  De ani de zile se face pușcărie pentru hate speech în vest. Sigur, hate speech este în viziunea birocraților bruxellexi și să spui că nu-i normal să importi milioane de sălbatici religioși așa că deja au și ieșit unii de la bulău pentru că au contrazis maretul stat.
  Aș vrea o țară ca afară dar nu tocmai.

  0

 11. #21

  E valabil și pentru bombe sexy?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii […]

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.